NOW BerryDophilus Kids (probiotikumok gyerekeknek), 120 rágótabletta

Kód: 23711
Immunrendszer
Márka: NOW® Foods
8 100 Ft
Raktáron (>5 db)

NOW   ®   A BerryDophilus ™ 2 milliárd CFU-t biztosít 10 probiotikus baktériumtörzs kombinációjában, amelyek célja a gyomor-bélrendszer egészségének és egészséges immunfunkciójának támogatása. Az egészséges bél mikroflóra a tápanyagok felszívódásához is kedvező környezet kialakítását segíti elő. A BerryDophilus být felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják. A xilit-fürdővel nem árt a fogaknak, és nagyszerű íze van.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

NOW BerryDophilus Kids

A NOW ® BerryDophilus ™ 2 milliárd CFU-t biztosít 10 probiotikus baktériumtörzs kombinációjában, amelyek célja a gyomor-bélrendszer egészségének és egészséges immunfunkciójának támogatása. Az egészséges bélflóra szintén elősegíti a tápanyagok felszívódásának kedvező környezetét. A BerryDophilus být felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják. A xilit-tal édesített, nem árt a fogaknak és ízlik.

  • 10 probiotikus törzs.
  • Gyerekeknek és felnőtteknek.
  • Xilittel édesítve.

Ajánlott adagolás

Gyermekek (2 éves és idősebbek) és felnőttek számára: Rágjon 1 rombuszt naponta 1-3 alkalommal étkezés között vagy éhgyomorra.   2 évesnél fiatalabb gyermekeknél csak orvos tanácsára alkalmazható.   Rágótabletta.

Hozzávalók

Dózisméret: 1 rágógomb  
A csomag 120 adagot tartalmaz.
Összeg
1 adagban
% RHP *
Cukoralkoholok ( xilit és szorbit ) 1 g ***

10 törzs keveréke
(2 milliárd CFU)

Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis   (Bl-04), Lactobacillus plantarum   (Lp-115) , Lactobacillus casei ( LC-11), Lactobacillus rhamnosus (LR-32), Lactobacillus paracasei (LPC-37), Bifidobacterium breve (Bb-03) , Streptococcus thermophilus (St-21) , Lactobacillus salivarius (- 33) , Bifidobacterium longum (BI-05)  

56 mg ***
* a napi jövedelem referenciaértékének% -a  
*** a napi jövedelem referenciaértéke nincs meghatározva

Értesítés

Beszéljen orvosával, ha terhes vagy szoptat, gyógyszereket (különösen immunszuppresszánsokat) szed, vagy ha immunrendszere károsodott.   Tartsa távol gyermekektől.

A xilit káros a háziállatokra;   lenyelés esetén azonnal forduljon állatorvoshoz.  

Egyéb mappák

Nem búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy diófélékből készül.   Olyan GMP üzemben állítják elő, amely más, ezeket az allergéneket tartalmazó összetevőket dolgoz fel.

Csomagolás

120 rágótabletta

Származási ország

USA

Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Probiotikumok
Pasztillák száma: 120 rágótabletta
Származási ország: USA
Pasztillák száma: 60 rágótabletták
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az 1960-as évek elején az egészséges táplálkozás területe még gyerekcipőben járt. Az „egészséges táplálkozás” furcsa, homályos kifejezés volt, és az egészséges ételek szerelmeseit általában hippiknek és „granolafejűeknek” tekintették. Azokban a korai éveiben Elwood Richard vállalkozó egy kis egészségügyi élelmiszerbolt-láncot indított Chicago környékén, a Health House-t.

Elwood fizikai kémiából szerzett diplomát, és egyetemi kutatásai a fizikai teljesítmény javítására összpontosítottak egészséges étrendek és táplálékkiegészítők használatával. A tanulmányai során megszerzett tudás szilárd hitet hagyott benne a természetes termékek egészségre és életminőségre gyakorolt ​​jótékony hatásaiban, és megalapozta a táplálkozás és az egészséges táplálkozás egész életére szóló szeretetét.

A NOW megfizethető, jó minőségű természetes termékek kínálatával igyekszik kielégíteni a vásárlók egészséges táplálkozás iránti igényét.