NOW Nattokinase, 100 mg, 60 növényi kapszulában

Kód: 99073
7 845 Ft
A termék forgalmazását megszüntettük
A tétel elfogyott…

A natokinokináz a natto-ból, egy hagyományos japán erjesztett szójaételből izolált enzim. A Natto-t évezredek óta fogyasztják számos egészségfejlesztő tulajdonsága miatt. Nemrégiben klinikai és nem klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a nattokináz elősegítheti a szív és a keringés egészségét a normális véralvadási funkciók támogatásával.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

NOW Nattokinase, 100 mg, 60 növényi kapszula

A natokinokináz a natto-ból, egy hagyományos japán erjesztett szójaételből izolált enzim. * A Natto-t évezredek óta fogyasztják számos egészséget elősegítő tulajdonsága miatt. * Nemrégiben klinikai és nem klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a nattokináz elősegítheti a szív és a keringés egészségét a normális véralvadási funkciók támogatásával. A nattokináz szójából származik, amely nem GMO. Segít fenntartani a normális véráramlást.

Ajánlott adagolás

Vegyen be 1 kapszulát naponta 1-2 alkalommal, éhgyomorra.

Hozzávalók

Dózisméret: 1 gyógynövényes kapszula
A csomag 60 adagot tartalmaz.
Összeg
1 adagban
% RHP *
Nattokináz (2000 FU)
(enzim Natto-kivonatból) (szójaból származik
100 mg ***
* a napi jövedelem referenciaértékének% -a
*** a napi jövedelem referenciaértéke nincs meghatározva

Értesítés

Csak felnőttek számára.   Ne használja, ha terhes vagy szoptat, „vérhígítót” (például aszpirint, warfarint, heparint) szed, vagy ha vérzéssel / véralvadással kapcsolatos problémái vannak (többek között: aktív fekély, közelmúltbeli műtét / trauma, haemophilia). .   Ha egészségügyi állapota van (beleértve a kontrollálatlan magas vérnyomást [200 Hgmm / 110 Hgmm]), forduljon orvosához.   Tartsa távol gyermekektől.

Egyéb mappák

Szóját tartalmaz. Nem búzából, gluténból, tejből, tojásból, halból, kagylóból vagy dióból készül.   Olyan GMP üzemben állítják elő, amely más, ezeket az allergéneket tartalmazó összetevőket dolgoz fel. Nem tartalmaz K-vitamint.

Tartalom: 60 gyógynövényes kapszula

Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Egyének megoldására: Koleszterin, Szív, erek és vérnyomás
Forma: Kapszula
Gyártó: NOW
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 60 növényi kapszula
Származási ország: USA
Kapszulák száma: 60 növényi kapszula
Származási ország: USA
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az 1960-as évek elején az egészséges táplálkozás területe még gyerekcipőben járt. Az „egészséges táplálkozás” furcsa, homályos kifejezés volt, és az egészséges ételek szerelmeseit általában hippiknek és „granolafejűeknek” tekintették. Azokban a korai éveiben Elwood Richard vállalkozó egy kis egészségügyi élelmiszerbolt-láncot indított Chicago környékén, a Health House-t.

Elwood fizikai kémiából szerzett diplomát, és egyetemi kutatásai a fizikai teljesítmény javítására összpontosítottak egészséges étrendek és táplálékkiegészítők használatával. A tanulmányai során megszerzett tudás szilárd hitet hagyott benne a természetes termékek egészségre és életminőségre gyakorolt ​​jótékony hatásaiban, és megalapozta a táplálkozás és az egészséges táplálkozás egész életére szóló szeretetét.

A NOW megfizethető, jó minőségű természetes termékek kínálatával igyekszik kielégíteni a vásárlók egészséges táplálkozás iránti igényét.