ÚJDONSÁG! Lauf Preworkout! Vásárolj: ITT
Technikai okokból nem vagyunk telefonon elérhetők, köszönjük
ÚJDONSÁG! Új márkánk, TrainMax! Vásárolj: ITT
Hozzávalók:
80 g borsós tészta
5 gombafej
150 ml tejszín
3/4 teáskanál szárított fokhagyma
1 medvehagyma
3 napon szárított paradicsom
kanál ghí
gally friss rozmaring
egy marék reszelt parmezán sajt
Egy marék bébispenót
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, a főzési idő kb. 6 perc. Ezután engedjük le a vizet és öblítsük le hideg víz alatt. Egy serpenyőben ghee-t hevítünk, és megpirítjuk a medvehagymát a gombával. Adjunk hozzá friss rozmaringot, sózzuk a keveréket, enyhén borsozzuk és hagyjuk meghéjázni. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a felszeletelt aszalt paradicsomot, és felöntjük a tejszínnel. Lassú lángon hagyjuk felmelegedni a szószt, adjunk hozzá egy marék parmezán sajtot, szárított fokhagymát, bébispenótot, és ízlés szerint sózzuk. Végül az egész keveréket keverjük össze a főtt tésztával, és díszítsük reszelt parmezán sajttal.