Reflex Creapure® kreatin 500 g (kreatin-monohidrát)

Kód: 3089
11 650 Ft
Raktáron (>5 db)

Annak ellenére, hogy rengeteg kreatin penész és gyártó van a piacon, a Creapure ® az egyetlen olyan kreatin a világon, amelyet folyamatosan tesztelnek a nem kívánt szennyeződések (kreatinin, dicianandiamid, dihidrotriazin, tiokarbamid) szempontjából. A német AlzChem AG gyártó garantálja a csúcsminőséget.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Reflex Creapure® kreatin (kreatin-monohidrát)

A legtisztább és legbiztonságosabb termék garanciája a jelenlegi piacon

A kreatin-monohidrátot évek óta minden sportágban használják. A kreatin a test saját anyaga, minden emberi sejtben jelen van, mint a sejt energia ATP helyreállításának forrása. A testtömegtől és az izomtömeg mennyiségétől függően a kreatinraktárak 100 és 150 g közötti mennyiségeket képviselnek az egész testben. Ebből napi 2–4 g kreatint használnak fel normális fizikai tevékenységekhez. Ennek a mennyiségnek a felét maga a test állítja elő, a többit táplálékkal kell a szervezetbe juttatni. Ez napi körülbelül 500 g marhahúsnak vagy halnak felel meg, ami gyakorlati szempontból nagyon nehéz.
Kreatin-monohidrát és más anyagok megtalálhatók a BrainMax 3.0 anabolikus tőr komplexben is. AJÁNLJUK!

Használat

A kreatin-monohidrát a testépítéstől kezdve az összes olyan sportágig ideális, ahol robbanóerőre és dinamikára van szükség. A kreatin sokféle formája létezik a piacon, de a kritikus pillanat az, hogy mely termékek bizonyítottak és biztonságosak.

"Egy pohár hideg víz tartalmazhat káros baktériumokat és mikrobákat, még akkor is, ha ez első pillantásra nem különbözik a 100% -ban tiszta vizetől."

Ugyanez igaz a kreatinra is. Az első ránézésre tiszta fehér por mérgező anyagokat és szennyeződéseket tartalmazhat. Az előállítási módszer és az alapanyagok kiválasztása kritikus pont a minőségi kreatin-monohidrát előállításához. A gyenge alapanyagok és a hiányos gyártási folyamat, amelyet nem folyamatosan figyelemmel kísérnek, olyan nemkívánatos szennyeződésekhez vezetnek, mint a kreatinin, a dicianandiamid és a dihidrotriazin. Ezek később megterhelik a veséket és az egész szervezetet, ami nagyon negatív következményekkel járhat az egyén általános egészségi állapotára nézve.

A Creapure ® a kreatin-monohidrát első osztályú, világszerte elismert márkája, amely garantálja a maximális tisztaságot, biztonságot és maximális hatékonyságot.
Kiszerelés: 500 g
Ajánlott adagolás:
Indítási fázis: Keverjen össze 5 g-ot (kb. 1 szint 5 ml-es mérőpohár *) 500 ml vízben, gyümölcslében vagy étkezés helyettesítőben. Fogyasszon napi 4 adagot, rendszeres időközönként, 5 napig.

Karbantartási fázis: Keverjen össze 5 g-ot (kb. 1 szint 5 ml-es mérőedény *) 500 ml vízben, gyümölcslében vagy étkezés helyettesítőben. Fogyasszon 1 adagot naponta. * a mérőpohár a csomag része, de szállítás közben az aljára süllyedhet. A mérőpohár a térfogatot, nem a súlyt méri. Használjon skálát a pontosabb mérésekhez. Ezt a terméket tömeg, és nem az adagok száma szerint értékesítik.
Az ajánlott napi adag 20 g az indítási szakaszban és 5 g a fenntartó szakaszban. 1 adag 5 g-nak felel meg. A csomag 50 adagot tartalmaz.

Figyelem: Nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Felnyitás után 3 hónapon belül fel kell használni. Minden használat után óvatosan zárja le. Alkalmas vegetáriánusok számára.


Összetevők: Creapure ® kreatin-monohidrát 100%.

Miben különbözik a Creapure ® kreatin a versenytől?

Annak ellenére, hogy rengeteg kreatin penész és gyártó van a piacon, a Creapure ® az egyetlen olyan kreatin a világon, amelyet folyamatosan tesztelnek a nem kívánt szennyeződések (kreatinin, dicianandiamid, dihidrotriazin, tiokarbamid) szempontjából. A német AlzChem AG gyártó garantálja a csúcsminőséget.
Reflex Nutrition garancia

• Innovatív technológiák
• A felhasznált nyersanyagok legmagasabb besorolása
• 100% -ban zöld energiából készül
• 100% -ban megújuló erőforrásokból készül, újrahasznosított csomagolásban
• Az ISO 9001 és az ISO 17025 szerint gyártják
• Független tesztelés a doppinganyagok hiányára vonatkozóan
• A termék abszolút tisztasága és az egészség biztonsága.


Étrend-kiegészítő. Mikronizált kreatin-monohidrát garantált tisztasággal és minőséggel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Súly: 0.628 kg
csomag tartalma: 500 g
Egyének megoldására: Izomtömeg és fizikai teljesítmény, Energie a vitalita
Forma: Por
Gyártó: Reflex
Származási ország: Velká Británie
Csomagolás: 500 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: