laSaponaria fényvédő SPF 50 BIO, 125ml

Kód: 23188
8 955 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Csecsemőknek is alkalmas! Rendkívül finom és hatékony fényvédő természetes ásványi szűrőkkel, amely véd az UVA és UVB sugárzás ellen. Az adagolónak köszönhetően könnyen felvihető, jól terjed és nem hagy fehér nyomokat. Kifejezetten csecsemők bőrére fejlesztették ki, és egyébként érzékeny az allergiás bőrre. Még a legagresszívebb naptól is megvéd.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

laSaponaria fényvédő SPF 50 BIO

Rendkívül finom és hatékony fényvédő természetes ásványi szűrőkkel, amely véd az UVA és UVB sugárzás ellen. Az adagolónak köszönhetően könnyen felvihető, jól terjed és nem hagy fehér nyomokat. Kifejezetten csecsemők bőrére fejlesztették ki, és egyébként érzékeny az allergiás bőrre. Még a legagresszívebb naptól is megvéd.

A laSaponaria fényvédő krém tartalmaz   természetes ásványi szűrők cink-oxid és titán-dioxid,   amely hatékonyan véd az UVB és az UVA napfénytől egyaránt. Valamennyi barnító ápolószert dermatológiailag tesztelik az érzékeny bőrre és   100% veszélyes nanorészecskék nélkül . A krém vízálló is , de minden vásárló maga dönti el, hogy milyen gyakran újítsa meg a védelmet.

Ezenkívül a krém olyan ápolószereket tartalmaz, mint pl   E-vitamin, napraforgó kivonat   és gránátalma vizet, hogy megvédje a bőrt az oxidációs folyamattól és az öregedéstől. A bőr így puha és hidratált marad, nem szárad meg, mint a hagyományos fényvédők használata után.

Használat

A napozás előtt egyenletesen vigye fel a krémet a bőrre. A felhasznált mennyiség befolyásolja a védelem időtartamát (több krém = nagyobb védelem). Ismételje meg a nap folyamán többször, különösen fürdés után (bár a krém vízálló, a védelmet mindig jobb helyreállítani). Fontos, hogy 11 és 14 óra között kerülje a napsugarat, és óvja a csecsemőket és gyermekeket a közvetlen napfénytől. Vigyázat, az első használat előtt távolítsa el a biztosítékot.

Hozzávalók

Aqua, cink-oxid, Cocos Nucifera olaj *, kapril / kaprina triglicerid, Punica Granatum gyümölcsvíz *, C13-15 alkán, titán-dioxid, propándiol, Helianthus Annuus magolaj *, tri (poligliceril-3 / lauril) hidrogénezett trilinolát, polihidroxi Tokoferil-acetát, szilícium-dioxid, bizabolol, orizanol, lauroil-lizin, magnézium-szulfát, magnézium-sztearát, tokoferol, aszkorbil-palmitát, lecitin, citromsav, fenetil-alkohol, undecil-alkohol * biogazdálkodásból

Miért ragadta meg a szívünket a laSaponaria

 • Minden termék 100% -ban természetes   és magas   minőségi alapanyagok   és ráadásul   BIO minőség.
 • Mögötte egy erős történet áll, amely nemcsak termékeket akar eladni, hanem mindenekelőtt a megvilágosodás terjesztését akarja.
 • Támogatja   társadalmi projektek, méltányos kereskedelem   és mindent, amit tesz, a szívével csinálja.
 • A legtöbbet hozza ki belőle   helyi alapanyagok   és együttműködik a helyi tudatos gazdákkal.
 • Áztatott   etikai ellátási lánc és nulla megkérdőjelezhető nyersanyag .
 • Nagyrészt újrahasznosított műanyagokat vagy bioműanyagokat használ, és általában még mindig   a nagyobb fenntarthatóság érdekében újítja csomagolását .
 • Minden termék az eredmény   kézműves .
 • Termékek nemcsak   Csodálatos illatúak és kinéznek, de kínálnak   kiváló minőségű, tisztességes áron .

Kerülje a szokásos fényvédőket

A legtöbb fényvédő a szupermarketek vagy gyógyszertárak polcain nem más, mint egy vegyi koktél. Parabéneket (tartósítószereket), gyakran alumíniumot, mesterséges illatanyagokat (a leggyakoribb allergének) és kémiai szűrőket tartalmaznak (pl. Oxibenzon, benzofenon, oxifenon és mások). Óvakodjon a vegyi szűrőktől. Egyesek csak az UVB-sugárzástól védenek, az UVA-tól azonban nem (például oktinoxát, oktiszalát, cinoxát, amino-benzoesav, amiloxát vagy enzakamén). Tehát mindig nézze meg a dobozt, hogy meg van-e jelölve az UVA-védelem is. A valóban természetes fényvédőkben használt fizikai (ásványi) szűrők általában a legjobban működnek, és leginkább a napfényt tükrözik. Ezenkívül a kémiai szűrők szabad gyököket termelnek, amelyek károsítják a sejteket. Hormonális egyensúlyhiányt is okozhatnak.

A jobb kenhetőség érdekében a gyártók a részecskéket is csökkentik, hogy jobban elterjedjenek a krémek. A mikro így nanóvá válik. A nanorészecskék már olyan kicsiek (100 nm-nél kisebbek), hogy áthaladhatnak a bőrön, és problémákat okozhatnak a testben. Célszerű elkerülni őket.

A hagyományos krémek szintén teljesen alkalmatlanok a vízi élővilágra, így zsírral fürdve hozzájárulunk a víz és a tengerek mérgező hatásához.

Válasszon ásványi szűrőket

A természetes fényvédők olyan vegyületeket használnak, amelyek ásványi anyagokból vagy ásványi anyagokból nyerhetők, hogy megvédjék őket az UV sugárzástól. A leggyakoribb a titán-dioxid (TiO2) és a cink-oxid (ZnO). Nem irritálhatják vagy allergizálhatják a bőrt, és teljesen biztonságosak. Tisztán fizikai elv alapján működnek - gyenge réteget hoznak létre a bőrön, amely visszatükrözi az UV-sugárzást.

Mit jelent az SPF / LSF védelmi tényező?

Először is - az SPF és az LSF pontosan ugyanazt jelenti. Az SPF az angol napvédő faktor rövidítése, míg az LSF a német Lichtschutzfactor rövidítése. Mindkettő fényvédő tényezőt jelent.

Az SPF jelzi a napfénytől való védelem mértékét. Egyszerűen fogalmazva, ez a többszöröse annak a szokásos időnek, amikor napsütésben lehet anélkül, hogy megégne. A legáltalánosabb biztonságos idő a napon a normál bőr esetében körülbelül 15 perc. A 30-as tényező ezúttal 30-szorosára növekszik, ami 450 percet vagy 7,5 órát jelent.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy például tengeren (ahol törölközőt törölnek) vagy hegyvidéki körülmények között az intenzitás nagyobb.

Mi a különbség a védőfaktorok között?

Meglepő módon a védő tényezők között nincs annyi különbség, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Az SPF működésének szakértői azt állítják, hogy az SPF 30 az UVB sugárzás legfeljebb 97,4% -át, míg az SPF 50 a 98% -át blokkolja. Tehát a különbség valóban nagyon kicsi.

Mennyi az UVB-sugárzás elleni védelem százaléka?

 • SPF 15 - 93%
 • SPF 30 - 96,7 - 97,4%
 • SPF 50 - 98%
 • SPF 50+ - 98,3%

Ezért javasoljuk olyan védőkrémek használatát, amelyek minimális SPF-értéke legalább 30. A nagyon érzékeny bőrűeknek a lehető legmagasabb szintű védelmet kell választaniuk.

Vigyázat, a nagyon magas SPF azt az érzést keltheti, hogy sokkal több időt tölthetünk a napon és megfelelő védelemben részesülünk. Az SPF értéke azonban nem függ össze a napon töltött idővel, sokkal inkább az elzárt napsugarak arányát jelzi.

A fényvédők csak akkor hatékonyak, ha elegendő mennyiségben és gyakran alkalmazzák őket, függetlenül az SPF-értéktől.

Mi a különbség az UVA és az UVB sugárzás között?

Az UVB-sugárzás felelős a bőrégésekért, míg az UVA mélyebbre hatol és hozzájárul a bőr öregedéséhez. Mindkét sugárzás negatív hatással van a bőrre, hosszan tartó expozícióval, és a legrosszabb esetben bőrrákot okozhat.

Az SPF faktor kifejezi az UVB sugárzás elleni védelmet. Ha a doboz körben (szám nélkül) UVA-t is tartalmaz, ez azt jelenti, hogy a termék megfelel az előírásnak, ami azt jelzi, hogy az UVA-tényezőnek legalább az UVB-tényező 1/3 részének kell lennie. Tehát mindig olyan krémeket válasszon, amelyek vagy egyértelműen közlik az UVA-védelmi tényezőt, vagy a gyűrűben legalább az UVA van.

Mire számíthat a laSaponaria termékekkel?

A laSaponaria kezdettől fogva támogatta azokat a helyi kistermelőket, akik szívüket munkájukba és termékeikbe fektették. Ez a hálózat az idő múlásával nőtt, és a laSaponaria-ban indokoltan büszkék rá. Ez egy igazán értelmes együttműködés. Ezenkívül számos, a Fair Trade által tanúsított alapanyagot használnak, amelyek segítik a társadalmi projekteket és a helyi közösségeket szerte a világon. A laSaponaria-nál valóban komolyan veszik alapanyagaikat, ezért termékeik olyan tisztaak és megkérdőjelezhető összetevők nélkül. Pontosan ez a megközelítés nyert el minket a márka által.

A logók közvetlenül a termékeken történő közlésének feladata egyben egyértelmű üzenetük is. Ezek azt mutatják, hogy az összes összetevő etikus ellátási láncból származik, segítve a társadalmi projekteket és a helyi közösségeket. A második azt jelzi, hogy egy vagy több alapanyag fair trade minősítéssel rendelkezik.

Logó   A kozmetikai biológusok büszkén jelentik be és dokumentálják   BIO minőségű termékek. A külső tanúsító testület, a CCPB állítja ki, amely rendszeres ellenőrzések során ellenőrzi, hogy az alapanyagok megfelelnek-e az adott minőségnek. Megvizsgálja azonban a termelés egyéb összetevőit is, beleértve a csomagolást és az ellátási láncokat is.

Nincs szenvedés, nincs állatkísérlet és nincs állati nyersanyag . Bár ezt a logót semmilyen külső hatóság nem bocsátotta ki, ez egy becsületszó és nyilatkozat, amelyet maga a laSaponaria, a VIVO tagja - az állatkísérletek elleni olasz nonprofit szervezet, amely tagjait ellenőrzi - tagja.

Becsületes   kézművesség . Ennek az emblémának ez az üzenete, amely azt a történetet meséli el, hogy amikor valaki minden előállított darabba szívet tesz, akkor az ismert.

Csomagolás

125 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: