Centonze extra szűz olívaolaj spray, extra szűz olívaolaj spray-ben, BIO, 250 ml *CZ-BIO-003 tanúsítvány

Kód: 62799
Újdonság BIO
Márka: Centonze
4 270 Ft
Raktáron (5 db)

Az olívaolajos spray megkönnyíti az ételkészítést - például ha vörös húst, halat vagy salátát szeretne olívaolajjal csak nagyon finoman ízesíteni, és nem szeretné az egész ételt olajjal bekenni, akkor a permetező ideális segítő. Belül megtalálja a legjobb bio Centonze olívaolajat, ahogy ismeri – telt, gyógynövényes, földes ízzel, paradicsom és mandula visszhangjával. És persze a termékeny szicíliai talajból nyert összes tápanyaggal.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Centonze extra szűz olívaolaj spray, extra szűz olívaolaj spray-ben, BIO, 250 ml

- BIO olívaolaj porlasztóval
- Az ételek egyszerű ízesítéséhez
- Nagyon intenzív aranyzöld szín kiemelésekkel
- Szuperprémium olívaolaj fűszeres, teljes gyógynövényes íze

Extra szűz speciálisan kevert, kiváló kategóriájú olívaolaj, amelyet enyhe "hideg" eljárással préselnek 27 Celsius fokig, a kézi betakarítás befejezését követő 8 órán belül. Az olaj Nocellara del Belice, Cerasuola és Biancolilla fajták gondosan kevert keveréke. Intenzív zöld szín, arany tükröződésekkel, gazdag aromás összetétel, közepesen intenzív gyümölcsös, teljesen lekerekített íz, enyhén fűszeres, kellemes lecsengéssel, paradicsom- és fűszernövényes árnyalattal. Az igazán alacsony feldolgozási hőmérsékletnek köszönhetően a Centonze olaj nagy mennyiségű bioaktív komponenst és enzimet tartalmaz. Az olaj alkalmas halak, tenger gyümölcsei, zöldséglevesek és vörös húsok készítésére.

Gyengéd "hideg" préselés maximum 27°C-ig

Az egész folyamat három szakaszban zajlik: 1. Zúzás, 2. Aprítás, 3. Extrakció. Ezen műveletek mindegyikét nagyon körültekintően, a lehető legjobb körülmények között kell végrehajtani az olaj maximális minőségének elősegítése érdekében. Folyamatos ciklusú rendszerben a zúzás úgy történik, hogy az olajbogyót perforált hengerekre préselik, majd az olajbogyót egyenletesen szeleteljük, ügyelve arra, hogy a hőmérséklet soha ne haladja meg a 27°C-ot. A préselésnél az úgynevezett hidegprés rendszert alkalmazzák, mely kíméletes préselést tesz lehetővé, így ismét nincs jelentős hőmérsékletnövekedés Cél a nagyon nagy sűrűségű, élénkzöld színű olaj előállítása, gyógynövényes ill fűszeres illat és gyümölcsös íz. Az olaj kinyerésekor nem alkalmaznak szűrést, ami jelentősen rontja az olaj minőségét.

Miért válassza az olívaolajat?

  • Csak 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz – egészséges zsírok forrása.
  • Számos egészségügyi előny.
  • Alkalmas Paleo , Keto és Real Food életmódhoz, és glutén- és cukormentes.
  • Mesterséges színezékektől és ízektől mentes.

Összetétel

Olívaolaj.

Értesítés

Tárolja sötét, hűvös és száraz helyen.

Csomagolás

250 ml

Származási ország

Olaszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: