ECOVER mosogatógép tabletta All in One Nordic Swan 1,3 kg

Kód: 18377
7 860 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Három hatású mosogatógép tabletták egy csomagban. Tökéletesen zsírtalanítja az edényeket, helyettesíti a sót és a fényezést is. Nem tartalmaznak foszfátokat, és teljesen újrahasznosítható csomagolásúak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Organikus tabletták a mosogatógéphez All in One

Az All in One mosogatógép tabletták hatékonyan mossák az edényeket, és eltávolítják a makacs szennyeződéseket is. Gyönyörűen fényesen és kellemesen illatosan hagyják az edényeket. Ezen kívül sóként és fényezésként is szolgálnak, így csak annyit kell tennie, hogy beteszi őket a mosogatógépbe, és nem kell más miatt aggódnia.

A mosótabletták nem tartalmaznak foszfátokat, és biológiailag teljesen lebonthatók. Ezért nemcsak otthona, hanem a vízi ökoszisztémák számára is biztonságosak. 100% -ban újrahasznosítható csomagolásban vannak. A csomag 65 mosótablettát tartalmaz.

Mint minden ECOVER termék, a mosogatógép tablettákat is növényi és ásványi alapon készítik. Nem tartalmaznak ásványolaj-összetevőket, lebomló természetűek, és állatokat nem tesztelték. 100% -ban újrahasznosítható csomagolásba vannak csomagolva, beleértve a zárókat is. Ezen felül Ecocert tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek.

Az Ecover az egyik legkelendőbb ökológiai tisztítószer márka a Cseh Köztársaságban. Az Ecover termékek növényi vagy ásványi alapon készülnek, és nem tartalmaznak olajkomponenseket. Csomagolásuk újrahasznosítható, és maguk a termékek ökológiailag lebomlanak, ezért a természetre gyakorolt hatás minimális. Az Ecover nem teszteli a termékeket állatokon, és a termékek érzékeny bőrre is alkalmasak.

Frans Bogaerts 1979-ben alapította Ecovert és munkatársait. Első termékük a mosópor volt, és idővel az egész háztartás számára fejlesztettek termékeket. 1992-ben az Ecover organikus gyárat épített a belgiumi Malle-ban. A vállalat fő célja a háztartások karbantartása, a környezet tiszteletben tartása mellett.

Hozzávalók

5 - 15%: oxigénalapú fehérítőszer <5%: nemionos felületaktív anyagok, parfüm, enzimek. 65 tabletta csomagonként. FIGYELEM: H319 - Súlyos szemirritációt okoz. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P305 + P351 + P338

FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Orvoshoz kell fordulni.

LENYELÉS ESETE: Öblítse ki a szájat. Ne hánytasd magad. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Vegye ki a tartályt a tablettából, és helyezze a tablettát az adagolóba. Ne tegye a tablettát az evőeszközkosárba. Ha a víz keménysége meghaladja a 20 ° dH-t, adjunk hozzá sót. Javasoljuk, hogy a készüléket Eco módban használja. Csak olyan tárgyakat tegyen a mosogatógépbe, amelyek a mosogatógépben lehetnek - fa, ezüst, alumínium, kannák, réz, régiségek, kézzel festett kerámiák, bizonyos típusú műanyagok. Ha nem biztos benne, mossa meg az edényeket kézzel Ecover folyékony mosószerrel. Adagolás lágy vízhez: 1 tabletta. A csomagolás megvédi a tablettákat a nedvességtől, és megfelelő berendezések felhasználásával újrahasznosítható. A termék 50 ° C-on hatékony.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: