BrainMax CéBéGé & CéBéDé szinergia 10%, 10 ml

Kód: CEBEDE9952
14 630 Ft –6 %
ss
14 630 Ft –6 % 13 752 Ft
Raktáron (>5 db)

A CéBéGé vagy a kannabigerol egy másik a sok egészségfejlesztő kannabinoid közül, és a tudósok az összes kannabinoid anyjaként , vagy az egész kannabisznövény őssejtjeként emlegetik. A BrainMax CéBéGé & CéBéDé synergy 10% egy rendkívül erős CéBéGé olaj (10%), CéBéDé komponenssel (3%) dúsítva. A két kannabinoid hatása kölcsönös kiegészíti és támogatja.

Ezt a CéBéDé-t a legkíméletesebben és leghatékonyabban vonták ki   szuperkritikus CO2 extrakciós módszerrel , amely megőrzi az összes jótékony kannabinoidot és más természetes anyagot.

Figyelmeztetés: Az olajokat aromaterápiára szánják.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

BrainMax CéBéGé & CéBéDé synergy 10%, aromás olaj, 10 ml

BrainMax CéBéGéA & CéBéDé szinergiaolaj nagyon erős CéBéGé olaj kombinációját tartalmazza(10%) a CéBéDé komponenssel (3%).

A tudósok folyamatosan kutatják a CéBéGé hatásait, és egyre több olyan tanulmány születik, amelyek pozitív hatással vannak az emberi szervezetre . Mindegyik kannabinoidban hatalmas kiaknázatlan potenciál rejlik, és a következő néhány évben új tudományos felfedezések elé nézhetünk. Míg a CéBéDé néhány éve jól ismert árucikk, a CéBéGé újonc az iparágban . Ennek egyik oka az, hogy a CéBéGé kisebb mennyiségben található meg a növényben , így meglehetősen nehéz kinyerni a növényből . Más szóval , a CéBéGé ritkább cikk , és egyesek számára a hatása még jobb is lehet, mint a CéBéDé , mert egy kicsit másképp működik a szervezetben . Együtt azonban egy komplementer párt alkotnak, amely magasabb szintre emeli a kannabinoidok hatását.

A Cébédáról és a Cébégéről a BrainPedia.cz oldalon tudhat meg többet

szinergia4
csöpögtető

Nincs pszichotróp hatása! A növényekből csak a legjobbat vesszük!

A CéBéDé aromaterápiával nem kell aggódnia a leghírhedtebb kannabinoidból, a TéHáCéból ismert pszichotróp hatás miatt. A CéBéDé vagy CéBéGé kannabinoidok nincsenek bódító hatással a testre és a lélekre. Az aromaterápia során nem tapasztalsz nemkívánatos változásokat tudatállapotodban, és nem kell félned attól, hogy volán mögé ülsz, vagy rendőri ellenőrzést hajt végre.

Hogyan működik a CéBéDé?

A kannabinoidok szervezetünkre gyakorolt hatásmechanizmusa összehasonlítható a zárak feloldásával az endcannabinoid rendszerünkben (ES), ahol a kannabinoidok a kulcsok , és az ES receptorok a zárak . A CéBéDé vagy CéBéGé szedésével kulcsokat engedünk a testbe, amelyek kinyitják a zárakat - receptorokat a sejtekben. Ez a teljes receptorhálózat alkotja az endokannabinoid rendszerünket (ES).

1590-8_endokanabinoidni-system-infografika-brainmarket-hu

Alaptulajdonságok

  • Bio és vegán összetevők.
  • EU-ban gyártott termék.
  • A CéBéGé és CéBéDé kombinációja - szinergikus hatás növeli az egészségügyi előnyöket.
  • A legkíméletesebb és leghatékonyabb szuperkritikus CO2 extrakciós módszerrel extraháljuk.
 
 
 
 
A CéBéDé és a CéBéGé közötti különbség
 
A CéBéGé ritkább, mint a CéBéDé , mivel a kannabisznövény tartalmazza a legkevesebb kannabinoidot. Ez pedig megdrágítja a növényből való kitermelését. A CéBéDé molekulák szervezetünkben a CB2 kannabinoid receptorokra hatnak, amelyek a perifériás idegrendszerhez kapcsolódnak, ami hatással van az izmokra, a végtagokra, a bőrre és más biológiai rendszerekre, így az immunrendszerre is. Míg a CéBéGé a CB2 és CB1 receptorokhoz egyaránt kötődik, amelyek a központi idegrendszerhez kapcsolódnak, amely az agyból és a gerincvelőből áll. Ebből arra lehet következtetni, hogy ha nem érzi a CéBéDé hatását, akkor nagy valószínűséggel érezheti a CéBéGé hatását, hiszen az egy nagyobb testkört érint.
 

Kiszerelés 10 ml = 250 csepp, 1 csepp = 4 mg CéBéGé, 1,2 mg CéBéDé.

Figyelmeztetés: Az olajokat aromaterápiára szánják.

Csomagolás

10 ml
 
További információ: TéHáCé tartalom legfeljebb 0,15%. A CéBéDé termékek törvényi határa 1%. Az aromaterápia után korlátozás nélkül vezethet gépjárműveket. A terméket 3 akkreditált laboratóriumban tesztelték (1x a gyártó, 2x ellenőrző teszt). A termék hordozóolaja a kender.
 
Értesítés:
 
A CéBéGé és a CéBéDé kerülendő terhesség és szoptatás alatt.
 
 
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
 
Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást.

Hangos formában is megvannak a cikkeink!

Emlékezz ikonra

Emlékezik

A legfontosabb információk a CéBéDé-ről

A CéBéDé egy 100%-ban természetes, az endokannabinoid rendszer receptoraira ható termék, melynek feladata a szervezetben a homeosztázis, vagyis szervezetünk belső egyensúlyának előidézése.

 

Erőforrások:
 
1)NAVARRO, Gemma. Cannabigerol hatás a kannabinoid CB1 és CB2 receptorokon és a CB1–CB2 heteroreceptor komplexeken [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6021502/
2)BORRELLI, Francesca. A nem pszichotróp növény kannabinoid cannabigerol jótékony hatása kísérleti gyulladásos bélbetegségre [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23415610/
3)PAGANO, Eszter. A nem pszichotróp növényi eredetű kannabinoidok hatása a hólyag kontraktilitására: Fókuszban a Cannabigerol [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26197538/
4)VALDEOLIVAS, Sára. A kannabigerol neuroprotektív tulajdonságai Huntington-kórban: vizsgálatok R6/2 egereken és 3-nitropropionáttal sérült egereken [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25252936/
5)APPENDINO, Giovanni. A Cannabis sativa antibakteriális kannabinoidjai: szerkezet-aktivitás tanulmány [online]. [érzés. 2021-01-25]. Elérhető: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18681481/
 
 
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Otthon
Csomag mérete: 10 m
Forma: Olaj
Tartalom CéBéD/G/N: 3 %, 10 %
Típus: CéBéDé, CéBéGé
Csomag tartalma: 10 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: