Sonnentor Strong Manuka méz, BIO, 250 g *CZ-BIO-002 tanúsítvány
Kód: 65892Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Kapcsolódó termékek
BrainMax Pure Pesto Genovese, bazsalikomos pesto, BIO Bazsalikomos pesto extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal / *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(3 db)
1 885 Ft-tól
BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Paradicsomszósz bazsalikommal, extra szűz olívaolajjal és olívabogyóval / *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
1 885 Ft
BrainMax Pure Spagetti - búzadara, teljes kiőrlésű BIO, 250 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
935 Ft
BrainMax Pure Pasta fekete királyi quinoából, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány
Jelenleg nem elérhető
1 730 Ft
Akció
1 095 Ft
–14 %
BrainMax Pure Wrap Piadina BIO, 4 db BIO tortilla Olaszországból, *IT-BIO-009 tanúsítvány
Raktáron
(>5 db)
935 Ft
Termék részletes leírása
Sonnentor Strong Manuka méz, BIO, 250 g
Ez a méz a balzsamfa virágainak nektárjából származik. A maorik, Új-Zéland eredeti lakói Manukának hívták, és ez a termofil fa Új-Zéland hegyvidéki vidékein nő. Íze erősen fűszeres, enyhén mentás. A manuka nagyon fontos a különféle vírusok és baktériumok elleni küzdelemben, amelyet különféle tényezők (TA, UMF, MGO) határoznak meg.
Táplálkozási információ 100 grammonként
| Energiaérték | 1446 kJ / 341 kcal |
| Zsírok | 0,21 g |
| - ebből telített zsírsavak | 0,1 g |
| Szénhidrát | 84,3 g |
| - ebből cukrok | 84,3 g |
| Fehérjék | 0,3 g |
| Só | 0,1 g |
Összetétel
Bio Manuka méz
Óvatosság szükséges a méhészeti termékekre érzékeny emberek számára.
Tárolás
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Csomag mérete
250g
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Ételízesítők |
|---|---|
| EAN vonalkód: | 9004145000711 |
| Csomag mérete: | 250 g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása