100% kék fényt gátló szemüveg Infield

Kód: 23587
Immunrendszer
Márka: Infield
8 025 Ft
Raktáron (>5 db)

Szemüveg, amelyet 2 órával lefekvés előtt viselhet, hogy megakadályozza a kék fényt és optimalizálja a cirkadián ritmust. 400-490 nm hullámhosszúsággal képesek blokkolni a kék fény 100% -át. Ha lefekvés előtt a kék fényt elzáró szemüveget visel , javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kiöblítésével) és a reggeli energiát . A lencsék megakadályozzák a szem fáradtságát és serkentik a melatonin termelést, ha esténként viselik, így gyorsabban tudnak elaludni és jobban alszanak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Infield 100% kék fényt blokkoló szemüveg

Lefekvés előtt 2 órával viselhető szemüveg, amely blokkolja a kék fényt és optimalizálja a cirkadián ritmust. A 400 és 490 nm közötti hullámhosszú kék fény 100%-át képes blokkolni.A 400-490 nm hullámhosszú kék fény 100%-át képes blokkolni. A lencsék megakadályozzák a szem kifáradását és serkentik a melatonin termelődését este viseléskor, így gyorsabban elaludhatsz és jobban alszol. Praktikusságukkal és kényelmükkel tűnnek ki.

Állítható kerethosszúsággal és dőlésszöggel rendelkeznek. Puha orrpárnával rendelkeznek a kényelmes viselet érdekében. Az üvegek és a keret között szellőző rések találhatók a közvetlen légáramlás érdekében, hogy megakadályozzák a szemüveg párásodását. Az üvegek speciális karcolásgátló réteggel vannak bevonva. A szemüveg blokkolja a teljes UV spektrumot.

Ha lefekvés előtt kék fényt blokkoló szemüveget visel, javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kipirulás révén) és a reggeli energiát.Olvassa el a cikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan lehet növelni a szintjét, vagy miért fontos az alvás, és hogyan lehet javítani rajta .

A szemüveg fóliába és kartonba vannak csomagolva, hogy elkerüljék az esetleges szállítás közbeni sérüléseket.

A kék fény probléma

A mai digitális korszakban kevesen tudják elszakítani a szemüket a képernyőről, legyen szó televízióról, mobiltelefonról vagy számítógépről. Ezeknek az elektronikus eszközöknek és a LED-lámpák használatának elterjedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők lefekvés előtti kék fénye megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat.
  • A kék fénynek való kitettség makuladegenerációhoz vezethet.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemekben.
  • Az alvászavarok depresszióhoz vezethetnek, és megnövekszik a betegségek kockázata.

A 380 és 470 nm közötti kék fény károsnak számít, mert retinakárosodást, szürkehályogot okozhat, és alvászavarokhoz is társul. A kék fénynek azonban nem minden spektruma rossz, például a 470-500 nm-es spektrumot, amelyet türkizkék fénynek is neveznek, általában jónak tekintik. A látható kék fénynek ez a spektruma előnyös, mert stimulálja a természetes reflexeket, hogy megvédje a szemet a túlzott expozíciótól, valamint segíti az agy kognitív és memóriafunkcióit. Ugyanakkor stimulálja a fényérzékeny retina ganglion sejteket, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

ikon

Emlékezik

A legfontosabb információk a kék fény blokkolásával kapcsolatban

Míg napközben elegendő erős fényre van szükségünk, éjszaka a feleslege káros. Főleg a fény kék komponense jelzi a szervezetnek, hogy mikor kell aktívnak lennie, és mikor van ideje pihenni és regenerálódni. Ha elalvás előtt 2-3 órával blokkolja a kék fényt, tudatja testével, hogy ideje elaludni. A jutalom a melatonin (alvás- és regenerációs hormon, erős antioxidáns) fokozott termelése, jobb minőségű alvás és egy kellemes, energiával teli reggel.

 

Alapvető előírások

Szemüveg típusa: védő

Szemüveg: narancs

Szemüveg szélessége: 14 cm

Lábhossz: 10 cm (a hossza 1 cm-rel állítható)

A lencse anyaga: polikarbonát

Keret színe: fekete

 
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: A kék fényt blokkoló szemüveg
Blokkolási szint: 100%
Blokkolja: Kék fényt
Célja: Jobb alvás
Kinek: Felnőttek
Konstrukció: Műanyag
Típus: Otthonra
Viselési idő: Lefekvés előtt

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: