Női nadrágos bélés könnyű 24 db BIO pamut ORGANYC

Kód: 98538
2 010 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Az Organyc Light bugyi bélések belül és kívül 100% BIO klórral fehérített pamutból készülnek. Vékonyak, szinte láthatatlanok - de számíthat rájuk.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Női nadrágos bélés könnyű 24 db BIO pamut ORGANYC

Az Organyc Light bugyi bélések 100% BIO klórral fehérített pamutból készülnek. Vékonyak, szinte láthatatlanok - de számíthat rájuk. Nem rejtenek el semmilyen szintetikus szálat, vegyszereket vagy parfümöket - egyszerűen semmi sem okozhat irritációt. Úgy fogja érezni magát, mint a pamutban!

A könnyű bugyi bélések alkalmasak mindennapi viseletre. Nekik köszönhetően folyamatos tisztaság érzése lesz, megvédi a fehérneműt és használhatja őket könnyű menstruáció vagy nőgyógyászati problémák esetén (megnevezés: 1 csepp).

A szokásos női higiéniai termékek főként szintetikus anyagokból készülnek, és töltelékeik elrejthetik a gyapotot vagy a bőr és a nyálkahártya irritációját okozó vegyszereket. A fehérítéshez gyakran klórt használnak, kis, de elengedhetetlen mennyiségű mérgező dioxint hagyva.

Az olasz Organyc márka kizárólag az igazolt, gyengéden termesztett 100% BIO pamutból gyártja az első női és gyermeki intim higiéniai vonalat, amely tökéletes anyag a bőröd és az intim területek számára.

Kerülje a közös higiéniai igényeket

A 21. század többek között a nők számára széles körű lehetőségeket kínál, különös tekintettel az intim higiéniai igények különféle változatainak nagy választékára. A menstruációs csészéktől, speciális szivacsoktól, tamponoktól kezdve a valószínűleg legklassikusabb változatig - a menstruációs párnákig. Változatok és felhasználások - minden nő számára közös téma.

Maradjunk az utolsó két pontnál - menstruációs párna és tampon. Pontosabban az egyszeri. Ha használja őket, akkor választhat hagyományos és organikus. Mi a különbség közöttük? És miért jó ezzel a témával foglalkozni?

Hagyományos vs. ökológiai

Minden nőnek különböző mennyiségű párnára van szüksége a menstruáció alatt. A számítások szerint azonban élettartama alatt akár 10 000 darabot is elfogyaszt ezekből a segédanyagokból. Minden nőnek ugyanakkora 100% -os kényelemre, kényelemre és biztonságra van szüksége. Bár nem tűnik úgy, van különbség a kényelem és a kényelem között. Nézd meg magad:

Hagyományos betétek és tamponok:

 • nem csak folynak, illatosítottak és nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek,
 • műselymet (úgynevezett műselymet) tartalmaz, amelynek rostjai fellazulhatnak és a hüvelyben maradhatnak, ahol nagy problémákat okoznak (gyulladás, allergiás reakciók stb.),
 • poliakril abszorbenseket tartalmaznak (az úgynevezett SAP = szuper abszorbens porok), amelyek megzavarják a természetes pH-t és bőr- vagy nyálkahártya-irritációt okozhatnak,
 • fagyapot lehet elrejtve a töltelékükben,
 • klórral fehérítik őket, ami kis, de nélkülözhetetlen mennyiségű mérgező dioxint tartalmaz.
 • leggyakrabban "nebio" pamutból készülnek - és tele van peszticidekkel és herbicidekkel,
 • a párnákat "csak" a testre alkalmazzák - a tamponokat azonban belsejébe helyezik, ahol közvetlenül érintkeznek a nyálkahártyával,
 • a felhasznált anyagokat állatokon lehet tesztelni.

Ökológiai betétek és tamponok:

 • kellően nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, és nem illatosítottak vagy nem impregnálottak szagot semlegesítő anyaggal,
 • ha organikus pamutból készülnek, nem tartalmaznak peszticideket vagy herbicideket, a másik összetevő a kukoricaszál,
 • nem tartalmaznak vegyi anyagokat, abszorbenseket vagy más veszélyes anyagokat,
 • klórral, legfeljebb hidrogén-peroxiddal nem fehérítik őket.

Gondolkodunk azon, hogy mit eszünk, gondolkodunk azon, hogy mit iszunk. Igyekszünk elkerülni a szmogot, a port, bemegyünk a természetbe ... Bőrünk a legnagyobb érintkező szerv, amellyel rendelkezünk - ezért maximális figyelmet érdemel. És még inkább az intim területen. Mit?

Egy klinikai vizsgálat eredményei

A MINERVAMEDICA független klinikai vizsgálatot 2018- ban hajtották végre Olaszországban 200, 20-40 év közötti nővel, akiknek hüvelyi irritációja volt, mielőtt átestek rajta. Összehasonlította a 100% BIO Organyc pamut talpbetétet a hagyományos női talpbetéttel.

A vizsgálatban részt vevő nők fele hagyományos talpbetétet, másik fele BIO pamut talpbetétet használt Organyc.

A válaszadók 90% -a megerősítette a viszketés és a bőrirritáció teljes vagy jelentős javulását az organikus pamut termékek használatakor (lásd a grafikont). A BIO pamutból készült menstruációs párnákra való áttérés 2-3 hónapon belül jelentősen enyhítheti vagy megszüntetheti az egészségügyi problémákat, például a már említett bőrirritációt és -irritációt, ismételt gyulladást vagy váladékozást.

Higiéniai igények A 100% BIO pamutból készült Organyc-t ajánljuk minden nőnek, aki megoldja ezeket a problémákat, és minden olyan nőnek, aki meg akarja előzni ezeket a problémákat.

Anyag

Organikus pamut és organikus kukoricakeményítő

Tartalom

24 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: