Hozzávalók:
- 1 csésze mandulaliszt
- 1 tojás
- 3/4 csésze tej
- 1 evőkanál ghí
- 2 evőkanál eritrit
- 2 evőkanál kókuszcukor
- 2 evőkanál kakaó
- 1/2 asztal étcsokoládé
- 1 teáskanál sütőpor
- 3 evőkanál kesudióvajkešu másla
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a tojást, az eritritet, a kókuszcukrot, a kakaót, az olvasztott ghit, egy evőkanál kesudióvajat, a sütőport és a szobahőmérsékletű tejet. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az apróra vágott csokoládét. A kész tésztát sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük. A brownie-k sütése előtt készítsünk 9 kanál kesudióvajat (kb. 2 kanál), amit egy nyárssal megkenünk, hogy ilyen mozaikot kapjunk. 170 fokon 20-25 percig sütjük . Sütés után a brownie-nak extra rugalmas és egyben enyhén nedves állagúnak kell lennie.