SONETT Fürdőszoba tisztító, 1 L

Kód: 24728
3 370 Ft
Raktáron (>5 db)

A Sonett 100% -ban természetes fürdőszobai tisztítószere hatékonyan eltávolítja a vízkő, vízkő, zsír és szerves szennyeződéseket. Ugyanakkor a megtisztított felületeket fényessé teszi. Tökéletes csaptelepekhez, rozsdamentes acél felületekhez, csempékhez és zuhanyzóhoz vagy kádhoz.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

SONETT Fürdőszoba tisztító, 1 L

A fürdőszobai tisztítószer eltávolítja a vízkő, vízkő lerakódásokat, zsírokat és szerves szennyeződéseket a tiszta és ragyogó fürdőszoba érdekében, praktikus spray csomagolásban. Eltávolítja a szennyeződéseket, és a megtisztított felületet fényes és higiénikusan tiszta.

A kukorica- és burgonyakeményítőt fermentációval etanollá alakítják. Az üvegtisztító alkoholos oldatának koncentrációját úgy választják meg, hogy ne legyenek foltok az üveg felületén, és hogy az oldat gyorsan megszáradjon. Ezenkívül az etanol segít a zsíros szennyeződések alapos eltávolításában. A kókuszolaj-származék és a növényi keményítőből és kókuszzsírból származó cukrot nedvesítő szer áztatja és felszabadítja a szennyeződéseket. Az etanol kis mennyiségben megtalálható a természetben is. A szennyvízbe kerülve gyorsan és 100% -ban lebomlik szén-dioxiddá és vízzé. A cukrot nedvesítő szerek és a kókuszolaj-származékok előállítása során a cukor- és zsírrészeket úgy kombinálják, hogy a belső molekulaszerkezet megmaradjon. Ezért a mikroorganizmusok könnyen és teljesen lebonthatják ezeket a nedvesítőszereket.

Ajánlott adagolás:

Permetezzünk és hagyjuk hatni néhány percig, majd öblítsük le tiszta vízzel. A citromsavnak vízkőtelenítő hatása van. Kérjük, kerülje a márvány, alabástrom, beton, műkő stb. Érintkezését. Gyermekektől elzárva tartandó.

Hozzávalók

Citromsav (5 - 15%), növényi alkohol - etanol (5 - 15%), cukor felületaktív anyagok (1 - 5%), óramutató járásával megegyező irányban kavargó víz (legfeljebb 100%).

Az ökológiai drogéria SONETT alapelvei

A Sonett termékek 100% -ban lebomlanak, órák és napok alatt teljesen elbomlanak a vízben előforduló természetes természetes összetevőkké. Sonett nem hajlandó olyan összetevőket használni, amelyek károsak a környezetre és az emberi egészségre. A gyártás során felhasznált alapanyagok biodinamikus vagy biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből származnak. Az előállításhoz használt vizet biodinamikusan ritmizálják, és az energetikailag erős gyógynövények keverékét, valamint a drágakövek és fémek esszenciáját adják a Sonett termékekhez. A Sonett az egyetlen öko-gyógyszergyártó, aki rendelkezik két öko tanúsítvánnyal, az Eco Control tanúsítvánnyal, az Eco Garantie-vel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek
Súly: 1.18 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: