Hansen eNeMeN (nikotinamid-mononukleotid), por, 20 g

Kód: 99123
24 955 Ft
Raktáron (1 db)

Az eNeMeN természetesen a B-vitaminokból termelődik a szervezetben, és egy olyan molekula, amely természetesen minden szervezetben előfordul.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

eNeMeN (nikotinamid-mononukleotid), por, 20g

Ez az eNeMeN nagyon stabil és tiszta formája, amelynek stabilitását rendszeresen tesztelik. 40 Celsius fokos hőmérsékleten az anyagnak csak 1%-a bomlik le egy év alatt. Ez azt jelenti, hogy szobahőmérsékleten az eNeMeN szinte elpusztíthatatlan.

Az eNeMeN- ről a BrainPedia.hu oldalon tudhat meg többet.

Összetétel


Nyersanyag
β- nikotinamid-mononukleotid

Értesítés

A nikotinamid-mononukleotid (eNeMeN) vegyi anyagként van besorolva az EU-ban, és nem emberi fogyasztásra szánták. Tartsa hűtve. Ha hosszabb ideig kell tárolni, tegyük hűtőbe. A termék általános eltarthatósága legalább 2 év.Bár meglehetősen hőálló, lehetőleg hidegen érdemes tartani.

Az anyag általános képlete: C 11 H 15 N 2 O 8 P. Kizárólag kutatási célokra és laboratóriumi vizsgálatokra szolgál.

Laboratóriumi tesztelés Lengyelországban. A hatóanyag 99,5%-os tisztasága és nagy stabilitása garantált. Nincsenek adalékanyagok.

Tartalom

20 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vegyszerek
Tartalom: 20g
Származási ország: Lengyelország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
4x
4
6x
3
8x
2
9x
1
4x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Ezt a mezőt ne töltse ki:
O Szerző 30.3.2023 18:42
Rendeltem én is, de sajnos mi se kaptunk mérő kanalat.Átnéztük a csomagolást de nem volt benne semmi ???? Hogyan kell szedni? Sajnos leírás sincs hozzá.
Válasz
R Szerző 5.4.2023 08:59
Tisztelt Ottilia, A merőkanalat termékre ragaszuk, sajnos lehetséges hogy a kanál leeset vagy nem csomagoltak hozzá ezt sajnáljuk. Az egy adag (1g) kb. kis mókás kanálnak felel meg, az ajánlott adag napi egyszer a legjobb felszívódása akkor, van a ha nyelve alá teszi és vízzel leissza. Kérem ha következő rendelése lesz, írja oda a megjegyzésébe és mi elküldjük Önnek a kis merőkanalat, még egyszer sajnáljuk.
ZL Szerző 28.12.2022 13:12
Az első megrendeléskor (NMN) minden rendben lezajlott. A második rendelésemkor - ahol ráadásul két adagot is rendeltem - nem csomagoltak hozzá adagoló kanalat egyik dobozhoz sem. Nem volt egy kellemes meglepetés egy ilyen magas áru termékhez.
Válasz
RM Szerző Köszönjük az információt 26.1.2023 08:04
Tisztelt Zatik László, A merőkanalat a fólióba szoktuk rakni amivel becsomagoljuk a terméket, igen sajnos megesik hogy így nem veszik észre a vásárló és ki dobják a kanalat. Ezen már most változtatunk és a kis kanalat a termékre ragaszuk, hogy neveszen el.