Fehér tea

Legnépszerűbb termékek

összesen 6 termék
36231 sonnentor pai mu tan bily caj sypany bio 40 g
1 745 Ft

Füves, malátás, de virágos íz is egy csésze teában

Kód: 36231
yin zhen vizual JPG
Tipp
8 485 Ft

Exkluzív kínai fehér tea a legmagasabb minőségben . YIN ZHEN - "Ezüsttűk" - a tea egészséges, erős, de főleg törékeny szőrös hajtásait kizárólag kézzel gyűjtik és dolgozzák fel...

Kód: 7855
bai mu dan vizual JPG
Tipp Immunrendszer
4 155 Ft

Exkluzív kínai fehér tea a legjobb minőségű. BAI MU DAN - "Fehér bazsarózsa" - világoszöld levelek, enyhén barnás éllel és szőrös ezüstös véghajtások előfordulásával, gondosan...

Kód: 7856
pai mu tan
1 040 Ft

Klasszikus fehér tea a délkeleti parti Fujian tartományban.

Kód: 13436
mantra
930 Ft

Fehér ízű tea édes sárgabarack, fehér szőlő és csapok ízével.

Kód: 23351
ledovy čaj citrus zazvor
1 490 Ft

Igazi fehér teák: Shou Mei, Pai Mu Tan és hórügyek, valamint valódi zöld tea Bancha citrom és gyömbér frissítő kombinációjával.

Kód: 13415

Tea Olimpusz a csészéjében. Nemcsak az íze, hanem az isteni erő is bene rejlik a fehér teákban. Köszönheti a nemkifejlet bimbóknak és csak a legfiatalabb leveleknek, amelyből készül a kiváló tea. A fiatal erejük vetíti frissítő kivontot egy adag antioxidánssal a tested számára. Az első látásra nem feltűnő golyócska a virágból a fehér tea levelijéből.  Az után színek és ízek robbanása. Ajándékozzak meg magukat vagy másokat egy kézzel készült gyönyörű ősi művészettel.  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés