ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
Szelektív kávébab BIO minőségben. A közepes sűrűségű test krémesebb felépítésű, kellemes utóíze van, amelyben érezhető az a tipikus földiesség, amely éppen a biokávékra jellemző. Lehűlés után kellemes savtartalma van, inkább édes citrusfélékké. A kávé intenzív mogyoró és étcsokoládé aromával rendelkezik, amely aztán a kakaóval együtt az ízében nyilvánul meg. A kávét kézzel szüretelik, és így finoman megközelíti magát a kávéfás növényt. A kézi betakarításnak köszönhetően az éretlen szemcsék megszűnnek az aratás során, és ezáltal hozzájárulnak a kávé végső minőségéhez.
Az Arabica kávé lágyabb testű, édesebb és változatosabb ízű, és magasabb savasság jellemzi. Ezenkívül hűvösebb klímát igényel, amely optimálisan 17-25 °C között van. Ugyanakkor nem élvezi az ingadozó hőmérsékleteket, és magasabb páratartalmat igényel.
Hogyan készítsünk kávét?
A frissen őrölt kávé ízéhez őrölje meg a szükséges babmennyiséget az azonnali felhasználáshoz. Az őrlés durvaságától függően ez a kávé alkalmas eszpresszó vagy szűrő elkészítésére.
A finom kávé ízének és aromájának kiegyensúlyozott a feldolgozásának köszönhetően.
A kávé Hondurasból származik, és 1200 m feletti magasságban termesztik.
A BIO kávé a legjobb minőségű, peszticidek és más, a szervezetre káros anyagok nélkül.
Kávénk BIO tanúsítvánnyal rendelkezik - biogazdálkodás előállítása az EU-n kívül.
Összetétel: 100% BIO Arabica bab
Származás: Honduras
Forgalmazó: Votamax s.r.o, Hladnovská 83/93, Ostrava
Tárolás: Száraz helyen, zárt tartályban.
Súly: 1kg
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!