Re-Sack Small - Kis hálós táska gyümölcsök és zöldségek számára (2 db-os csomag)

Kód: 3395
1 985 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A Re-Sack Small egy kicsi praktikus segítő a gazdák piacain vagy boltjaiban történő vásárlásokhoz. Soha többé nem kell használnia egy újabb felesleges eldobható mikrotén tasakot.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Re-Sack Small - Kis hálós táska gyümölcsök és zöldségek számára (2 db-os csomag)

A Re-Sack Small egy kicsi praktikus segítő a gazdák piacain vagy boltjaiban történő vásárlásokhoz. Soha többé nem kell használnia egy újabb felesleges eldobható mikrotén tasakot. A Re-Sack organikus pamutból készül, kényelmesen elbír néhány kilogrammot, praktikus zsinórral rendelkezik a tartalom rögzítéséhez, és a hétköznapiakkal ellentétben biztosan nem szakad meg.

A táska átlátszó, így az eladó könnyen ellenőrizheti a vásárlást. Minden probléma nélkül felragaszthatja, majd újra leveheti az árcédulát a mérlegről. És ha piszkos, akkor nem számít - mosható (de vigyázzon, körülbelül 10% -kal ütközhet).

Zöldségeket vagy gyümölcsöket közvetlenül moshat benne - egy pillanat alatt megszárad. A Re-Sack mikrotén tasakjaival ellentétben a gyümölcsök és zöldségek lélegeznek, így hosszabb ideig frissek maradnak. Tárolhatja is őket.

Az eldobható táskák szennyezik a környezetünket

Csak az Európai Unióban évente körülbelül 100 milliárd műanyag zacskót gyártanak. Az eldobható bevásárló táskákhoz hasonlóan a túlnyomó többséget csak egyszer használják fel, majd a kosárba kerülnek, vagy körbe repülnek.

Csehországban az átlagos fogyasztás évente fejenként 400 műanyag zacskó. Képzelje el azt a szemetet, amelyet megtakaríthat.

Hogyan mossa meg a Re-Sacky-t?

Az összes Re-Sack terméket maximum 30ºC hőmérsékletig moshatja. Csak ökológiai tisztítószereket használjon mosáshoz, és ne adjon hozzá öblítőt.

Az első mosás után 10-12% -kal zsugorodhatnak.

Szenvedély vagy küldetés lett számodra a hulladékmentes világ? Vagy csak a hulladékmentesítés gondolatát ismeri meg? Akárhogy is, biztosan lenyűgöz a nagy szonda e mélységekig!

Miért olyan remekek a Re-Sackek?

Minden újratáska organikus pamutból készül és tisztességes fizetéssel készül. Ezeket a GOTS - Global Organic Textile Standard tanúsítja, amely a BIO minőségű szálakból készült, fenntartható módon előállított textilekre vonatkozik. Ez garantálja a nagyon szigorú kritériumok teljesítését mind az alapanyagok termesztése, mind azok feldolgozása, előállítása és a termékek címkézése terén, mind a természeti erőforrások védelme, mind a munkavállalók munkakörülményei tekintetében.

Válasszon inkább bio pamutot

Miért bio pamut? A gyakran termesztett gyapot a világ szántóterületének kevesebb mint 3% -át foglalja el, de a világon termelt összes rovarölő és hozzávetőlegesen 10% -át elfogyasztja. A gyapot termesztésében a növények termesztésében tiltott vegyszereket használnak, és a gyapotot más mérgező anyagok felhasználásával dolgozzák fel, amelyek egy része a rostokban marad és érintkezik a bőrrel.

Az ökológiai gazdaságok, ahol organikus gyapotot termesztenek, biológiailag sokszínű mezőgazdasági rendszer kiépítésére és a talaj termékenységének természetes módon történő fenntartására törekszenek.

A Re-Sack márkáról

A Re-Sack története 2010-ben kezdődött, amikor Sjoerd van der Helm, a cég alapítója Los Angelesben gyakorolt. Ott megjegyezte, hogy a kormány betiltotta a gyümölcsök és zöldségek műanyag zacskóinak forgalmazását, amelyek Európában mindenhol elterjedtek a boltokban. Ezért úgy döntött, hogy létrehozza a Re-Sack márkát, és Európában forgalmazza az újrafelhasználható táskákat, amelyek organikus pamutból készülnek, és játékosan váltják az eldobható több százat. Ugyanakkor másik, a Made Sustained márkanév alatt a Sjoerd más termékeket forgalmaz, amelyek csökkentik a hulladék mennyiségét - például termoszokat, palackokat vagy újrafelhasználható csomagolásokat harapnivalókhoz vagy ebédhez.

Csomagolás

2 db

Termelő

Re-Sack

Méret

19 x 16 cm

Anyag

100% organikus pamut

Súly

25g

Terhelhetőség

Néhány kilogramm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Táskák és hálók
Súly: 0.025 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: