Igazi japán zöld tea KAMACHA, 50 g

Kód: 6452/606
4 200 Ft
Raktáron (>5 db)

Exkluzív japán zöld tea. Ez a tea főként rendkívül gondos feldolgozásáról ismert. Kényeztesse magát közvetlenül Japánból importált luxussal .

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Igazi japán zöld tea KAMACHA, 50 g

Kizárólag ezt a zöldet hozzuk. Ezt a teát a japánokra jellemző rendkívüli precizitással dolgozzák fel.

Friss termés 2021 tavaszáról bio minőségben.

A hagyományos módszerrel feldolgozott japán zöld tea első osztályú fajtája, amelyben az erjedést nem gőz, hanem fémserpenyőben (japán serpenyőben "kama") forró levegő akadályozza meg.

A valódi zöld tea fogyasztásának fő előnyei:

  • erős természetes antioxidáns
  • javítja a kognitív funkciót
  • lassítja az agy öregedését
  • csökkenti a stroke kockázatát
  • támogatja az anyagcserét és a zsírégetést
  • erősíti a szív- és érrendszert
  • csökkenti a gyulladást a szervezetben

Adagolás:
1 teáskanál 1,5 dl vízhez

Javasolt használati utasítás:
1. infúzió: hagyja lehűlni a vizet 70 - 80 C-ra, kioldási idő 30 másodperc - 1 perc, ne lépje túl a kioldási időt
2. infúzió: hagyja lehűlni a vizet 80 C-ra, kioldási idő 1-1,5 perc, ne lépje túl a kioldódási időt
3. infúzió: hagyja lehűlni a vizet 90 C-ra, infúziós idő 2 perc
4. forrázat: felöntjük forró vízzel (100 C), főzési idő kb. 2 perc, a tea íze szerint

Értesítés:
Soha ne öntözze meg az új infúziót forró vízzel, mert a levelek megégnek.

Kiszerelés: 50 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tea és Kávé
Súly: 0.07 kg
Csomag mérete: 50 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: