CountryLife - Hámozott hajdina hajdina BIO, 500g *CZ-BIO-001 tanúsítvány

Kód: 98872
920 Ft
Raktáron (>5 db)

Válasszon hajdina őrleményt, ha különálló szemcsék állagát szeretné elérni, például köret készítésekor, vagy ha szerkezetet szeretne adni az ételekhez. A hajdina természetesen gluténmentes álgabona, amelynek összetéveszthetetlen, kissé mogyorós íze van. Használata univerzális, édesre és sóra egyaránt alkalmas.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

CountryLife - Hámozott hajdina hajdina BIO

Válasszon hajdina őrleményt, ha különálló szemcsék állagát szeretné elérni, például köret készítésekor, vagy ha szerkezetet szeretne adni az ételekhez. A hajdina természetesen gluténmentes álgabona, amelynek összetéveszthetetlen, kissé mogyorós íze van. Használata univerzális, édesre és sóra egyaránt alkalmas.

A dió íze új dimenziót ad minden ételnek. Helyet talál édes és sós receptekben. Ahol kuszkuszt vagy rizst használ, zöldségekkel sütve akár gombakockában is. Töltsük meg vele a paprikát, és senki sem hagyja el az asztalt. És egy édes puding gyümölcsökkel és diófélékkel! Ennek nem lehet ellenállni.

A hajdina Ázsiából érkezett hozzánk, a 12. században rajtaütéseik során a tatár "pogány" törzsek hozták Európába, ennek köszönhetően kapta a nevét. A köleset leginkább zabkása formájában készítették, hajdina lisztet készítettek belőle. palacsintát és kenyeret, a 18. században pedig mindkét termés a búza és a rozs helyét adta át.

A hajdina, a quinoával és az amarannal együtt, ál-gabonaféléknek minősül - az emberi táplálkozásban ugyanúgy használják, mint a gabonaféléket, de botanikailag más csoportokba tartoznak. Minden álgabona természetesen gluténmentes.

Tipp: Hagyja lefagyni a főtt dara, majd adhat hozzá egy keveset levesekhez, zabkásokhoz ...

Használat:

  • köretként - bárhol használjon rizst vagy kuszkuszt
  • sült kuba típusú étel - gombával, majorannával, fokhagymával készítve
  • sült hajdina zöldségekkel
  • édes pudingok - keverje össze a főtt hajdina gyümölcsöt, adjon hozzá diót, édesítse sziruppal, öntsön zöldséges alternatívát tejszínnel és süsse
  • keverékek töltelékek készítéséhez - töltött paprika, káposztalevél, paradicsom, cukkini vagy padlizsán; keverje össze a főtt hajdinát sült hagymával, párolt zöldségekkel és reszelt tofuval, fűszerezze, töltse meg zöldségekkel és süsse meg
  • rizottó - kiváló a kerek szemű rizzsel kombinálva
  • levesekhez - vagy levesbe főzzük, vagy előre főzve adjuk hozzá, burgonyás palacsintához, kulajdához, de húsleveshez és paradicsomhoz is jó
  • zöldségsalátához - főtt hajdina hozzáadásával gazdagítja a salátát, és főételként tálalhatja
  • terjed
  • süteménytestek - főzzük a hajdina zöldséges italban, és hagyjuk megkeményedni egy tortaformában
  • reggeli granola - öblítse le a hajdinát, és hagyja egy éjszakán át vízben áztatni, másnap öblítse le újra és alaposan ürítse ki, adja hozzá kedvenc dióját, szárított gyümölcsét, magjait, fahéj- vagy szentjánoskenyérport, kevés olívaolajat és ízlés szerint édesítse sziruppal , 1 órán át keverés közben sütjük a keveréket 110 ° C-os sütőben, szárítsa meg a nyers változatot 10 órán át a szárítóban, szerves joghurttal vagy növényi itallal tálalja

Ezt a terméket különösen az ökológiai gazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszer iránt érdeklő fogyasztók fogják értékelni. Az ökológiai élelmiszerek mindig ellenőrzési és tanúsítási rendszeren mennek keresztül, amely biztosítja minőségüket és lehetővé teszi számukra ezt a címkét.

Hozzávalók

Hajdina elvetve *. Nyomokban tartalmazhat glutént, földimogyorót, szójababot, dióféléket és szezámot. * Ellenőrzött ökológiai gazdálkodás terméke

Tárolás

Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten és 70% relatív páratartalom mellett tárolandó.

Táplálkozási információk 100 g-onként

Energiaérték 1353 kJ / 318 kcal
Zsírok: 1,7 g
ebből telített zsírsavak: 0,7 g
Szénhidrátok: 71 g
ebből cukrok: 0,3 g
Rost: 4,9 g
Fehérjék: 9,8 g
Só: 0,00 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Főzés és sütés
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: