Női nadrágos bélés könnyű 24 db BIO pamut ORGANYC

Kód: 98538
2 045 Ft
Raktáron (3 ks)

Az Organyc Light bugyi bélések belül és kívül 100% BIO klórral fehérített pamutból készülnek. Vékonyak, szinte láthatatlanok - de számíthat rájuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Női nadrágos bélés könnyű 24 db BIO pamut ORGANYC

Az Organyc Light bugyi bélések 100% BIO klórral fehérített pamutból készülnek. Vékonyak, szinte láthatatlanok - de számíthat rájuk. Nem rejtenek el semmilyen szintetikus szálat, vegyszereket vagy parfümöket - egyszerűen semmi sem okozhat irritációt. Úgy fogja érezni magát, mint a pamutban!

A könnyű bugyi bélések alkalmasak mindennapi viseletre. Nekik köszönhetően folyamatos tisztaság érzése lesz, megvédi a fehérneműt és használhatja őket könnyű menstruáció vagy nőgyógyászati problémák esetén (megnevezés: 1 csepp).

A szokásos női higiéniai termékek főként szintetikus anyagokból készülnek, és töltelékeik elrejthetik a gyapotot vagy a bőr és a nyálkahártya irritációját okozó vegyszereket. A fehérítéshez gyakran klórt használnak, kis, de elengedhetetlen mennyiségű mérgező dioxint hagyva.

Az olasz Organyc márka kizárólag az igazolt, gyengéden termesztett 100% BIO pamutból gyártja az első női és gyermeki intim higiéniai vonalat, amely tökéletes anyag a bőröd és az intim területek számára.

Kerülje a közös higiéniai igényeket

A 21. század többek között a nők számára széles körű lehetőségeket kínál, különös tekintettel az intim higiéniai igények különféle változatainak nagy választékára. A menstruációs csészéktől, speciális szivacsoktól, tamponoktól kezdve a valószínűleg legklassikusabb változatig - a menstruációs párnákig. Változatok és felhasználások - minden nő számára közös téma.

Maradjunk az utolsó két pontnál - menstruációs párna és tampon. Pontosabban az egyszeri. Ha használja őket, akkor választhat hagyományos és organikus. Mi a különbség közöttük? És miért jó ezzel a témával foglalkozni?

Hagyományos vs. ökológiai

Minden nőnek különböző mennyiségű párnára van szüksége a menstruáció alatt. A számítások szerint azonban élettartama alatt akár 10 000 darabot is elfogyaszt ezekből a segédanyagokból. Minden nőnek ugyanakkora 100% -os kényelemre, kényelemre és biztonságra van szüksége. Bár nem tűnik úgy, van különbség a kényelem és a kényelem között. Nézd meg magad:

Hagyományos betétek és tamponok:

 • nem csak folynak, illatosítottak és nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek,
 • műselymet (úgynevezett műselymet) tartalmaz, amelynek rostjai fellazulhatnak és a hüvelyben maradhatnak, ahol nagy problémákat okoznak (gyulladás, allergiás reakciók stb.),
 • poliakril abszorbenseket tartalmaznak (az úgynevezett SAP = szuper abszorbens porok), amelyek megzavarják a természetes pH-t és bőr- vagy nyálkahártya-irritációt okozhatnak,
 • fagyapot lehet elrejtve a töltelékükben,
 • klórral fehérítik őket, ami kis, de nélkülözhetetlen mennyiségű mérgező dioxint tartalmaz.
 • leggyakrabban "nebio" pamutból készülnek - és tele van peszticidekkel és herbicidekkel,
 • a párnákat "csak" a testre alkalmazzák - a tamponokat azonban belsejébe helyezik, ahol közvetlenül érintkeznek a nyálkahártyával,
 • a felhasznált anyagokat állatokon lehet tesztelni.

Ökológiai betétek és tamponok:

 • kellően nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, és nem illatosítottak vagy nem impregnálottak szagot semlegesítő anyaggal,
 • ha organikus pamutból készülnek, nem tartalmaznak peszticideket vagy herbicideket, a másik összetevő a kukoricaszál,
 • nem tartalmaznak vegyi anyagokat, abszorbenseket vagy más veszélyes anyagokat,
 • klórral, legfeljebb hidrogén-peroxiddal nem fehérítik őket.

Gondolkodunk azon, hogy mit eszünk, gondolkodunk azon, hogy mit iszunk. Igyekszünk elkerülni a szmogot, a port, bemegyünk a természetbe ... Bőrünk a legnagyobb érintkező szerv, amellyel rendelkezünk - ezért maximális figyelmet érdemel. És még inkább az intim területen. Mit?

Egy klinikai vizsgálat eredményei

A MINERVAMEDICA független klinikai vizsgálatot 2018- ban hajtották végre Olaszországban 200, 20-40 év közötti nővel, akiknek hüvelyi irritációja volt, mielőtt átestek rajta. Összehasonlította a 100% BIO Organyc pamut talpbetétet a hagyományos női talpbetéttel.

A vizsgálatban részt vevő nők fele hagyományos talpbetétet, másik fele BIO pamut talpbetétet használt Organyc.

A válaszadók 90% -a megerősítette a viszketés és a bőrirritáció teljes vagy jelentős javulását az organikus pamut termékek használatakor (lásd a grafikont). A BIO pamutból készült menstruációs párnákra való áttérés 2-3 hónapon belül jelentősen enyhítheti vagy megszüntetheti az egészségügyi problémákat, például a már említett bőrirritációt és -irritációt, ismételt gyulladást vagy váladékozást.

Higiéniai igények A 100% BIO pamutból készült Organyc-t ajánljuk minden nőnek, aki megoldja ezeket a problémákat, és minden olyan nőnek, aki meg akarja előzni ezeket a problémákat.

Anyag

Organikus pamut és organikus kukoricakeményítő

Tartalom

24 db

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Menstruációs betétek és tamponok
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés