Performance Protein, natív tejsavófehérje, cappuccino, 35 g, MINTA Natív tejsavófehérje kolosztrummal és kollagénnel, étrend-kiegészítő
Kód: 64476Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása

Izomnövekedés, bélrendszer egészsége és erős ízületek finom fehérjével
A Performance Protein több, mint egy átlagos fehérje. Ez egy jól átgondolt összetevő-kombináció, amely a natív tejsavófehérje mellett tehén kolosztrumot és fűvel táplált állatoktól származó hidrolizált kollagént is tartalmaz. Együttesen olyan fehérjét alkotnak, amely nemcsak a legjobb forrásból származó fehérjepótlást biztosítja, hanem átfogó támogatást nyújt az egészséghez és a vitalitáshoz is. Egyedi összetételének köszönhetően ideális választás azok számára, akik egyetlen termékben keresik a minőséget és a hatékonyságot. Függetlenül attól, hogy sportoló, aktív egyén vagy, vagy egyszerűen csak az egészségedet és vitalitásodat szeretnéd támogatni, a Performance Protein a legjobb választás.
Szabadtartású tehenek tejéből származó natív fehérje
A nem denaturált natív tejsavófehérjét hidegen sajtolják közvetlenül friss tehéntejből, szabadtartású, legeltetett tehenek tejéből, amelyek ellenőrzött európai tenyésztésből származnak . A hagyományos fehérjékkel ellentétben a tej csak egy kíméletes pasztőrözésen megy keresztül (általában kétszer pasztőrözik). A mikroszűrés nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, amelyen a fehérje visszatartja az immunglobulinokat és az enzimeket . Ezáltal könnyebben emészthető , jobban felszívódik, és ami a legfontosabb, jobban hasznosulnak a benne lévő fehérjék. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg, és összességében a fehérje magasabb aminosav-koncentrációt tartalmaz, különösen pro-anabolikus leucint.


Hidrolizált, fűvel táplált állatok kollagénjével az egészségesebb ízületekért
A hidrolizált kollagén elengedhetetlen az egészséges bőr, haj, körmök és ízületek számára. Fő előnye, hogy könnyen emészthető és hatékonyan felszívódik a szervezetben , támogatva a saját kollagén termelését. A hidrolizált kollagén biológiailag jobban hasznosul , mivel hidrolízis folyamatán megy keresztül , ahol az egyes fehérjék kisebb molekulákra „bomlanak”. kollagén peptidek , amelyeket a sejtek könnyen felszívnak. Ez jelentősen hozzájárul a bőr megújulásához és hidratálásához, a haj és a körmök erősítéséhez, valamint az ízületek rugalmasságának javításához. Használata különösen alkalmas sportolók, idősek vagy ízületi és bőrproblémákkal küzdők számára. A hidrolizált kollagén nagyszerű választás azok számára is, akik támogatni szeretnék testük regenerálódását és általános egészségüket.
Kolosztrum a jobb immunitásért
A kolosztrum igazi kincs az emberi szervezet számára. Ez az első tej, amelyet az emlős anyák a szülés utáni első napokban termelnek, hogy erős immunitást biztosítsanak kicsinyeiknek a túléléshez. Azonban nem csak az immunitásról van szó. A tehén kolosztrum 30-40-szer nagyobb koncentrációban tartalmaz immunanyagokat, mint az emberi szervezet . Ezek elsősorban immunglobulinok, laktoferrin, vitaminok és ásványi anyagok a biológiailag leginkább hasznosuló formában, és végül, de nem utolsósorban növekedési faktorok. A kolosztrum serkenti a fiatal újszülött borjak immunrendszerét, és segít nekik megbirkózni az életveszélyes kórokozókkal életük első óráiban.


A különbség a teljesítményfehérje és a és LAUF fehérje
Mind a LAUF, mind a Performance Protein a legmagasabb minőségű natív fehérjét tartalmazza. A különbség azonban az, hogy a LAUF 100%-ban natív fehérjét tartalmaz izolátum és koncentrátum formájában, 1:1 arányban. Míg a Performance 62% natív tejsavófehérjét és 26% fűvel táplált állatoktól származó kollagént tartalmaz. Tehén kolosztrummal és kókusztejjel is dúsították. A LAUF fehérje gazdagabb aminosav-spektrumot tartalmaz, különösen pro-anabolikus leucint, mivel 100%-ban natív tejsavófehérjét tartalmaz. A LAUF fehérje inkább a sportteljesítmény és az izomnövekedés elősegítésére összpontosít, míg a Performance szélesebb körben alkalmazható az immunitás, a bélrendszer, de az edzés terén is.

Kókusztejjel a finom ízért
A kókusztejjel készült Performance Protein ideális választás mindazok számára, akik kiváló minőségű és ízletes fehérjeforrást keresnek. A kókusztej fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és minőségi zsírokkal látja el a szervezetet. Főként laurinsav, amely segíti a fehérje jobb keveredését és krémesebb állagot kölcsönöz neki. A kókusztejet történelmileg a hidratálás forrásaként használták, így a szervezeted minden adaggal tökéletesen ellátva lesz. Performance Protein kókusztejjel - azoknak, akik többre vágynak, mint pusztán fehérjére.
A különbség a natív tejsavófehérje és a normál „sajtos” tejsavófehérje
A natív tejsavófehérjét hidegen dolgozzák fel, közvetlenül legeltetett, fűvel táplált tehenek friss tejéből. Míg a „sajtos” tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a tejsavóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát egy feldolgozottabb élelmiszer, mint a natív fehérje, és az előállítási folyamat során lebomlanak az aminosavak és a hasznos anyagok, mivel a tejet először hővel pasztőrözni kell, majd magasabb hőmérsékleten sajtot állítanak elő, a gyártás utolsó szakaszában pedig a sajtból nyert tejsavót melegítik, hogy tejsavófehérjét állítsanak elő. Míg a natív fehérje csak egy pasztőrözésen megy keresztül a tejtermelés kezdetén, majd Alacsony hőmérsékleten, közvetlenül a tejből szűrve natív tejsavófehérjét nyer anélkül, hogy lebontaná az aminosavak közötti törékeny kötéseket . A kapott termék kivételesen magas minőségű, tiszta és a szervezet által könnyen felszívódó és emészthető fehérje. A natív fehérjét az aminosavak és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) magasabb koncentrációja jellemzi. A natív fehérje a fehérjék kaviárja. Tanulmányok kimutatták, hogy a natív tejsavófehérje jobban növeli a vér aminosav-koncentrációját, mint a hagyományos tejsavófehérje vagy a tej, ami egyszerűen fogalmazva meghosszabbíthatja a szervezet számára az izomépítéshez szükséges időt.


Kíméletes fehérjeelőállítás natív tejsavóból
Az egyik oka annak, hogy a natív tejsavófehérje ilyen jól teljesít a fehérjetartalom és az felszívódás terén, a gyártási folyamat. A natív tejsavófehérjét csak egyszer pasztőrözik , míg a tejsavófehérjét kétszer. Ez a fehérjék denaturálódásához (lebomlásához) vezethet, ráadásul a natív tejsavófehérje előállítása hideg mikrofiltrációs eljárással (legfeljebb 10°C hőmérsékleten) történik . Egyszerűen fogalmazva, a natív tejsavófehérje előállítása olyan kíméletes, hogy a fehérje megőrzi fehérjetartalmát és magasabb aminosav-tartalmát.
26,25 g fehérje és 4,89 g BCAA adagonként!
A natív tejsavó gazdag aminosavakban . Különösen jellemző rá a magas leucin- és cisztintartalma . A leucin serkenti a fehérjeszintézis folyamatát . Az a folyamat, amelynek során a fehérjék aminosavakból képződnek. A leucinnak köszönhetően ez a folyamat sokkal gyorsabb. A második aminosav a cisztin, amely a glutation prekurzora . A szervezet két legerősebb antioxidánsának egyike . Ezek az aminosavak nagyon fontosak számunkra, mivel részt vesznek az izomtömeg építésében és regenerációjában. Azonban nagyon törékenyek és érzékenyek a hőre . A natív tejsavófehérje mindkét aminosavban gazdag a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően, így minőségi fehérjeforrássá válik, nem csak edzés után.

Kiváló íz cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül
A stevia levelek kellemes édes ízt adtak a fehérjének. A cukornál akár 300-szor édesebb gyógynövény nem tartalmaz kalóriát , és nem emeli meg a vércukorszintet . Először is, a mesterséges édesítőszerekkel ellentétben nincs negatív hatással a bélflóra. Krémesebb állag érdekében guargyökérmagot használtunk . Bizonyos mennyiségű rostot tartalmaznak, ami jótékony hatással van a bélrendszer egészségére és fenntartja a jóllakottság érzését.

Adagolás
Keverjen el 1 púpozott adagolókanálnyi (35 g) port 200 ml vízzel vagy tejjel . A napi fehérjebevitel tekintetében napi 1-3 adagot fogyasszon. Nemcsak edzés után, hanem reggeli zabkása, turmixok készítésekor, vagy akár sütemények sütésekor is használható, hogy értékes fehérjékkel dúsítsa a klasszikus zsemléket és desszerteket.
A kapucsínó tápértéke és összetétele
Tápértéktartalom adagonként (35 g, 1 adagolókanál)
Energiaérték | 560 kJ / 134 kcal |
Zsírok | 1,0 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,008 g |
Szénhidrátok | 2,0 g |
- ebből cukrok | 2,0 g |
Rost | 3,0 g |
Fehérjék | 26,0 g |
Só | 0,02 g |
Az adag (35 g) aminosavtartalma
Glutaminsav | 3,79 gramm |
Glicin | 1,94 gramm |
Aszparaginsav | 2,31 gramm |
Leucin | 2,36 gramm |
Lizin | 2,14 gramm |
Prolin | 2,67 gramm |
Alanin | 1,44 gramm |
Arginin | 1,06 gramm |
Valin | 1,05 gramm |
Izoleucin | 1,05 gramm |
Szerin | 1,03 gramm |
Treonin | 1,04 gramm |
Fenilalanin | 0,77 g |
Tirozin | 0,67 g |
Cisztein | 0,47 g |
Metionin | 0,47 g |
Hisztidin | 0,43 g |
Triptofán | 0,35 g |
Összetétel: (62%) natív tejsavó koncentrátum, (22%) hidrolizált marha kollagén, cikória rost, sűrítőanyag: guargumi, természetes aromák, 40% immunglobulinra standardizált kolosztrum, színezék: karamell, kókusztej*, édesítőszer: szteviol glikozidok. *biogazdálkodásból származó termék.
Tápérték 100 g-onként: Energiaérték: 1600 kJ / 382 kcal, Zsír: 3,0 g (ebből telített: 0,02 g), Szénhidrát: 7,0 g (ebből cukrok: 6,0 g), Rost: 8,0 g, Fehérje: 74,0 g, Só: 0,1 g.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védve.
Csomag tartalma: 35 g
Csehországban gyártva a BRAINMARKET sro számára
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Minták |
---|---|
EAN vonalkód: | 8595726811181 |
Egyének megoldására: | Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény |
Forma: | Por |
Típus: | Protein |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!