Hansen EpiAge Biológiai életkor tesztkészletek

Kód: 99237
91 635 Ft –15 %
epiAge testkit front
91 635 Ft –15 % 77 705 Ft
Raktáron (> 5 ks)

Az epiAge teszt az úgynevezett metilációs markerek elemzésén alapszik a DNS-en. Az eljáráshoz elegendő egy egyszerű nyálminta. Az epiAge tesztkészlettel gyorsan és egyszerűen megtudhatja valódi biológiai életkorát. A tesztminta futárral történő visszaküldését az ár tartalmazza. Az értékelést és a teszt eredményét 6-8 héten belül megkapja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

EpiAge Biological age tesztkészletek

Az epiAge teszt az úgynevezett metilációs markerek elemzésén alapszik a DNS-en . Az eljáráshoz elegendő egy egyszerű nyálminta. Az epiAge tesztkészlettel gyorsan és egyszerűen megtudhatja valódi biológiai életkorát. A tesztminta futárral történő visszaküldését az ár tartalmazza. Az értékelést és a teszt eredményét 6-8 héten belül megkapja. Ha biológiai kora valódi életkor alatt van , akkor valószínűleg jó úton halad a hosszú távú egészség felé. Ha epigenetikus kora meghaladja a tényleges életkorát, itt az ideje, hogy módosítsa életmódját.

Miután meghatározta epigenetikus életkorát, utóvizsgálattal ellenőrizheti az életmód változásainak hatékonyságát, mert az epiAge teszt nagyon nagy pontosságot kínál a következő generációs szekvenálási módszerrel. Ideális ajándék mindazok számára, akik szeretnék átvenni az életük és egészségük irányítását.

A csomag tartalmaz

  • Használati útmutató
  • Kémcső a nyálmintához
  • EpiAge tájékoztató kiadvány
  • Boríték küldendő


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Súly: 0.07 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés