Hozzávalók:
-
80 g borsós tészta
-
5 gombafej
-
150 ml tejszín
-
3/4 teáskanál szárított fokhagyma
-
1 medvehagyma
-
3 napon szárított paradicsom
-
kanál ghí
-
gally friss rozmaring
-
egy marék reszelt parmezán sajt
-
Egy marék bébispenót
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, a főzési idő kb. 6 perc. Ezután engedjük le a vizet és öblítsük le hideg víz alatt. Egy serpenyőben ghee-t hevítünk, és megpirítjuk a medvehagymát a gombával. Adjunk hozzá friss rozmaringot, sózzuk a keveréket, enyhén borsozzuk és hagyjuk meghéjázni. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a felszeletelt aszalt paradicsomot, és felöntjük a tejszínnel. Lassú lángon hagyjuk felmelegedni a szószt, adjunk hozzá egy marék parmezán sajtot, szárított fokhagymát, bébispenótot, és ízlés szerint sózzuk. Végül az egész keveréket keverjük össze a főtt tésztával, és díszítsük reszelt parmezán sajttal.