Szépségcsomag

Kód: 6500
42 970 Ft –40 %
14435 5 beauty pack
42 970 Ft –40 % 25 470 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A Performance Protein Chocolate + Shaker , aNOW Multivitamin EVE és a Nutrisslim MSM olyan étrend-kiegészítők triádját alkotja, amelyek pozitívan befolyásolják a haj, a körmök és a bőr állapotát. A Performance Protein egy adagban 9 g kiváló minőségű hidrolizált I. és III. Típusú kollagént tartalmaz, amely nemcsak az ízületekre, hanem különösen a bőrre, a hajra és a körmökre is pozitívan hat. Az multivitamin EVE elegendő mennyiségben tartalmaz mikroelemeket a haj, a körmök és a bőr állapotának javításához, és nem utolsósorban a hialuronsav a test minden szövetében jelen lévő vegyület, amelynek legnagyobb koncentrációja a kötőszövetekben, például a bőrben és a porcokban fordul elő . Az L-Prolin, az alfa-liponsav és a szőlőmag kivonatok ideális kombinációt alkotnak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

A Trio BEAUTY PACK 3 terméket tartalmaz:

Performance Protein Chocolate 1000g fehérje

Ez a fehérje ital nemcsak a sportolók számára készült. Az összetételnek köszönhetően, amely egy adagban 9 g egyik legjobb minőségű hidrolizált I. és III. Típusú kollagént tartalmaz, ez a termék a bőr, a haj és a körmök állapotának támogatására is szolgál. A legtöbb, nagyon jól forgalmazott termék nem éri el a kollagén mennyiségének 1/3-át sem, mint a Performance Protein-ben, nem beszélve a minőségről. Ezenkívül ezeknek a termékeknek az ára gyakran jóval magasabb. A Performance Protein univerzális termék a haj, a körmök, a bőr, az ízületek, a belek, az immunitás, de az izmok támogatására is. Ráadásul remekül ízlik.

MOST Multi Vitamin Eve, női superior, 120 gyógynövényes kapszula

A mikrotápanyagok egyedülálló keveréke, amelyet a női test sajátos igényeinek figyelembe vételével terveztek. Összesen 34 vitamint, ásványi anyagot és egyéb tápanyagot tartalmazó gyógynövénykapszula , amely vegetáriánusok és vegánok számára is megfelelő. A női szépség tekintetében elegendő tápanyag is rendelkezésre áll a körmök, a haj és a bőr állapotának a legtermészetesebb formában való támogatásához . A nők számára az egyik legösszetettebb multivitamin.

MOST Hialuronsav, kettős erősségű, 100mg, 60 gyógynövényes kapszula

  • Fontos ízületi kenőanyag.
  • L-Prolinnal, alfa-liponsavval és szőlőmag kivonattal.

A hialuronsav a test minden szövetében jelen lévő vegyület, a legnagyobb koncentráció a kötőszövetekben, például a bőrben és a porcokban fordul elő. Az L-Prolin, az alfa-liponsav és a szőlőmag kivonatok ideális kombinációt alkotnak.

Adagolás

  • Vegyen be 1 kapszulát naponta 1-2 alkalommal étkezés közben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: