Aromadiffúzor LIGHT WOOD világítással és távirányítóval

Kód: 98379
17 000 Ft
Raktáron (>5 db)

A távvezérlővel ellátott aromás diffúzor tökéletes kényelmet nyújt az aromaterápia területén. Használja ki teljes mértékben az aromaterápia előnyeit, függetlenül attól, hogy fázik, elárasztja vagy megsemmisíti a stressz, és pihennie kell. Az egyszerű kezelés biztosítja az otthoni és munkahelyi felhasználást. Az aromadiffúzor légnedvesítőként is használható.Az illóolaj helyes megválasztásával gyógyító hatása van a fejfájás, az álmatlanság, de a különféle megfázások ellen is. Az illóolajok terápiás hatásainak köre változatos.Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval!

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Aromadiffúzor LIGHT WOOD világítással és távirányítóval

Ezen a diffúzoron található egyetlen gombnyomás illattal és friss párás levegővel tölti fel a szobát. Hagyja, hogy a varázslatos illat kitöltse a teret, és mélyen, szabályos ritmusban lélegezzen. Az elméd megnyugszik, és valóban elkezdhet pihenni. Az aromalámpa legújabb technológiájának köszönhetően kevesebb olajra van szükség, és hő felhasználása nélkül elpárolog - ez még jobban maximalizálja az illóolajokban található illóolajok gyógyhatásait. Amint az olajok mikrorészecskékre bomlanak, élvezheti nyugtató vagy erősítő tulajdonságait.

Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval!

Az illóolaj helyes megválasztásával gyógyító hatása van a fejfájás, az álmatlanság, de a különféle megfázások ellen is. Az illóolajok terápiás hatásainak köre változatos.

Megfelelően nagy edény lehetővé teszi, hogy akár hat órás folyamatos intenzív használatot, vagy tíz órás gyengéd frissítést élvezhessen. Vízhiány esetén a diffúzor automatikusan kikapcsol, használata teljesen biztonságos. Mivel a diffúzor hő helyett hideg ködöt használ, nem áll fenn égési és tűzveszély, mint a szokásos gyertya aromalámpáknál.

Párásítóként is használható

A diffúzor illóolajok nedvesítő és légfrissítő használata nélkül is használható. A nagyon csendes működés miatt a hálószobában vagy a gyermekszobában is használható a tökéletes alvás érdekében. A kompakt kialakítás alkalmas bármilyen belső térre, dolgozószobára vagy lakótérre, a különböző színű háttérvilágítások fokozzák az összbenyomást. Szépségszalonokban, valamint wellness és masszázsközpontokban is használható.

Aromadiffúzor paraméterei:

Méretek:

  • 13,8 x 14,3 cm

Víztartály kapacitása:

  • 400 ml

Átalakított folyadék mennyisége:

  • 30-40 ml / h

Súly:

  • 500 g

Anyag:

  • PP

Szín:

  • Fa könnyű textúra

Világítás:

  • 7 szín

Időzítő

  • 2 óra / 4 óra

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: