BrainMax Sleep Magnézium, 800 mg, 100 kapszula

Kód: 6532
Tipp Laboratóriumban tesztelt
Márka: BrainMax
10 815 Ft
Raktáron (>5 db)

Nyugtató anyagok komplexe a kikapcsolódásért, a lelki jólétért, a gyors elalváshoz és a minőségi alvásért. A Sleep Magnéziumban a magnézium szabadalmaztatott formáját egyesítettük a MagChel® kiválóan felszívódó kelát formájában a GABA aminosavval, L-teaninnal, meggylével és B6-vitaminnal. Ezek az anyagok együttesen hatnak az idegrendszerre, oldják a testi-lelki feszültséget, lerövidítik az elalváshoz szükséges időt és javítják az alvás minőségét. A gondosan kiválasztott, szinergikusan ható anyagoknak köszönhetően jó közérzetet, kikapcsolódást és álmokkal teli éjszakát fogsz átélni.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

alvás magnézium bevezetés végső3
hivatal
Nyugtatja és támogatja az idegrendszert
kinyújtott
Támogatja a gyorsabb elalvást és az alvás minőségét
lazíts
Oldja az izom- és idegfeszültséget

A legjobb a stresszoldáshoz és a pihentető alváshoz

Az alvási magnézium nyugtató hatású anyagok komplexe, segíti az izmok regenerálódását és elősegíti a lelki békét . Mindenki számára alkalmas, aki akut vagy krónikus stresszel küzd, vagy azoknak, akik hosszan tartó elalvással, éjszakai ébredéssel és rossz alvással küzdenek.

Mitől egyedi a Sleep Magnesium?

A biszglicinát azt jelenti, hogy maga a magnézium glicin aminosavval van bevonva, ami sokkal jobban felszívódik a szervezetben, mint a normál formák. Emellett a glicin nyugtató hatása is ismert, és kulcsszerepet játszik a központi idegrendszer egészségének megőrzésében. Az egyik legfontosabb gátló neurotranszmitternek tartják . A GABA aminosavnak nyugtató hatása is van, megnyugtat , és a meggylével együtt elősegíti a mélyebb alvást . A főként zöld teából ismert L-teanin aminosav relaxáló hatású és mérsékli a szorongást. A komplex tartalmazza a B6-vitamint aktív formájában, a piridoxál-5-foszfátot , amely növeli a magnézium felszívódását , és nélkülözhetetlen vitamin az egész idegrendszer számára.

 • Magnézium MagChel® maximális felszívódású
 • A B6-vitamin aktív és nagyon ritka formája magas biológiai hozzáférhetőséggel
 • A GABA aminosav nyugtató hatása megnyugtat egy fárasztó nap után
 • Meggylé a jobb alvásért
 • L-teanin a szorongásos állapotok enyhítésére
 • B6-vitamin a magnézium jobb felszívódásához és az idegrendszer támogatásához
 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához
 • A magnézium hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez
magnézium alvástermék3

Eredmények összehasonlítása heti mérés után az Oura Ringgel!

Alvás közben összehasonlították a teljes alvás hosszát, a REM fázist és a mély alvás hosszát is . A gyorsabb alvás esetén a REM fázis és a mély alvás hosszabb volt , így az általános alvási pontszám jobb volt. Fontos megjegyezni, hogy az egyes szakaszok, valamint az alvás időtartama számos tényező miatt változhat. Az alvás nagyon összetett, és sok szemponttól függ, mint például a szervezet általános cirkadián ritmusától, étrendjétől, mozgásától vagy életkorától . Mindig figyelembe kell venni a kiindulási pozíciót, esetleg azt is, hogy mióta küszködik rossz alvással, és próbálja módosítani az alvási rutinját.

3
hluboky spanek rustovy hormon HU

Miért fontos a mély alvás?

Ebben a fázisban megy végbe a legtöbb javítási mechanizmus, és a növekedési hormon is kiválasztódik . A napi növekedési hormon teljes mennyiségének akár 70%-a is alvás közben választódik ki . Röviden, az izmok nem nőnek jó alvás nélkül. Ebben a fázisban a rövid távú memóriából – a hippocampusból – a hosszú távú memóriába – a neokortexbe – is átkerül az információ. Tekintsd úgy, mint az adatok áthelyezését a RAM-ból a merevlemez-meghajtóra. Ebben a fázisban aktiválódik a glükóz metabolizmus, csökken a kortizol és aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer. A mély alvás elengedhetetlen a növekedési hormon termeléséhez , amelyet a mellékpajzsmirigy választ ki. Ez a hormon kulcsszerepet játszik a testsejtek regenerációjában és helyreállításában , beleértve a bőrsejteket is. A megfelelő növekedési hormon termelés a mély alvás során segíthet megőrizni a bőr rugalmasságát és feszességét , csökkentve a ráncok megjelenését. Ezzel szemben a zavart vagy elégtelen alvás a növekedési hormon csökkenéséhez vezethet, ami befolyásolhatja a szervezet bőrmegújító képességét. Ez növelheti a ráncok és az öregedés egyéb jeleinek kockázatát.

faze spanku hu

Miért fontos a REM fázis?

A REM (rapid eye movement) fázis az alvási ciklus része , amikor álmok jelennek meg előttünk, a gyors szemmozgások is hozzátartoznak, felgyorsul a légzés, és az esetleges ébredés ebben a fázisban fáradtságot okoz. A REM szakaszban nagyon élénk álmaink vannak. Az álmok nagyon fontosak pszichénk számára. A REM fázis hiányával hajlamosabbak vagyunk a mentális zavarokra. Mivel alvásciklusról beszélünk, az alvás egyes fázisai, beleértve a REM fázist is, egész éjszaka ismétlődnek, és a fázisok ismétlődési időpontjai is eltérőek.  Ha 6 óránál kevesebbet alszol, akkor hiányzik egy alvási ciklus, amely során sejtjei (lelki és teste) regenerálódhatnának. Az alkohol és néhány altató befolyásolja a REM fázist. Ezek a gyógyszerek csökkentik az időtartamot vagy elnyomják a REM fázist , ami rosszabb minőségű alvást okozhat. Az alkohol emellett lerövidíti a REM fázis időtartamát , amely az intenzív álmodozáshoz kapcsolódik. Ha egy személy alkoholt iszik, gyorsabban elalszik, de az alvás minősége alacsonyabb. Az alkohol az alvási ciklus későbbi szakaszában is előidézheti a REM-stádiumot , gyakrabban ébredve éjszaka, és megzavarhatja az általános alvási mintát.  

Magnézium nyugtatja az izmokat, idegeket és ellazítja

Az alvási magnézium a szabadalmaztatott MagChel® - magnézium-biszglicinát keveréket tartalmazza . Olyan forma, amelyre jellemző a magas biohasznosulás (felszívódás, használhatóság), hasmenés vagy gyomorirritáció mellékhatásai nélkül. Mivel a glicin a relaxációhoz kapcsolódó aminosav, a biszglicinát nyugtató, kortizolszint-csökkentő hatással bír. A glicin segít csökkenteni a vékonybél pH-értékét is , ami hozzájárul a jobb felszívódáshoz . A jobb felszívódás érdekében a magnéziumot B6-vitaminnal egészítik ki aktív formában, piridoxál-5-foszfáttal (P-5-P).

 • Jó felszívódás és használhatóság az emberi szervezetben (80%)
 • A B6-vitamin aktív és nagyon ritka formája magas biológiai hozzáférhetőséggel
 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához
 • A magnézium hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez
 • A magnézium hozzájárul a normál szellemi tevékenységhez
 • A magnézium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
 • A magnézium hozzájárul a fogak normál állapotának fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a sejtosztódás folyamatában

Csillapító hatás és alvástámogató

GABA gamma-aminovajsav . A GABA az agyunkban található, ahol segít szabályozni a neuronok aktivitását. Nyugtató és nyugtató hatása van , és elősegíti az elalvást , valamint a benne lévő Prunus Cerasus leve , amely hatékonyabbá teszi az elalvást, majd elősegíti az elalvást.

alvás magnézium részlet3
alvás magnézium relax

Tiszta fej és lazítás

Az L-Theanine egy egyedülálló aminosav, amely természetesen előfordul a zöld teában (Camellia sinensis). Ez egy olyan anyag, amely elősegíti az ellazulást és a szellemi éberséget. Kellemes lökést ad a szellemi és fizikai teljesítőképességnek , véd a stressztől és a kávéivással járó esetleges idegességtől. Megfelelő segítőtárs a stresszes helyzetekben a nap folyamán és a lefekvés előtti megnyugváshoz is. Ez egy olyan anyag, amely támogatja a szellemi aktivitást, a koncentrációt, és alkalmas azok számára, akiknek álmosság vagy idegesség nélkül kell koncentrálniuk.

B6-vitamin = az idegrendszer alfa és omega

A B6 - vitamin nélkülözhetetlen vitamin az agy normál fejlődéséhez , valamint az immun - és idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához . Ezenkívül részt vesz az energiatermelésben, valamint csökkenti a fáradtság és kimerültség szintjét . Piridoxal-5-foszfátot tartalmaz aktív, jobban felszívódó formájában.

idegrendszeri részlet4

Adagolás

2 kapszula 30 perccel lefekvés előtt vagy 1 kapszula a nap folyamán . Javasoljuk, hogy edzés után, délután vagy este vegye be a kortizol (stressz hormon) csökkentésére.  Javasoljuk, hogy éhgyomorra szedje, mivel éhgyomorra sokkal jobban felszívódik a magnézium.

Adagolás mérete: 2 gyógynövényes kapszula
A csomag 50 adagot tartalmaz.
Mennyiség 1 adagban %RBÉ*
Magnézium-biszglicinát MagChel ® Mg +20 1600 mg
Ebből elemi magnézium 320 mg 85%
Cseresznyelé (Prunus Cerasus) 100 mg **
GABA (gamma-amino-vajsav) 80 mg **
L-teanin 50 mg **
B6-vitamin ( piridoxál-5-foszfát) 2,8 mg 200%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
**A jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

 

Összetétel: MagChel magnézium-biszglicinát® Mg +20 1600 mg ebből magnézium 320 mg, Prunus Cerasus (meggylé) 100 mg, GABA gamma-amino-vajsav 80 mg, L-teanin 50 mg, B6-vitamin piridoxal-5-foszfát 2,8 mg. HPMC alapú gyógynövény kapszula. Nem tartalmaz ballasztanyagot (ečka).

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Értesítés:Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Kiszerelés: 100 db növényi kapszula

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 100 db növény kapszula
Egyének megoldására: Alvás, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Psziché és megnyugvás
Forma: Kapszula
Típus: Étrendkiegészítő
Kapszulák száma:: 100 kapszula
Az adagok száma:: 100
Adagolás: 1 kapszulák
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
AF Szerző | 5.1.2024
Elégedett vagyok.
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 10.1.2024
Köszönjük a véleményét, örülünk, hogy elégedett volt. Üdvözlettel Richard.
5
K Szerző | 13.1.2023
Remek, ségit jobban aludni
5
M Szerző | 13.11.2022
A magnézium számomra leghatékonyabb formája
5
HC Szerző | 26.8.2022
Örülök, hogy felfedeztem ezt a magnéziumot, jobb, mint a magne B6
Ezt a mezőt ne töltse ki:
C Szerző Meddig kell szedni 7.11.2022 09:09
Üdvözlöm, meddig kell szedni ezt a magnéziumot? Köszönöm a választ. Csilla
Válasz
RM Szerző Meddig kell szedni 26.1.2023 08:17
Tisztelt T. Csilla, Köszönjük a kérdését. A magnéziumot szedheti hosszú távon, nincs semmilyen meghatározott idő, hogy meddig. A szervezetünknek szükségé a magnéziumra, szóval nyugodtan szedheti.