BrainMax CéBéGé & CéBéDé szinergia 10%, 10 ml

Kód: CEBEDE9952
42 040 Ft –62 %
brainmax cbg 10 jpg eshop
42 040 Ft –62 % 15 965 Ft
Raktáron (>5 db)

A CéBéGé vagy a kannabigerol egy másik egészséges kannabinoid sorozat, és a tudósok az összes kannabinoid anyjaként vagy az egész kannabisz-növény őssejteként emlegetik. A BrainMax CéBéGé & CéBéDé szinergia 10% egy rendkívül erős CéBéGé olaj (10%), amely a CéBéDé komponenssel (3%) dúsított. E két kannabinoid hatása egymásra hatással vankiegészíti és támogatja. Ennek a szinergikus hatásnak és a CéBéGé rendkívül magas tartalmának köszönhetően érdekes lehet sportolók, stresszben szenvedők és betegek számára.

CéBéGé és CéBéDéa regenerációval, fájdalommal, gyulladással, szorongással, mentális teljesítménnyel, bakteriális fertőzésekkel és a bél egészségével foglalkozó egyének számára is alkalmas.

Ezt a CéBéDé-t a legkíméletesebben és leghatékonyabban vették ki a szuperkritikus CO2-kivonás módszere, amelyben minden hasznos kannabinoid és más természetes anyag megmarad.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

BrainMax CéBéGé & CéBéDé szinergia 10%, 10 ml

BrainMax CéBéGéA & CéBéDé szinergiaolaj nagyon erős CéBéGé olaj kombinációját tartalmazza (10%) CéBéDé komponenssel (3%).

A kutatók folyamatosan tanulmányozzák a CéBéGé hatásait, és további tanulmányok készülnek, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az emberi testre. Minden kannabinoid hatalmas kiaknázatlan potenciállal rendelkezik, és az elkövetkező években új tudományos ismeretekre számíthatunk. Míg a CéBéDé néhány éve jól ismert árucikk, a CéBéGé újonc az iparágban. Ennek egyik oka az a tény, hogy a CéBéGé kisebb mennyiségben található az üzemben, és ezért viszonylag nehéz kivonni az üzemből. Más szavakkal, a CéBéGé ritkább cikk, és egyes egyének számára a hatása még jobb is lehet, mint a CéBéDé, mert kicsit másképp működik a testben. Együtt azonban létrehoznak egy kiegészítő párost, amely egy lépéssel magasabbra mozgatja a kannabinoidok hatását.

BrainMax CéBéGé és CéBéDé szinergia 10%, 10 ml. BrainMarket
Jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások CBG gyógyulás BrainMax - BrainMarket.cz

Nincs pszichotróp hatás! A növényekből csak a legjobbakat vesszük!

A CéBéGé és a CéBéDé szedésekor nem kell aggódnia a hírhedt TéHáCé kannabinoidból ismert pszichotróp hatás miatt. A CéBéDé vagy a CéBéGé kannabinoidok nincsenek kábító hatással a testre és a pszichére. Termékeink használata közben nem fogja érezni a nem kívánt változásokat tudatállapotában, és nem kell félnie a volán mögé üléstől vagy a rendőrségtől.

A CéBéGé és a CéBéDé (kenderolaj) egészségre vonatkozó állításai

 • Normális szívműködés - immunrendszer.
 • Normál bőrállapot.
 • Gyulladáscsökkentő faktor.
 • Normális vércukorszint.
 • A szív és érrendszer normál aktivitása - koleszterinszint.
 • Az izmok és az ízületek normális aktivitása.
 • Természetes védekezés - immunrendszer.

* A kenderolajra vonatkozó egészségre vonatkozó állítások az élelmiszerekkel kapcsolatos tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, módosított 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: 1924/2006 / EK rendelet) alapján.

Hogyan működik a CéBéGé és a CéBéDé?

A kannabinoidok testünkre gyakorolt hatásmechanizmusa összehasonlítható lenne az endcanabinoid rendszer (ES) zárjainak feloldásával, ahol a kannabinoidok kulcsok, az ES receptorok pedig zárak. A CéBéDé vagy a CéBéGé használatával kulcsokat engedünk a testbe, amelyek feloldják a sejtekben lévő zárakat - receptorokat. Ez az egész receptor-hálózat képezi az endokannabinoid rendszerünket (ES), amely a tudományos ismeretek szerint a hangulattól, a memóriától, a motoros funkcióktól kezdve az immunrendszer működésén, a szaporodáson, a csontnövekedésen át a fájdalom, az étvágy vagy az alvás érzékeléséig mindent érint. Az EK fő feladata a szervezet belső egyensúlyának fenntartása. A legfrissebb tanulmányok szerint a CéBéDé és a CéBéGé az, amely az endokannabinoid receptorok hatására segíti a szervezet belső egyensúlyának helyreállítását.

Hogyan működik a CBG

Kinek szól a CéBéGé és a CéBéDé?

A CéBéGé és a CéBéDé alkalmas a regenerációval, fájdalommal, gyulladással, szorongással, mentális teljesítménnyel vagy bakteriális fertőzésekkel foglalkozó egyének számára.

Alapvető tulajdonságok

 • Organikus és vegán alapanyagok.
 • Az EU-ban gyártott termék.
 • A CéBéGé és a CéBéDé kombinációja - szinergikus hatás növeli az egészségügyi előnyöket.
 • Kivonat a szuperkritikus CO2-extrakció legkíméletesebb és leghatékonyabb módszerével.
Kinek szól a BrainMax CBD?
 
cbd vs cbg brainmarket 3-100 perc
 
A különbség a CéBéDé és a CéBéGé között
 
A CéBéGé ritkább, mint a CéBéDé, mert a kannabisznövény a legkevesebb kannabinoidot tartalmazza. Ez drágábbá teszi a növényből való kinyerését. Testünkben a CéBéDé molekulák a kannabinoid CB2 receptorokra hatnak, amelyek kapcsolódnak a perifériás idegrendszerhez, amely hatással van az izmokra, a végtagokra, a bőrre és más biológiai rendszerekre, beleértve az immunrendszert is. Míg a CéBéGé kötődik mind a CB2 receptorokhoz , mind a CB1 receptorokhoz, amelyek az agyból és a gerincvelőből álló központi idegrendszerhez kapcsolódnak. Ebből arra lehet következtetni, hogy ha nem érzi a CéBéDé hatásait, akkor nagyon valószínű, hogy érezheti a CéBéGé hatásait, mivel az nagyobb testkörre hat.

Adagolás

Csomagolás 10 ml = 250 csepp, 1 csepp = 4 mg CéBéGé, 1,2 mg CéBéDé.

Figyelmeztetés: Az olajokat aromaterápiára vannak

Csomagolás

10 ml
 
További információk: A TÁHáCé tartalma legfeljebb 0,15%. A CéBéGé termékek törvényi határa 0,3%. Fogyasztás után korlátozások nélkül vezethető a gépjármű. A terméket 3 akkreditált laboratóriumban tesztelik (1x a gyártó, 2x kontrollvizsgálat). A termék hordozóolaja a kender.
 
Értesítés:
 
A CéBéGét és a CéBéDét terhesség és szoptatás alatt kerülni kell.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsa távol gyermekektől.
 
Tárolja száraz és hűvös helyen.
 
Kérjük, újrahasznosítsa a csomagolást.
 
Erőforrások:
 
1)NAVARRO, Gemma. Cannabigerol akció a Cannabinoid CB1 és CB2 receptorokon és a CB1 - CB2 heteroreceptor komplexeken [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6021502/
2)BORRELLI, Francesca. A nem pszichotrop növényi kannabinoid kannabigerol jótékony hatása a kísérleti gyulladásos bélbetegségekre [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23415610/
3)PAGANO, Eszter. A nem pszichotrop növényi eredetű kannabinoidok hatása a hólyag összehúzódására: Fókuszban a kannabigerol [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26197538/
4)VALDEOLIVAS, Sara. A kannabigerol neuroprotektív tulajdonságai Huntington-kórban: vizsgálatok R6 / 2 egereken és 3-nitropropionát-elváltozású egereken [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25252936/
5)FÜGGELÉK, Giovanni. Antibakteriális kannabinoidok a Cannabis sativa-ból: szerkezet-aktivitás tanulmány [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18681481/
 
 
 

Cikkek a CéBéDé témában

Kiegészítő paraméterek

Kategória: CéBéDé cseppek (CéBéDé + CéBéGé)
Súly: 0.06 kg
Csomag mérete: 10 ml
Forma: Olaj
Tartalom CéBéD/G/N: 3 %, 10 %
Típus: CéBéDé, CéBéGé
Csomag tartalma: 10 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: