ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
A gyomornak elegendő sósavra van szüksége az élelmiszer megfelelő emésztéséhez és az egyes összetevők felszívódásához, míg a pepszin enzim elengedhetetlen a fehérje emésztéséhez. A sárga gentian mindig is része volt a népi gyógyászatnak, ahol a sima emésztéssel, az epetermeléssel, az emésztőenzimekkel és a nyállal kapcsolatos tulajdonságai miatt használják. Ha a gyomorban csökken a sósav termelődése, akkor problémák vannak az emésztéssel, általában például az úgynevezett gyomorégéssel, később súlyosabb problémákkal. A rendszeres gyomorégés az alacsony sósavszint mutatója, és megmondja, hogyan segíthetünk.
1. átfogó emésztéstámogatás = gyomor (sósav) + fehérje emésztés (pepszin) + sárga gentian (epe, enzimek, nyál)
2. homocisztein = a betain olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a homocisztein szintjéhez kapcsolódnak, egy aminosavhoz, amelynek túlzott szintje a szervezetben csökkentheti az általános állapotot
A termék nem tartalmaz laktózt, tejet és glutént.
A termék nem tartalmaz zselatint vagy állati eredetű adalékokat.
Finnországban fejlesztették és gyártották.
A nyersanyag származási országa USA.
Adagok száma csomagonként: 60 | 1 kapszula |
Betain-hidroklorid | 550 mg |
Keserű sárga kivonat | 50 mg |
A pepszin enzim | 25 mg |
Kategória: | Emésztés és probiotikumok |
---|---|
Súly: | 0.1 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!