Málna csigák
Módszer
- A kinyújtott téglalap alakú leveles tésztát kettévágjuk.
- Két négyzetet formázunk, és az egyiket megkenjük málnás kesudió krémmel.
- A friss málnát villával pépesítjük, és chia maggal összekeverjük.
- A pépesített málnakeveréket a málnás kesudiókrémes rétegre kenjük.
- A kiterített részt befedjük a leveles tészta maradék felével. Az elkészített, a közepén kikent tésztát kb 1,5 cm-es csíkokra vágjuk, és csigaformára kinyújtjuk.
- A csigákat sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, megkenjük felvert tojással és megszórjuk kókuszcukorral.
- Süssük a csigákat körülbelül 20 percig 180 fokon .
- A sütőből való kivétel után enyhén megkenjük őket a mázzal, amit úgy készítünk, hogy fehér csokit kókuszcukorral és egy kis kanál málnás kesudiókrémmel felolvasztunk.