NOW Lanolin, 100% tiszta, 198g

Kód: 98954
4 415 Ft
Raktáron (>5 db)

A tiszta lanolin kiváló hidratáló összetevőként működik, amely elősegíti a bőr simaságát és rugalmasságát. Juhgyapjúból származik, és hidratáló képességével és teljes bőrtáplálásával tűnik ki.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MOST Lanolin, 100% tiszta, 198g

A tiszta lanolin kiváló hidratáló komponensként működik, amely elősegíti a bőr simaságát és rugalmasságát. Juhgyapjúból származik, és hidratáló képességeivel és teljes bőrtápláltságával kiváló.Szerkezetét összehasonlítják a vazelinnel, de a lanolin természetes alternatíva, amely több hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, és hasonló a saját bőrünk lipidjeihez.   Ideális nagyon száraz vagy durva bőrre.

Ajánlott felhasználás

Vigye fel olyan területekre, ahol a bőr nagyon száraz és irritált.

Hozzávalók

Lanolin

 Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikai olajok
Súly: 0.22 kg
Csomagolás: 198g
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az 1960-as évek elején az egészséges táplálkozás területe még gyerekcipőben járt. Az „egészséges táplálkozás” furcsa, homályos kifejezés volt, és az egészséges ételek szerelmeseit általában hippiknek és „granolafejűeknek” tekintették. Azokban a korai éveiben Elwood Richard vállalkozó egy kis egészségügyi élelmiszerbolt-láncot indított Chicago környékén, a Health House-t.

Elwood fizikai kémiából szerzett diplomát, és egyetemi kutatásai a fizikai teljesítmény javítására összpontosítottak egészséges étrendek és táplálékkiegészítők használatával. A tanulmányai során megszerzett tudás szilárd hitet hagyott benne a természetes termékek egészségre és életminőségre gyakorolt ​​jótékony hatásaiban, és megalapozta a táplálkozás és az egészséges táplálkozás egész életére szóló szeretetét.

A NOW megfizethető, jó minőségű természetes termékek kínálatával igyekszik kielégíteni a vásárlók egészséges táplálkozás iránti igényét.