Reflex Nexgen® PRO Multivitamin 90 kapszula ÚJ + Omega 3 90 kapszula INGYEN

Kód: 98978
12 030 Ft –33 %
1 nexgen 90 kapsli omega 3 90 kapsli
12 030 Ft –33 % 8 025 Ft
Raktáron (>5 db)

Az egyik legösszetettebb és legkiválóbb minőségű multivitamin piacunkon. Most a Nexgen Pro minden egyes csomagja mellett INGYEN ajándékba adjuk a Reflex Omega 3-at! A Nexgen® PRO emellett probiotikumokkal dúsított. A legmagasabb biológiai aktivitással és elérhetőséggel rendelkező ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. 33 hatóanyagot tartalmaz. Az egyes komponensek kifinomult megfogalmazása, a tisztaság, hatékonyság, minőség és a kötőanyagok (ömlesztett, nem ragasztott por kapszulák formájában) minimuma garantálja a maximális felhasználhatóságot. A vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok (egyes vitaminok, amelyeket a szervezet nem képes elraktározni) legfrissebb ismeretei alapján a napi adag három folyamatos adagra oszlik, így a test napközben egyenletesen táplálkozik!

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Reflex Nexgen® PRO Multivitamin ÚJ + Omega 3 INGYENES

Étrend-kiegészítő.   Prémium multivitamin, amely bioaktív vitaminokat, szervesen kötött ásványi anyagokat, élő probiotikus kultúrákat és növényi kivonatokat tartalmaz = 33 biológiailag aktív összetevő bizonyított és kiegyensúlyozott arányban.   A termék kifinomult összetétele egy természetes modellen alapul, ahol az egyes vitaminok és ásványi anyagok általában nem külön-külön fordulnak elő, hanem mindig fontos szerves hordozókkal, fitotápanyagokkal, élő kultúrákkal és egyéb bioaktív tényezőkkel kombinálva. A maximális használhatóságot nemcsak a felhasznált források minősége és tisztasága garantálja, hanem az úgynevezett osztott adagolási rendszernek is köszönhetően. Nexgen ®   A PRO teljesen az Egyesült Királyságban készül.
NEXGEN ® PRO
  1. Prémium multivitamin   - az összes fontos, bioaktív formában lévő vitamin kiegyensúlyozott kombinációja: D3-vitamin, C-vitamin, K2-MK7-vitamin, B-komplex, B12-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, Q10 koenzim, kvercetin és egyéb vitaminok.
  2. Prémium multimineral   - a fontos ásványi anyagok kiegyensúlyozott kombinációja szerves / kelát formában: magnézium, cink, réz, króm, mangán, szelén ..
  3. Az élő kultúrák keveréke   - fontos probiotikus kultúrák kiegyensúlyozott kombinációja (4 forrás): Bacilus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus acidophilus
  4. Növényi kivonatok   - a fontos növényi kivonatok (fitotápanyagok és antioxidánsok) optimalizált tartalma: zöld tea kivonat, szőlőmag kivonat, Maca gyökér kivonat, fahéj kéreg kivonat, fekete bors kivonat.
TERMÉKFÓKUSZ
  • SPORT (AKTÍV ÉLETMÓD)
  • Fontos mikroelemek (bioaktív vitaminok, szervesen kötött ásványi anyagok, fitotápanyagok, kofaktorok) és élő probiotikus kultúrák forrása
  • Egyedülálló védekező pajzs
  • Támogatás az optimális anyagcsere teljesítményhez
  • Támogatja a gyorsabb regenerációt
NEXGEN ® PRO = 33 BIOLÓGIAI AKTÍV ÖSSZETEVŐ
EGYEDI VÉDELEM MÉDIA   - Minden adag tartalmaz védőpajzsot 500% DDD (ajánlott napi adag) D3-vitamin, 250% DDD C-vitamin, 150% DDD cink kelát, 100% DDD A-vitamin, E-vitamin formájában, az élő kultúrák komplex keverékét, beleértve az összes többi fontos kofaktort (vitaminokat, ásványi anyagokat és fitoszterineket).
FIZIKAI TELJESÍTMÉNY ÉS ENERGIA-METABOLIZMUS   - Ha azt akarja, hogy sok energiája legyen a testének, feltétlenül szükséges, hogy a tüdeje működjön - a mitokondrium, amely felelős az ATP sejtenergia előállításáért. Ezért minden adag tartalmazza az összes fontos B-vitamin optimális formáját és arányát, beleértve a B12-vitamint metil-kobalamin, Q10 koenzim, inozit, szervesen kötött magnézium (kelát-kötés) és más fontos kofaktorok formájában.
REGENERÁCIÓ ÉS MÉRLEG   - Minden adag tartalmaz 500% DDD D3-vitamint, teljes ZMA = 150% DDD cink kelátot, 53% DDD kelát magnéziumot, 1429% DDD B6 vitamint, 100% DDD réz kelátot, Maca gyökér kivonatot és még fontosabb kofaktorokat.
ÉLŐ KULTÚRÁK ÉS MIKROFLORA MEGÚJULÁS   - Minden adag tartalmaz élő baktériumok minőségi, négykomponensű keverékét, amelyek jó baktériumokból állnak, amelyek nagyon fontosak minden nyálkahártyánk és különösen az emésztőrendszer számára: Bacilus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus.
NORMÁL GLUKÓZSZINT   - Minden tétel 250% DDD szervesen kötött krómot (kelátkötés), valamint fahéj kivonatot és szervesen kötött magnéziumot (kelát kötés) tartalmaz.
BELSŐ TISZTÍTÁS ÉS HOMOCYSTEIN   - A homocisztein a test belső egyensúlyának egyik legfontosabb mutatója. A vér magas homociszteinszintje súlyos problémákhoz és lassú regenerálódáshoz vezethet, ill lábadozás. Az elegendő folsav (300% DDD a termékben), a B12-vitamin (4000% DDD a termékben) és a B6-vitamin (1429% DDD a termékben) összefüggésben van a normális homociszteinszinttel.
K2 VITAMIN (MK7) ÉS VÉRKERET   - A kalciumot a csontszövetben kell tárolni, a K-vitaminnak jelentős szerepe van a véráramból és az erek falából történő transzportban. Minden adag 100% DDD K2-MK7 vitamint tartalmaz. Ez egy K2-MK7 vitamin biológiailag aktív formája, amelyet fermentációs technológiával állítanak elő.
FONTOS ásványi anyagok szerves formában (kelát, kelátkötés)   - Kiválasztott ásványi anyagok: a cink, a réz, a mangán, a magnézium, a szelén és a króm exkluzív szerves formában vannak jelen. A kelátkötés (szerves forma) az ásványok kötését jelenti egy szerves hordozóhoz (aminosav, citromsav stb.). A kelát egy olyan ásványi anyagfajta, amelyben az ásványi anyag beépül a növények és más élőlények leveleibe (lásd spenót, saláta stb.).
NEXGEN ® PRO + ENZIMEK = A FELHASZNÁLHATÓSÁG
OSZTOTT ADAGOLÓRENDSZER A MAXIMÁLIS HASZNÁLHATÓSÁG ÉS A MINIMÁLIS VESZTESÉGEK ESETÉN   - A legfrissebb tudományos ismeretek alapján a napi adag három folyamatos adagra oszlik (1 kapszula naponta háromszor, mindig étellel), hogy a test optimálisan és egyenletesen legyen ellátva a nap folyamán = maximális használhatóság + minimális veszteség a test nincs alkalmazva a teljes adag egyetlen tabletta felvételére = vizeletvesztés). A Nexgen ® PRO tehát egy "osztott" multivitamin kifinomult megoldását kínálja kapszulák formájában, amelyet a nap folyamán folyamatos adagolásra állítottak össze. Bár az egész gyártási folyamat drágább, például ha összehasonlítjuk például egy tabletta tömeggyártását (a legalacsonyabb költség) a napi adag három kapszulába osztásával, a használhatóság, a minőség és az egészség mindig az első a Reflex Nutrition esetében.
KAPSZULÁK (KAPSZULÁK) FORMA BALASZTIKUS KÖTŐKÖNYVEK NÉLKÜL   - A termék maximális biohasznosulását nemcsak a felhasznált alapanyagok kiváló minősége, hanem a tisztaság is garantálja, vagyis a problémás előtét-adalékanyagok minimalizált tartalma és az előtét-kötőanyagok (ragasztók) nulla tartalma. Ezért az ömlesztett port tartalmazó kapszulák (kapszulák) formáját használják (NEM ragasztott tabletták, nagy nyomáson összenyomva, nagy mennyiségben tartalmaznak úgynevezett segédanyagokat (ballaszt), amelyek a tartalom akár 70% -át is elérhetik). A kapszulák formája minimális hatást tesz lehetővé a multivitamin por (premix) minőségére is, amelyet finoman zselatin kapszulába zárnak és buborékfóliában tárolnak, hogy az egyes bioaktív komponensek lebomlása minimalizálható legyen.
AMELY NEXGEN ®   VÁLASZT?
NEXGEN ®   FOR
Csomagolás
60 kapszula / buborékfólia
90 kapszula / buborékfólia
120 kapszula / buborékfólia
A fő hangsúly
WELLNESS
SPORT
Újraindítás (SPORT + WELLNESS)
A bioaktív komponensek száma
28.
33
38
Extra bónusz
+ probiotikus kultúrák (Lactospore)
+ Probiotikus kultúrák
(Lactospore, Bifidobacterium
bifidum, Lactobacilus
rhamnosus, Lactobacilus acidophilus)
+ Probiotikus kultúrák
(Lactospore. Bifidobacterium
bifidum, Lactobacilus rhamnosus,
Lactobacilus acidophilus)
+ Bioaktív enzimek
(Proteáz, laktáz,
Alfa-amiláz, lipáz, cellulóz)
Minimális előtét-adalékanyag (kötőanyag) tartalom
Igen
Igen
Igen
Osztott napi adagolás a maximális felhasználhatóság érdekében
2x (= napi 2x 1 kapszula étellel)
3x (= napi 3x 1 kapszula étellel
4x (= napi 4x 1 kapszula étellel)
A napi adagok száma
30
30
30

Csomagolás

90 kapszula

Ajánlott adagolás

Az optimális felhasználhatóság érdekében napi 1 alkalommal adjon be 1 kapszulát, mindig étkezés közben (nem éhgyomorra). A napi adag három folyamatos adagra oszlik (pl. Reggeli, ebéd, vacsora), így a test optimálisan és egyenletesen táplálkozik a nap folyamán (a maximális használhatóságot lásd az osztott adagolási rendszerben).

Értesítés

Nem alkalmas gyermekek és 18 év alatti serdülők számára. Terhes és szoptató nőknél forduljon orvoshoz a termék használatáról. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Nem alkalmas vegetáriánusok számára. Halakat, rákokat és tejet tartalmazhat.
Tápanyag-információ:
 
Az adagok száma csomagolásban: 30 x 3 kapszula
3 kapszula (% RHP **)
A-vitamin
800 / g / 2667 NE * (100%)
D3-vitamin
25 / g / 1000 NE * (500%)
E-vitamin
9 mg alfa-TE / 12,2 NE * (75%)
K2-vitamin
75 (g (100%)
C vitamin
200 mg / 4000 NE * (250%)
B1-vitamin (tiamin)
20 mg (1818%)
B2-vitamin (riboflavin)
20 mg (1429%)
Niacin
20 mg NE (125%)
B6-vitamin
20 mg (1429%)
Folsav
600 (g (300%)
B12-vitamin
100 (g (4000%)
Biotin
150 (g (300%)
Pantoténsav
20 mg (333%)
Magnézium
200 mg (53%)
Cink
15 mg (150%)
Réz
1 mg (100%)
Mangán
1 mg (50%)
Szelén
55 (g (100%)
Króm
100 (g (250%)
L-kolin
20 mg
Inozit
20 mg
Quercetin
20 mg
Bór
2 mg
Zöld tea kivonat (polifenolok)
75 mg
Szőlőmag kivonat (proantocianidinek)
75 mg
Maca gyökér kivonat
50 mg
Fahéj kéreg kivonat
50 mg
Bors kivonat (piperine BioPerine ® )
5 mg
Q10 koenzim
10 mg
Bacillus coagulans LactoSpore ® probiotikus tenyészetei
100 000 000 vitát
Bifidibacterium Bifidum
250 000 000 KTJ
Lactobacillus Rhamnosus
250 000 000 KTJ
Lactobacillus Acidophilus
250 000 000 KTJ
* IU - nemzetközi egységek
**% A vitamin- és ásványianyag-bevitel referenciaértékei.
KTJ - kolóniaképző egységek

Összetétel 3 kapszulában

Magnézium 200 mg 53% * [citromsav magnéziumsói (magnézium-citrát)], zselatin kapszulák (szarvasmarha-zselatin, fekete vas-oxid festék), C-vitamin 200 mg / 4000 NE 250% * (L-aszkorbinsav), mikrokristályos cellulóz töltőanyag , zöld tea kivonat (polifenolok) 75 mg, szőlőmag kivonat (proantocianidinek) 75 mg, cink 15 mg 150% * (cink-biszglicinát), l-kolin 20 mg (L-kolin bitartarát), Maca gyökér kivonat (Lepidium meyenii)) 50 mg, fahéj kéreg kivonat (Cinnamomum zeylanicum) 50 mg, K2-vitamin MK7 (K2VITAL ® Delta) 75 100g 100%, szelén 55 µg 100% * (szelénnel dúsított élesztő), E-vitamin 9 mg alfa-TE / 12, 2 NE 75% * (D-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin 20 mg 333% * (kalcium-D-pantotenát), kvercetin 20 mg (kvercetin-dihidrát), B3-vitamin 20 mg NE 125% * (nikotinamid), B6-vitamin 20 mg 1429% * (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin 20 mg 1429% (riboflavin), 20 mg inozit, B1-vitamin 20 mg 1818% * (tiamin-hidroklorid), 2 mg bór (nátrium-borát), csomósodásgátló anyag magnézium-sztearát, Bacillus coagulans (LactoSpore ® ) 108 spóra, D3-vitamin 25 µg / 1000 NE 500% * (kolekalciferol), réz 1000 µg 100% * (réz-biszglicinát), Q10 koenzim 10 mg (ubidekarenon), A-vitamin 800 µg / 2667 NE 100% * (retinil-acetát), 1 mg mangán 50% * (mangán-biszglicinát), Piperine fekete bors kivonat (BioPerine ® ) 5 mg, tejsavbaktériumok (Lactobacillus acidophilus 25x107KTJ, Lactobacillus rhamnosus 25x107KTJ, Bif KTJ - kolóniaképző egységek), króm 100 µg 250% * (króm-pikolinát), B9-vitamin 600 µg 300% * (folsav), biotin 150 µg 300% (D-biotin), B12-vitamin 100 µg 4000% * (metilkobalamin) ).
*% A vitamin- és ásványianyag-bevitel referenciaértékei.

Miben különbözik a Nexgen ® PRO a versenytől?

Minőségi K2 vitamint tartalmaz. A K2-vitamin a biológiailag legaktívabb formája a K-vitaminnak. A japán erjesztett szójaételben, a Natto-ban találták, és nagyon érdekes a tudományos terület számára.

Reflex Nutrition garancia

Innovatív technológiák
• A
felhasznált nyersanyagok legmagasabb besorolása
• 100% -ban zöld energiából készül
• 100% -ban megújuló erőforrásokból készül, újrahasznosított csomagolásban
• Az ISO 9001 és az ISO 17025 szerint gyártják
• Független tesztelés a doppinganyagok hiányára vonatkozóan
• A termék abszolút tisztasága és az egészség biztonsága.


Reflex Omega 3

A Reflex Nutrition Omega 3 a telítetlen zsírsavak kivételes forrása , magas EPA- és DHA-tartalommal, amelyek a természetes étrendben nem könnyen elérhetők. A fő jellemző a gyógyszerészeti minőség, nehézfémektől és egyéb szennyeződésektől mentes.

A jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé a termék egyéb előnyeinek leírását, amint az korábban lehetséges volt. A weboldalak és a szakirodalom azonban továbbra is elegendő rendelkezésre álló, objektív információt kínál.

Javasoljuk : derítse ki omega-3 / omega-6 sejt arányát egy egyszerű teszttel otthonának kényelméből!

Csomagolás

90 kapszula

Ajánlott adagolás

Vegyen be 1 kapszulát naponta háromszor étkezés közben. 3 éves gyermekek - napi 1 kapszula étellel. A csomag napi 30 adagot tartalmaz.

Értesítés

Forduljon orvoshoz a terhes és szoptató nőkről. Ha vényköteles gyógyszereket szed vagy allergiás a haltermékekre, konzultáljon orvosával, mielőtt elfogyasztaná ezt az étrend-kiegészítőt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Táplálkozási információk

Az adagok száma csomagolásban: 30 x 3 kapszula
1 kapszula
Halolaj koncentrátum
1000 mg
Ebből EPA (eikozapentaénsav)
330 mg
Ebből DHA (dokozahexaénsav)
220 mg

Hozzávalók

1 zselatin (szarvasmarha-zselatin, glicerin hidratáló krém, víz) kapszulában: Halolaj -koncentrátum 1000 mg (ebből EPA (eikozapentaénsav) 330 mg, DHA (dokozahexaénsav) 220 mg.

Miben különbözik a Reflex Omega 3 a versenytől?

Mivel az Omega 3 zsírsavakat természetes forrásokból nyerik, a kiegészítők szintje a feldolgozás forrásától és módszerétől függően változhat. A szennyezésnek nagy hatása van. A halak egészségünkre káros toxinokat, például higanyot, dioxinokat és PCB-ket tárolhatnak. Fontos, hogy a Reflex Nutrition eljárásokat alkalmaz annak biztosítására, hogy a Reflex Omega 3 zsírsavak minden adagját ellenőrizzék az összes szennyeződés szempontjából, így teljesen nyugodt és elégedett lehet.

Reflex Nutrition garancia

• Innovatív technológiák
• A felhasznált nyersanyagok legmagasabb besorolása
• 100% -ban zöld energiából készül
• 100% -ban megújuló erőforrásokból készül, újrahasznosított csomagolásban
• Az ISO 9001 és az ISO 17025 szerint gyártják
• Független tesztelés a doppinganyagok hiányára vonatkozóan
• A termék abszolút tisztasága és az egészség biztonsága.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ásványok
Egyének megoldására: Immunitás, Koleszterin, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Szív, erek és vérnyomás
Forma: Kapszula
Gyártó: Reflex
Kapszula fajták: Lágygél kapszulák
Kapszulák száma: 90 softgel kapszulák
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: