MycoMedica - Kurkumin optimális koncentrációban, 120 gyógynövényes kapszula

Kód: 23929
8 480 Ft
Raktáron (>5 db)
A kurkumát évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban különféle betegségekre. Főleg az elzáródások törésére és azok hatására a nedves hő eltávolítására a testből. A kurkumin egy farmakológiailag aktív anyag, amelyet kurkuma ( Curcuma longa ) extrakciójával állítanak elő. A kurkuminhoz piperint adnak, hogy növeljék a nagy mennyiségű hatóanyag felszívódását   és   kvercetin.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MycoMedica - Kurkumin optimális összetételben

A kurkumát évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban különféle betegségekre. Főleg az elzáródások törésére és azok hatására a nedves hő eltávolítására a testből. A kurkumin egy farmakológiailag aktív anyag, amelyet kurkuma ( Curcuma longa ) extrakciójával állítanak elő. A kurkuminhoz piperint adnak, hogy növeljék a nagy mennyiségű hatóanyag felszívódását   és   kvercetin.
Az extrakció speciális formájának köszönhetően kiváló minőségű, legalább 95% -os kurkuma kivonatot kínálunk, a hatóanyagok ideális arányában, a legjobb eredmény érdekében. A hatóanyagok jobb felszívódása érdekében piperint (95% bors kivonat) és bioflavonoid kvercetint adunk hozzá.

A kínai orvoslás szempontjából:

 • mozgatja és szabályozza a Qi-t
 • mozgatja Xue-t (vér)
 • megtöri Xue Yu-t (vérstasis)
 • Bi Zheng

Jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások az érvényes EU-előírások szerint:

Kurkuma hosszú   (Indiai sáfrány,   Curcuma longa )
 • Normális emésztés
 • Normális májműködés
 • Az ízületek normális állapota
 • Normális májműködés - máj lipidek
További információt az internet nyilvánosan elérhető forrásaiban találhat, például a www.cinskyherbar.cz oldalon.

Noha a kurkumin nem gomba, úgy gondoljuk, hogy annak köszönhetően, hogy képes elszakadni az elzáródásokat és egyúttal eloszlatni a nedves hőt, számos problémában a létfontosságú gombákkal párhuzamosan talál alkalmazást. A lehető legerősebb hatás érdekében erősen koncentrált kurkumint használunk. Maga a kurkumin nagyon rosszul szívódik fel az emberi testben, ezért kis mennyiségű borskivonatot (piperin) és hagymakivonatot (kvercetin) adunk a kurkuminhoz, amelyek akár 2000% -kal növelik a felszívódást. A piperin és a kvercetin blokkol egy enzimet az emésztőrendszerben, amely egyébként nagyon gyorsan lebontaná a kurkumint számos inaktív metabolittá. Ily módon az ép kurkumin gyorsabban eljut a véráramba és maguk a sejtek is.

A kurkumin sárga színezék, amelyet a curcuma longa rizómájából nyernek. Ez egy lipofil fenolos anyag, amely a szakirodalom szerint hatással van az emberi egészségre. A kurkumin hatásairól többet megtudhat, például egy gombaszedőben.

Adagolás:

 • felhasználás: napi 1-3 kapszula
 • javasoljuk, hogy mindig heti 5 napot vegyen be, és 2 napot hagyjon ki
 • a kapszulákat éhgyomorra vegye be (legalább 20 perccel étkezés előtt vagy 30 perccel étkezés után), igyon vizet vagy gyenge teát
Figyelem : A terméket nem 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára szánják. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem tartalmaz koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot.

Az ezen az oldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem keverhetők össze az előírt gyógyszerekkel.

Hozzávalók 1 kapszulában:

 • Kurkumin   95% hosszú kurkuma kivonat (Demethoxycurcumin: 15-25%, Bisdemethoxycurcumin 2,5-6,5%)   - 300mg
 • Piperine   95% bors kivonat -   4mg
 • Quercetin   30% hagymakivonat -   40mg
 • A csomag tartalma: 120 kapszula 344 mg kivonattal

Hangsúly a környezetre

Gomba alapanyagaink nagy része Kínából származik. A mai Kína számára a környezeti ökológia gyakran nem prioritás. Ezért nehéz, de ugyanakkor szükséges teljesen tiszta és érintetlen természetet keresni a létfontosságú gombák termesztéséhez. A MycoMedica elsősorban Fujian, Anhui és Jiangxi tartományokban termesztett gombákat használ, ahol a civilizáció területei gyakorlatilag érintetlenek.   Növényvédő szerek, nehézfémek, mikroorganizmusok, gombák, radioaktivitás, ezek a veszélyek, amelyek ellen elengedhetetlen a gomba nyersanyag védelme.

Tesztelés az Agrolabban

Minden gomba alapanyagot, amelyet gombatermékeink előállításához használunk, a feldolgozás előtt a német független Agrolab laboratóriumban tesztelnek.   több mint 500 ismert nehézfém, peszticid és emberi veszélyes mikroorganizmus típusához.   Ezeket a teszteket itt , itt és itt tekintheti meg .   Megtekintheti az elemzési tanúsítványt   itt .

Kiterjesztettük a német Agrolab által elvégzett klasszikus vizsgálatokat policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) tesztelésével, amelyek karcinogén hatással bírnak, befolyásolhatják a magzat fejlődését és szív- és érrendszeri betegségekkel is összefüggenek. Lásd itt .

Termékeink végső előállítása a legszigorúbb higiéniai körülmények között zajlik a Cseh Köztársaságban. A gyártáshoz szabványokat alkalmazunk   ISO 9001/2009 , tanúsított   HACCP   minőségbiztosítási rendszer   IFS .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Egyének megoldására: Immunitás, Az antioxidáns kapacitás növelése
Forma: Kapszula
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 90 növényi kapszula
Származási ország: Cseh Köztársaság
Kapszulák száma: 90 rostlinných kapslí
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: