100% kék és zöld fényt gátló szemüveg, VICTOR BLUECUT 580

Kód: 97911
7 940 Ft
Raktáron (>5 db)

Ergonomikus szemüveg, amely 2 órával lefekvés előtt használható a kék és a zöld fény spektrumának blokkolása miatt . 100% -ban elzárhatják a kék és a zöld fény hullámhosszát 380-550 nm között. Lefekvés előtt a kék fényt blokkoló szemüveg viselésével javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kiöblítésével) és a reggeli energiát . A lencsék megakadályozzák a szem fáradtságát és serkentik a melatonin termelését este viselve, lehetővé téve a gyorsabb elalvást és a jobb alvást.

Különleges formájának köszönhetően megvédi retináját az oldalról érkező fénytől is. Ezenkívül ezek a szemüvegek egy fejlettebb szűrővel rendelkeznek, amely képes kiszűrni a zöld spektrumot

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Szemüveg, amely 100%-ban blokkolja a kék és zöld fényt, VICTOR BLUECUT 580

Professzionális, ergonomikus szemüveg , amely lefekvés előtt 2 órával viselhető, hogy blokkolja a kék fényt és optimalizálja a cirkadián ritmust. A 380-550 nm hullámhosszú kék és zöld fény 100%-át képes blokkolni. A lencsék megakadályozzák a szem kifáradását és serkentik a melatonin termelődését esti viseléskor, így gyorsabban elaludhatsz és jobban alszol.

Különleges formájának köszönhetően védi a retináját az oldalról érkező fénytől is.Ezen kívül van egy fejlettebb szűrőjük, amely képes kiszűrni a zöld spektrumot is.

A szemüveg masszív felépítése maximális tapadást biztosít az archoz, és így 100%-os védelmet biztosít a fény minden káros összetevője ellen. A VICTOR a profik választása. Ezeknek az üvegeknek a páratlan kialakítása és megmunkálása a német precizitás ismertetőjele.

kép009

 

Ha lefekvés előtt kék fényt blokkoló szemüveget visel, javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kipirulás révén) és a reggeli energiát. Olvassa el a cikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan lehet növelni szintjét , vagy hogy miért fontos az alvás, és hogyan lehet javítani rajta.

A poharak fóliába és kartonba vannak csomagolva, hogy elkerüljék az esetleges szállítás közbeni sérüléseket.

A kék fény probléma

A mai digitális korszakban kevesen tudják elszakítani a szemüket a képernyőről, legyen szó televízióról, mobiltelefonról vagy számítógépről. Ezeknek az elektronikus eszközöknek és a LED-lámpák használatának elterjedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők lefekvés előtti kék fénye megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat.
  • A kék fénynek való kitettség makuladegenerációhoz vezethet.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemekben.
  • Az alvászavarok depresszióhoz vezethetnek, és megnövekszik a betegségek kockázata.

A 380 és 470 nm közötti kék fény károsnak számít, mert retinakárosodást, szürkehályogot okozhat, és alvászavarokhoz is társul. A kék fénynek azonban nem minden spektruma rossz, például a 470-500 nm-es spektrumot, amelyet türkizkék fénynek is neveznek, általában jónak tekintik. A látható kék fénynek ez a spektruma előnyös, mert stimulálja a természetes reflexeket, hogy megvédje a szemet a túlzott expozíciótól, valamint segíti az agy kognitív és memóriafunkcióit. Ugyanakkor stimulálja a fényérzékeny retina ganglion sejteket, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

ikon

Emlékezik

A legfontosabb információk a kék fény blokkolásával kapcsolatban

Míg napközben elegendő erős fényre van szükségünk, éjszaka a feleslege káros. Főleg a fény kék komponense jelzi a szervezetnek, hogy mikor kell aktívnak lennie, és mikor van ideje pihenni és regenerálódni. Ha elalvás előtt 2-3 órával blokkolja a kék fényt, tudatja testével, hogy ideje elaludni. A jutalom a melatonin (alvás- és regenerációs hormon, erős antioxidáns) fokozott termelése, jobb minőségű alvás és egy kellemes, energiával teli reggel.

Alapvető előírások

Szemüveg típusa: védő

Szemüveg: narancs

Szemüveg szélessége: 14 cm

Lábhossz: 12 cm

A lencse anyaga: polikarbonát

Keret színe: fekete

Származási ország: Németország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: A kék fényt blokkoló szemüveg
Blokkolási szint: 100%
Blokkolja: Kék fényt, Zöld fény
Célja: Jobb alvás
Konstrukció: Műanyag
Típus: Otthonra
Viselési idő: Lefekvés előtt
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KB Szerző | 27.4.2022
Nagyon bevált.
RM Szerző Richard Maceček (Adminisztrátor) 17.5.2022
Nagyon szépen köszönjük! Örülünk, hogy elégedett volt. :)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: