Performance Electrolyte Complex – Nélkülözhetetlen étrend-kiegészítő az új generáció egészségéhez és teljesítményéhez

Mik is pontosan az elektrolitok és mire van szükségünk rájuk?

Az elektrolitok az ásványi anyagok ionizált formái, amelyek közé tartozik a nátrium, kálium, magnézium, kalcium, klór és foszfor. Mindegyikük bizonyos funkciót tölt be a szervezetben, és bármelyik hiánya csökkenti szervezetünk egészségét. Nemcsak a jelenlétük a döntő, hanem a kölcsönös arányaik is meghatározzák, hogy mennyi folyadék lesz a sejteken belül és mennyi kívül, ami szintén nagyban befolyásolja megjelenésünket (teljes és kemény izmaink, illetve  vízzel töltött túlcsorduló léggömb alakja van ).

Nélkülözhetetlen kiegészítője az új generáció egészségének és teljesítményének

A Performance Electrolyte Complex fizikailag aktív egyének, valamint fokozott stresszel küzdő, rossz minőségű alvástól szenvedők számára készült  és mindenekelőtt azoknak, akik szeretnék szabályozni a súlyukat, akár fogyás, akár izomtömeg növelés céljából.

Az elektrolithiány vagy elektrolit egyensúlyhiány az egyik leggyakoribb oka a túlzott vízvisszatartás miatti alakváltozással szembeni ellenállásnak. A megfelelően kiválasztott 6 alap elektrolit arány kiegészítésével nagyon könnyen megváltoztathatja fizikai megjelenését, ugyanakkor optimalizálhatja idegrendszerének tevékenységét és általános egészségi állapotát.

Az esszenciális aminosavak számos pótolhatatlan szerepet töltenek be az emberi szervezetben, a neurotranszmitterek, hormonok és enzimek szintézisétől az izomtömeg és az immunrendszer molekuláinak kialakításán át a méregtelenítési folyamat optimalizálásáig és a salakanyagoktól való megszabadulásig. Külön-külön kiegészítve egyéni hatásuk jobban megmutatkozik, kombinálva és megfelelően megválasztott arányban a szervezet ott használja fel, ahol éppen szüksége van rá (izomtömeg építés / immunitás / méregtelenítés) és nagyobb hatékonysággal.