Ősi + Bátor - Kakaó + Fűben táplált kollagén, 250g

Kód: 23835
9 915 Ft
Raktáron (>5 db)

A Cacao + Grass Fed Collagen egy hétkomponensű anyagcsere-optimalizáló, amely etikus módon előállított legtisztább természeti erőforrásokból áll. A termék prémium minőségét és összetételét az ideális napkezdéshez optimalizálják, mind a szakaszos böjt (Bátor módszer) hatékony meghosszabbításán belül, mind a test normál üzemmódban történő megerősítéséért, revitalizálásáért és újraindításáért.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ősi + Bátor - Kakaó + Fűben táplált kollagén

A Cacao + Grass Fed Collagen egy hétkomponensű anyagcsere-optimalizáló, amely etikus módon előállított legtisztább természeti erőforrásokból áll. A termék prémium minőségét és összetételét az ideális napkezdéshez optimalizálják, mind a szakaszos böjt (Bátor módszer) hatékony meghosszabbításán belül, mind a test normál üzemmódban történő megerősítéséért, revitalizálásáért és újraindításáért.

Élvezheti a nyers perui kakaó finom bársonyos ízét egy rendkívül hatékony szinergikus keverékben, amely hét bioaktív összetevőből áll:
 1. BIO RAW kakaó Peruból (30%)   = szuperantioxidáns, energiaforrás és számos ásványi anyag és antioxidáns, küzd az oxidatív stressz ellen
 2. Fűvel táplált kollagén peptidek Brazíliából (20%)   = a bőr, a körmök, a haj, a kötőszövetek, a nyálkahártyák építőköve (2000 mg / adag)
 3. BIO cékla   = szuperantioxidáns, számos ásványi anyag és antioxidáns forrása, küzd az oxidatív stressz ellen
 4. BIO fahéj   = vércukorszint, édes íz, koleszterin
 5. BIO szentjánoskenyér   = A szentjánoskenyér a kakaóhoz hasonlóan antioxidáns, sok ásványi anyag és vitamin forrása
 6. BIO szibériai ginzeng   = adaptogén, az egész szervezet támogatása hosszú távon, ellenállás a stresszel és a megterheléssel szemben
 7. BIO baobab   = C-vitamin forrás = immunitás, stresszel szembeni ellenálló képesség, természetes káliumforrás
Kifinomult, bioaktív, fűvel táplált kollagén peptidekben gazdag keverékünk erős kakaó-szentjánoskenyér ízű és tele van tápanyagokkal, beleértve a regeneráló szibériai ginzenget és az enyhén édes nyers kakaót, magas teobromintartalommal.
A Grass Fed True Collagen egy kristálytiszta tiszta kollagén-hidrolizátum, amelyet hagyományos gazdaságokban szabadon tartott fűvel táplált tehenekből nyernek. Ez egy biogazdálkodásból származó termék, minimális szén-dioxid-kibocsátással. A kollagén izolálásához és ezt követő enzimatikus hidrolíziséhez kíméletes előállítási eljárást alkalmaznak. Az eredmény egy szelektív kollagén-hidrolizátum, amely minősége és tisztasága miatt alig talál versenyt.
Az ókori bátor kakaó + fűben táplált kollagénben nem talál semmilyen mesterséges édesítőszert, színezéket, tartósítószert vagy más mesterséges anyagot, amely nem fordul elő természetesen a természetben. Ez egy kizárólag természetes összetevőkből álló kiegészítő.

MI A KÜLÖNBSÉG?

+ Prémium minőségű
+ Összesen hét bioaktív összetevő: BIO RAW kakaó Peruból (30%) , fűvel táplált kollagén Brazíliából (20%),
BIO cékla, BIO fahéj, BIO szentjánoskenyér, BIO szibériai ginzeng ,   BIO baobab
+ Etikus és környezetbarát termelés (fenntartható - biogazdálkodás)
+ 100% természetes összetétel
+ Akkreditált minőség: Talajszövetség
+ GMO mentes
+ rBGH / rBST mentes
+ Gluténmentes
+ Cukormentes
+ NINCS nagy agrárvállalkozás

MIÉRT HASZNÁLJA KAKAO + FŰTETT KOLLAGÉNT?

A reggeli csésze kakaó sokunk kedvenc szertartása - örömet szerez az ízlelőbimbóknak, és gyengéden ösztönzi az elmét és a testet. Amikor más összetevőket adunk hozzá, amelyek erősíthetik a testet és üzemanyagot szolgáltathatnak, egy komplex italt kapunk, amely életre kelti a testet, ugyanakkor nem szívja fel. A bioaktív kollagén peptidek az egész test számára szinte mindenhol szükséges építőanyagok (bőr, sebgyógyulás, izmok, haj, körmök, bélfal, ...). A szibériai ginzeng hosszú távon revitalizáló adaptogén, a cékla és a szentjánoskenyér erősíti a a stimuláló teobromint tartalmazó kakaó antioxidáns tulajdonságai, a szentjánoskenyér tulajdonságai az emésztőrendszerrel is összefüggenek, a fahéj hatásai édes ízzel és vércukorszinttel társulnak, a baobab pedig rendkívül gazdag C-vitamin-forrás és köszönhetően a magas káliumtartalom lehetővé teszi a felesleges víz eltávolítását a testből. Ezek az összetevők együttesen egy teljes értékű italt adnak a nap kezdetére, mint étrend-helyettesítőt az időszakos böjt módszerével (Bátor módszer).
+ Ösztönzi, táplálja és újjáéleszt
+ Meghosszabbítja a szakaszos böjt időtartamát (Bátor módszer)
+ Alkalmas diétára, keto étrendre és paleo diétára
FEJEZETES GYORSÍTÁS - A SÚLY ÉS A VITALITÁS OPTIMÁLÁSA
A Cacao + Grass Fed kollagén önmagában vagy szakaszos böjt részeként használható az úgynevezett bátor módszer szerint. Az időszakos böjt egy nagyon régi étkezési módszer, amely azon alapszik, hogy egy nagyobb időablakot étkezés nélkül és kevesebb étellel töltsön el. A Bátor módszer szerzőinek kutatása és személyes tapasztalata egyértelműen azt mutatja, hogy az időszakos böjtnek egyértelmű pozitív hatása van a fizikai és mentális állapotra, a súly optimalizálására, az anyagcsere optimalizálására és a mentális képességekre. A szakaszos böjtnek köszönhetően szó szerint visszaállíthatja az anyagcserét - lehetővé téve a test számára, hogy szünetet tartson az állandóan emészthető ételekben, teret engedünk a regenerálódásnak. Ez minden szempontból jelentősen megnöveli állapotát.

Ez a fajta étrend különösen alkalmas egy mozgásszegény munkát végző modern ember számára, és mindenekelőtt igaz, hogy mindenféle drasztikus étrenddel ellentétben semmilyen módon nem pusztítja a szervezetet. A súly optimalizálása a szakaszos böjt örvendetes mellékhatása, de nem ez az egyetlen célja. Ennek célja az általános fizikai és mentális állapot erősítése.
Megszakított gyors és bátor módszer
A Bátor módszer a szakaszos böjt sajátos típusa, amely mindenki számára megfelelő, de különösen ülő munkamódszerrel rendelkező egyének számára, ill. 30 évesnél idősebb személyek számára, amikor a kor előrehaladtával helyénvaló a terméket megelőzően alkalmazni a fontos kötő aminosavak (bőr, szalagok, ízületek) kiegészítésére. Noha egyes böjtprogramok túlságosan megterhelőek, a Bátor módszert mindennapi használatra tervezték, bárki más, bonyolult előkészületek nélkül.
A cél:
+ Optimalizálja a testsúlyt
+ Segíti az anyagcserét a kötőszövetek, a bőr és az ínszalagok helyreállításában és megújulásában
+ Segíti az anyagcserét a tisztításban
+ Fizikailag és mentálisan jobban érzi magát
+ Meg kell erősíteni a mentális állapotot
Miért fű táplálja a kollagént és a szinergikus hatkomponensű keveréket?
A fűvel táplált kollagén peptidek úgynevezett strukturális fehérjék, amelyek stimulációs hatása az anyagcserére minimális, és amelyek fő feladata a kötőanyagok (bőr, sebgyógyulás, izmok, haj, körmök, bélfal, ...) szerkezeti fehérjeinek megújulása. Éppen ezért ideális fehérje a bátor módszerrel történő szakaszos böjtöléshez, mert a szakaszos böjt alatt testünknek ideje van megújulni, megtisztulni és átalakítani.   A szibériai ginzeng erős revitalizáló hatást fejt ki, a pitypang ellensúlyozza az oxidatív stresszt és elősegíti a májszövet méregtelenítését és regenerálódását, a brazil kávéból származó koffein és a nyers kakaóban található teobromin kiegyensúlyozott stimuláló hatást nyújt, a baobab pedig rendkívül gazdag C-vitamin- és magas káliumforrás tartalma lehetővé teszi a felesleges víz eltávolítását a testből.
Egy másik fontos tényező a termék prémium minősége, vagyis abszolút tisztasága, mesterséges édesítőszerek, maradványok és ballaszt-összetevők nélkül. Ha testünk megtisztul, miért ne adhatnánk neki csak a legjobbat ...
Hogyan kell csinálni
Ha legutóbb 19: 00-kor ettél, és reggel 7: 00-kor ettél még egy ételt, az nagyszerű - 12 órája böjtölsz. Javasoljuk ennek az időtartamnak a meghosszabbítását 14-16 órára. És ismételje meg 3-7 napig a héten. Az éhségérzet elkerülése érdekében csak keverékeinket használja. Nagyon tisztességesen kielégítenek és segítenek az anyagcserében hosszú ideig működni, nem kívánt ingadozások nélkül. Nekik köszönhetően jobban fogod érezni magad.
Módszer
Utolsó könnyű étkezés este 19: 00-kor, majd reggeli helyett reggel:
1. lehetőség: ez a változat minden olyan személy számára alkalmas, aki csak kicsi és könnyű reggelit szokott fogyasztani, ill. azok számára, akik kihagyják a reggelit, mert még itt is fontos a keverék az anyagcsere optimalizálása és újraindítása miatt.
 • Alapkeverék: 2 teáskanál kakaó + kollagén vagy kávé + kollagén és 250 ml forró víz. A keverék 1-2 teáskanál Grass Fed True kollagénnel dúsítható, ha magasabb fűvel táplált kollagénre van szükség.
 • A következő étkezés legkorábban 9: 00-kor
 • Fokozatosan lépjen 11: 00-ra
2. lehetőség: ez a lehetőség minden olyan személy számára alkalmas, aki megszokta a gazdagabb reggeli reggelit.
 • Alapkeverék: 2 teáskanál kakaó + kollagén vagy kávé + kollagén , majd adjon hozzá 1 teáskanálTrue MCT-t és 250 ml forró vizet. Az MCT dózisa ezután 2 teáskanálra növelhető, miután tesztelték a problémamentes emésztést.   Ha nagyobb mennyiségű fűvel táplált kollagénre van szükség, akkor 1-2 teáskanál Grass Fed True Collagen hozzáadása lehetséges.
 • A következő étkezés legkorábban 9: 00-kor
 • Fokozatosan lépjen 11: 00-ra
Megjegyzés: Az időszakos böjt jelenleg a világ egyik legegészségesebb és legkíméletesebb módja a fogyásnak, a vitalizálásnak és az anyagcsere optimalizálásának (1 , 2 , 3 ). A szakaszos böjt ebben az időszakában a test optimális helyet kap az újraindításhoz, a vitalizáláshoz és a méregtelenítéshez. A bátor módszeren belül ez egy szelíd és egészséges módszer, rendszeres időközönként 14-16 órán át, kiegészítve egy klasszikus kiegyensúlyozott étrenddel, azaz a nap folyamán az egészséges komplex étrenddel = hosszú távon az arany középút.

Az Ancient Brave márkáról

Az Ancient Brave segítségével megengedheti magának a kristálytiszta és egyben maximálisan hatékony termékek luxusát, a hatékony étkezésről szóló ősi ismeretek alapján. Etikus és egészséges alternatívát kínálnak a radikális étrend jelenlegi trendjéhez, amelyek hosszú távon pusztító hatással vannak a szervezetre. Az Ősi Bátor természetes módon és az egészség károsítása nélkül optimalizálja a testsúlyt, de újraindítja az optimális fizikai és mentális állapotot is. A prémium brit márka minősége mögött két sikeres nő áll: Annelie Whitfield, az elismert hollywoodi kaszkadőrnő, aki az elmúlt 15 évben természetgyógyászattal és gyógynövényes gyógyszerekkel foglalkozik, valamint Kate Prince, tapasztalt médiaszakember. Az Ancient Brave márka jelenleg a brit piac egyik abszolút vezetője a minőségi és igényes ügyfelekre összpontosító prémium kategóriában.

Csomagolás

250 g

Adagolás

Keverjen össze 2 gombócot (10 g) 250 ml forró vízben vagy növényi tejben.
Időszakos böjt (Bátor módszer):
A Bátor módszer esetében hozzáadhat 1 teáskanál True MCT-t és 250 ml forró vizet. Az MCT dózisa ezután 2 teáskanálra növelhető, miután tesztelték a problémamentes emésztést. Egy másik lehetőség 1 teáskanál True MCT és
és 1 teáskanál minőségi vajat. A keveréket tovább dúsíthatjuk 1-2 teáskanál Grass Fed True kollagénnel.

Értesítés

Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. A felbontástól számított három hónapon belül fel kell használni. Diónyomokat tartalmazhat.

Táplálkozási információk

Az adagok száma a csomagolásban: 25 x 10 g
100 g
energia érték
1369 kJ / 328 kcal
Zsírok
6,92 g
ebből telített zsírsavak
4,07 g
ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak
2,23 g
ebből többszörösen telítetlen zsírsavak
0,32 g
Szénhidrátok
14 g
ebből cukrok
5,07 g
Rost
29,81 g
Fehérjék
37,44 g
1,31 g

Hozzávalók

organikus nyers kakaó Peruból (30%), organikus kakaópor, hidrolizált fűvel táplált kollagén (20%), organikus cékla, organikus fahéj, organikus szentjánoskenyér, organikus szibériai ginzeng, organikus baobab, himalája só. A terméktartalom 79% -a szerves minőségű.

Keverék szarvasmarha-kollagénnel táplált kakaót és hidrolizált füvet tartalmazó ital készítéséhez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kollagén
Súly: 0.3 kg
Csomagolás: 250 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: