Aroma ZEN DARK diffúzor távirányítóval

Kód: 2990
15 450 Ft –6 % 14 523 Ft
Raktáron (>5 db)

Stressz, zord időjárás, szennyezett levegő. Hogyan találhatja meg a béke oázisát a városok mindennapi forgatagában, valamint az irodaházak és irodák monoton környezetében? Hogyan lehet megszabadulni a munkahelyi stressztől? Próbálja ki az aromaterápiát a ZEN aromás diffúzorral! Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval !

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Fedezze fel az aromaterápia jótékony hatásait ultrahangos diffúzorral

Az illatok nagy hatással vannak az emberi pszichére és a hangulatodra, kellemesebbé teszik a napodat az irodai és az otthoni illatanyagok segítségével. Merüljön el az illatban, és hagyja, hogy gondolatai a béke és a csend hullámán lebegjenek, vagy hagyja, hogy orra belélegezzen ultrahangos hullámok által megnedvesített tiszta levegőt. Kora este üljön le a kanapéra, hagyja, hogy a levegő illatozzon, és hagyja, hogy a koncert színei játsszanak.

Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval !

Illóolajok hozzáadása nélküli Zen aromadiffúzor légnedvesítõként működik. Csak töltse fel a tartályt hideg, lehetőleg desztillált vízzel, és nyomja meg a gombot. A diffúzor azonnal hideg vízgőzt kezd létrehozni. A tartály kiürítése után a diffúzor automatikusan kikapcsol, így nincs tűzveszély, mint a hagyományos aromalámpák használatakor.

Illóolaj hozzáadásával a zen aroma diffúzor relaxációra alkalmas frissítőszerként működik, de specifikus olajok alkalmazásakor olyan betegségek kezelésére is előnyös, mint nátha vagy fejfájás. Az ultrahangos technológiának köszönhetően az olajat nem melegítik fel, a hullámok mikrorészecskékké bontják az esszenciákat, amelyek megtartják eredeti aromájukat és gyógyhatásukat.

Párásítóként is használható

A diffúzor illóolajok nedvesítő és légfrissítő használata nélkül is használható. A nagyon csendes működés miatt a hálószobában vagy a gyermekszobában is használható a tökéletes alvás érdekében. A kompakt kialakítás alkalmas bármilyen belső térre, dolgozószobára vagy lakótérre, a különböző színű háttérvilágítások fokozzák az összbenyomást. Szépségszalonokban, valamint wellness- és masszázsközpontokban is használható.

Aromadiffúzor paraméterei:

Méretek:

  • 16,9 x 12,1 cm

Víztartály kapacitása:

  • 300 ml

Átalakított folyadék mennyisége:

  • 40 ml / h

Súly:

  • 570 g

Anyag:

PP, ABS

Szín:

Sötét fa textúra

Időzítő

1 óra / 3 óra / 6 óra / BE

Az aromadiffúzor használatára vonatkozó utasítások

aroma-diffúzor-zendark-aromaterápia5

aroma-diffúzor-zendark-aromaterápia6

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: