Sunwarrior folyékony fény

Kód: 3881
16 840 Ft
Raktáron (>5 db)

A Liquid Light egy egyedülálló étrend-kiegészítő, amelyet az ősi megkövesedett növényi anyagok kivonásával hidegen készítenek.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Sunwarrior folyékony fény

A Liquid Light egy egyedülálló étrend-kiegészítő, amelyet az ősi megkövesedett növényi anyagok kivonásával hidegen készítenek.

Tartalmaz

 • fulvosav - ez a szerves anyagok komplexe, amely természetes módon képződik a szerves anyagok bomlása során.
 • ásványi anyagok és nyomelemek - ezek itt természetes komplexekben kötődnek meg, vagyis ugyanabban a formában, amelyben az ásványi anyagokat a talajból és a növényekből nyerik.

Mennyire előnyös a folyékony fény az emberi test számára?

 • Természetes ásványi anyagok és nyomelemek forrása.
 • Valójában természetes ásványi, elektrolitikus oldat.
 • A közönséges ásványi anyagok mellett szokatlanul sokféle nyomelemet tartalmaz, amelyek nagyon fontosak az emberi test számára, bár ezekre csak minimális mennyiségben van szükségünk.
 • A természetes szerves anyagok keveréke, amelyet együttesen fulvosavnak (más néven fulvosavnak) neveznek, számos hatással jár az emberi testre.

Kinek alkalmas a termék és hogyan kell használni?

 • Mindenki számára, aki ásványi anyagokat és nyomelemeket szeretne adni a testhez
 • Sportolók számára - A Liquid Light valójában tiszta természetes ionos ital (itt megtalálja az elkészítés lehetséges receptjeinek egyikét).,

Természetes jellege több szempontból is megkülönbözteti az általánosan elérhető "szintetikus" ionos italoktól

 • A általánosan elérhető ionos italokat úgy tervezték, hogy gyorsan pótolják az "izzadt" ionokat, így gyakran csak néhány alapvető ásványi anyagot tartalmaznak, például nátriumot, káliumot, kalciumot, magnéziumot és foszfort.
 • Ezzel szemben a Liquid Light az ásványi anyagok és nyomelemek teljes spektrumát tartalmazza, amelyeket az emberi test nem izzad ki olyan gyorsan a sportolás során, és néhányukra csak minimális adagokban van szükség, de működése szempontjából ugyanolyan fontosak, mint az ismert kalcium vagy magnézium.
 • A hagyományos ionos italok nagyobb koncentrációban tartalmazzák csak ezeket a gyorsan izzadó ásványi anyagokat.
 • A Liquid Light egy szerves keverék, amelyben nehéz meghatározni az egyes ásványi anyagok pontos mennyiségét.
 • Használhatja a Liquid Light sporttevékenységektől függetlenül, például minden reggel.
 • Könnyedén összekeverheti a Liquid Light-ot egy másik, koncentráltabb ásványi oldattal, amelyet a test sport közben gyorsan megizzad, és létrehoz egy olyan italt, amely teljes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, a valódi értelemben vett ionos italt - hozzáadott gyors energia nélküli italt. források vagy metabolikus gyorsítók.

Bizonyos esetekben a Liquid Light használata inkább fulvosavtartalma miatt javasolt. Ez a szerves anyagok keveréke sok szinten működik az emberi testben. Számos tudományos tanulmányt végeztek már annak hatásainak jobb megértése és leírása érdekében. Azonban eddig nagyon kevés ilyen adat áll rendelkezésünkre.

Ajánlott adagolás

napi két evőkanál (reggel és este / edzés előtt és után)

Használat

Keverhető vízzel, gyümölcslével vagy koktéllal.

Hozzávalók

víz, nyomokban ásványi anyagok és anyagok összetétele: antimon, bárium, berillium, bizmut, bór , bróm, cézium, klór, króm , kálium , diszprózium, erbium, Europium, foszfor , gadolinium, galium, germánium, hafnium, alumínium, Holmium, magnézium , indium, irídium, kadmium, kobalt, szilícium , lítium, lutecium, mangán , réz , molibdén , neodímium, nikkel, niobium, ozmium, palládium, platina, praseodímium, rénium, ródium, rubídium, ruténium, ruténium, samárium Szelén , kén, ezüst, nátrium , sztontium, tantál, tellúr, terbium, tálium, tórium, túlium, ón, titán, volfrám, kalcium, itterbium, ittrium, cink , cirkónium, arany, vas .

Tartalom

946,4 ml = 32 adag

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült.

Származási ország

USA (Nevada)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ásványok
csomag tartalma: 946 ml
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök
Forma: Folyadék
Gyártó: Sunwarrior
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: