BrainMax Pure Milk, tejkefir, szemek, BIO, 1 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány

Kód: 46565
4 350 Ft –20 %
mleko kefirova zrna
4 350 Ft –20 % 3 480 Ft
Raktáron (>5 db)

A tejkefir apró, szinte átlátszó szemcsék, amelyek vízzel és kevés cukorral összekeverve kiváló minőségű probiotikus itallá válnak. A kefir egy egyszerű módja annak, hogy kiegészítse az egészséget javító probiotikus törzseket, miközben olyan ízletes italt készít, amely tökéletes a nyári időjáráshoz. A bélrendszer egészségének támogatása érdekében minden nap ihatja . Ugyanakkor Ön irányítja a gyártást és a megfelelő tárolást.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Probiotikumokkal teli tejes kefir otthon

A kefir egy fermentált ital, ahol tejsavas fermentáció segítségével probiotikus kultúrák jönnek létre, amelyek jótékony hatással vannak emésztőrendszerünkre . Ahhoz azonban, hogy emésztőrendszerünk hasznot húzzon a tejkefirből, nagyon fontos a frissessége. Ezért most elkészítheti saját kefirjét, és a gyártást és a tárolást is felügyelete alatt tarthatja , ami a legjobb üvegpalackban, felesleges műanyag nélkül.

tejes kefir
tej kefir készítmény

Mi az a fermentáció?

Az erjesztés egy olyan folyamat, ahol az erjedés probiotikus törzsek és kevés cukor felhasználásával megy végbe . A folyamat során az élő kultúrák cukrot fogyasztanak, és szerves savakat, gázokat és alkoholt hoznak létre . Hagyományosan nem csak a tejtermékeknél alkalmazzák az erjesztést, hanem a zöldségeknél (ecetes káposzta, kimchi) és más élelmiszereknél is. A fermentáció során olyan probiotikus törzsek jönnek létre , amelyek nélkülözhetetlenek az ember számára, és nem csak a bélmikrobiómunk javát szolgálják , hanem az immunrendszert is erősítik. Mi a helyzet a felhasznált cukorral? Az éterkristályok a fermentációs folyamat részeként metabolizálják a cukrot. Így nem kell attól tartanod, hogy a vízkefir fogyasztásával a cukor hozzáadásával ártasz magadnak. Ennek ellenére a vízkefir enyhén édes ízű és enyhén szénsavas , ami szintén az erjedés eredménye.

A probiotikumok egészségre gyakorolt ​​hatása

  • Támogatni fogja a bélnyálkahártya egészségét.
  • Optimalizálja a bél mikrobiomát.
  • Támogatni fogja a jobb emésztést.
  • Hozzájárul az erősebb immunitáshoz.
  • Javítja a vitaminok felszívódását.
  • A bélbetegségek megelőzése

Kristályok előkészítése a következő kefirhez

A kefirszemek aktiválásához egy kis cukor szükséges a növekedésük támogatásához. Használhat finomítatlan nádcukrot, mert ásványi anyagokban gazdag, vagy keverje össze a cukrot 25 g fehér cukor és 5 g barna cukor arányában . A kefir elkészítésekor már használhatja a klasszikus fehér répacukrot.

Tejkefir készítése

A tejes kefir erjesztése általában 24 óra , de ha a tej még egy nap után sem erjedt, akkor akár 48 óráig is hagyhatja . Ha egy nap elteltével a kefir már elvált a tejtől és túl savanyú az Ön ízlésének , akkor rövidebb ideig hagyhatja erjedni .

 

 

Hozzávalók:Dehidratált tejes kefir szemek*. *ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Eredet:Bulgária

Forgalmazó: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Tárolás:A bontatlan terméket hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után a szemeket azonnal fel kell használni az aktiváláshoz. Tejet tartalmaz . Az erjesztett termékek nyomokban alkoholt és hisztamint tartalmazhatnak. Terhesség, szoptatás vagy kefir adása esetén forduljon orvoshoz.

Súly: 1g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 0.001 kg
Csomag mérete: 1 g
Egyének megoldására: A belek és az emésztőrendszer egészsége
Forma: Laza keverék
Típus: Keverék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: