Hampstead Tea London BIO gyógytea levendulával és valeriannal, 20db *GB-ORG-06 Certifikát

Kód: 9997
1 475 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Nyugtató gyógytea valerianból levendulaillattal. Enyhíti a stressz okozta tüneteket, mint a szívdobogás, remegés, gyomorfájdalom, segít a fejfájásban. Természetesen koffeinmentes.

  • nyugtató hatások
  • enyhíti a stressz és a fejfájás tüneteit
  • koffein nélkül

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Hampstead Tea London BIO gyógytea levendulával és valeriannal, 20db

Nyugtató gyógytea valerianból, levendulaillattal. Enyhíti a stressz okozta tüneteket, mint a szívdobogás, remegés, gyomorfájdalom, segít a fejfájásban. Természetesen koffeinmentes.

Hol termesztik a Hampstead Tea London teákat?

A Hampstead Tea London tealevelek Darjeeling indiai régióból származnak, pontosabban a Makaibari teakertből . A szubtrópusi öv ezen gyönyörű területén történő termesztése már 1859-ben megkezdődött, ami egyedülállóvá teszi a területet - ez az első, még mindig családi tulajdonban lévő teafeldolgozó gyár a világon. Az összes teát kizárólag kézzel szüretelik .

Makaibari az úgynevezett biodinamikus mezőgazdasági módszert alkalmazza , amely alternatív gazdálkodási módszer, amelyet Rudolf Steiner osztrák filozófus, pedagógus és ezoterikus a 20. század elején írt le. Ez a fajta mezőgazdaság különösen a nyersanyagok magas természetes minőségét és a termelés hosszú távú fenntarthatóságát hangsúlyozza a térségben . Az elv az, hogy a gazdálkodók takarékosan használják a természeti erőforrásokat, és a talajból kapott tápanyagokat természetes módon visszaküldik. A Hampstead Tea London jelentős segítségének köszönhetően Makaibari a világ első tanúsított biodinamikus gazdálkodási területe .

A termékek biodinamikus eredetét a Demeter biodinamikus mezőgazdaság tanúsítása védi. A Demeter tanúsítás garantálja a biodinamikus mezőgazdaság lehető legmagasabb szintjét. Ez meghaladja a szabványos BIO tanúsítást, és garantálja például, hogy a növények termesztésében nem használtak ember által előállított anyagokat, csak közvetlenül meghatározott ültetvényeken termelt komposztált talajt . A biodinamikus mezőgazdaságban szigorúan betartják a környezet védelmének és fenntarthatóságának etikai alapelveit.

Ugyanakkor Demeter tanúsítvánnyal rendelkező termék megvásárlásával biztos lehet benne, hogy a nyersanyagok tisztességes beszerzési árát fizették - olyanokat, amelyek teljes mértékben tükrözik értéküket és az emberi munka értékét .

A Hampstead Tea London-t 1989-ben alapították. Az első biodinamikus mezőgazdasági minősítésű és a Fairtrade teákat 1995-ben kezdték el gyártani.

A Hampstead Tea London nyereségének egy részét visszaadja azoknak a gazdálkodói közösségeknek, amelyekkel személyesen nagyon szorosan együttműködik . A pénzt a fejlesztés támogatására fektetik, különösen a gazdák képzése , oktatása és orvosi ellátása területén . A tealeveleket gyűjtő és feldolgozó emberek méltányos jutalmat kapnak munkájukért, és méltó körülmények között élhetnek otthonuk helyén .

Készítmény

Öntse a zsákot frissen forralt forró vízzel, és hagyja, hogy 3-5 percig beolvadjon.

Hozzávalók

Citromfű, zab, levendula virág, valerian. Minden alapanyag biogazdálkodás termeléséből származik

Csomagolás

20 x 1,25 g

Tárolja száraz helyen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyógynövényi tea
Súly: 0.07 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: