BrainMax Pure Organic Yerba Mate, 500 g

Kód: 70157
Tipp
Nincs értékelés
Márka: BrainMax
2 825 Ft
Raktáron (> 5 ks)
Várható kézbesítés:
20.10.2021

A BrainMax Pure Organic Yerba Maté a legjobb minőségű kézzel szedett levelekből készül Paraguay magyal, a dél-amerikai guarani indiánok szent növénye. Yerbánk a brazíliai és az amazóniai ökológiai termelésből származik, amelynek köszönhetően segítünk megvédeni a dél-amerikai ökoszisztémák biológiai sokféleségét, és nem támogatjuk a további erdőirtást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

BrainMax Pure Organic Yerba Mate, 500 g

A BrainMax Pure Organic Yerba Maté a legjobb minőségű kézzel szedett levelekből készül Paraguay magyal, a dél-amerikai guarani indiánok szent növénye. Yerbánk biotermelésből származik, amely segít megvédeni a dél-amerikai ökoszisztémák biológiai sokféleségét, és nem támogatja a további erdőirtást.

Felkészítő: Yerby Maté

 

A méltányos kereskedelem szemléletének köszönhetően képesek vagyunk megváltoztatni a mai bevett szokásokat. Az őslakos népek már nem szolgálják az óriási multinacionális vállalatok rabszolgáit. Az őserdőt már nem tekintik kimeríthetetlen és elpusztíthatatlan tápanyagforrásnak. Az ökológiai termelés tiszteletben tartja a természetet és a helyi emberek igényeit.

Vásárlásával a cseh erdőket is támogatni fogja #famegrendelésért!

stromzaobjednavku-infografika-brainmarket-hu

A Yerba Maté szinte mágikus tulajdonságokkal rendelkező ital: javít számos egészségügyi jelzőt, hasonlóan egyes gyógyszerekhez, zsírokat éget, mint egyes tiltott anyagokat, növeli fizikai és szellemi teljesítményét, és eufóriát és jó hangulatot hoz, mint egyes gyógyszerek. És mindezt negatív következmények, függőségek vagy megvonási szindróma megjelenése nélkül.

A yerbát az úgynevezett szuper anyagok közé soroljuk.

A yerba elkészítése egyszerű négy lépésből álló rituálé

Szüksége lesz yerba mate-re a hagyományos elkészítéshez  kalabasa   és   bombill, amelyet megvásárolhat   BrainMarket . Ha nincs vízforralója, amelyen beállíthatja a hőmérsékletet, akkor bátran szerezzen be egyet is hőmérő.

  1. Ha kezdő vagy, elég 2-3 evőkanálnyit tenni a kalabasába. A hősies adag tapasztalt felhasználók számára 4-5 evőkanál (ezen dolgozni kell, és csak egyes genotípusoknál). Minden Yerby szerető megtalálja az optimálisat . Ha ideges vagy szorongó, javasoljuk az adag csökkentését. Azt is javasoljuk, hogy alacsonyabb adagokkal kezdje, ha éhgyomorra issza a Yerbát.  
  2. Öntsön egy kis vizet a kalabasába , hogy a yerba levelek nedvesek legyenek. Addig állítsa a vizet 70-80 fokra.
  3. Ha a víz készen áll, és a kalabase yerba levelei beáznak, öntse a kalabase yerba vízforralót a szélére.
  4. Hagyja hatni 3 percig , majd egész nap ihat a bombán keresztül. A yerba-t többször is öntheti.

priprava-yerby-infografika-brainmarket-hu_1

Forgalmazó: Votamax s.r.o, Hladnovská 83/93, Ostrava

Tárolás: Száraz helyen, zárt tartályban.

Súly: 500 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax Pure
Súly: 0.58 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz