NOW Lanolin, 100% tiszta folyadék, 118 ml

Kód: 70029
Tipp Immunrendszer
Márka: NOW® Foods
3 735 Ft
A termék forgalmazását megszüntettük

A tiszta lanolin kiváló hidratáló összetevőként működik, amely elősegíti a bőr simaságát és rugalmasságát. Báránygyapjúból származik, és kitűnik hidratáló képességével és teljes körű bőrtáplálásával. Intenzív védelem száraz bőrre.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MOST Lanolin, 100% tiszta folyadék, 118 ml

Állapot:   Intenzív védelmet és hidratálást igénylő bőr.

Megoldás:   A 100% Pure Liquid Lanolin egy erős hidratáló krém, amely támogatja a puha, egészséges, fiatalos bőrt.   A lanolin kiemelkedően közel áll saját természetes zsíros olajainkhoz.   Ideális nagyon száraz, érdes vagy irritált bőrre.   A lanolin természetes olaj, amelyet kizárólag juhszálakból nyernek.   Kiválik a juhok bőréből és csapdába esik a gyapjúban, így megvédi az esőtől és a naptól.  

Összetevők: Lanolinolaj

Használat: Hidratálás és védelem érdekében alkalmazza azokat a területeket, ahol a bőr száraz, repedezett vagy zord környezetnek van kitéve.

Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikai olajok
Súly: 0.22 kg
Csomagolás: 118 ml
Származási ország: USA
Tartalom: 118 ml
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az 1960-as évek elején az egészséges táplálkozás területe még gyerekcipőben járt. Az „egészséges táplálkozás” furcsa, homályos kifejezés volt, és az egészséges ételek szerelmeseit általában hippiknek és „granolafejűeknek” tekintették. Azokban a korai éveiben Elwood Richard vállalkozó egy kis egészségügyi élelmiszerbolt-láncot indított Chicago környékén, a Health House-t.

Elwood fizikai kémiából szerzett diplomát, és egyetemi kutatásai a fizikai teljesítmény javítására összpontosítottak egészséges étrendek és táplálékkiegészítők használatával. A tanulmányai során megszerzett tudás szilárd hitet hagyott benne a természetes termékek egészségre és életminőségre gyakorolt ​​jótékony hatásaiban, és megalapozta a táplálkozás és az egészséges táplálkozás egész életére szóló szeretetét.

A NOW megfizethető, jó minőségű természetes termékek kínálatával igyekszik kielégíteni a vásárlók egészséges táplálkozás iránti igényét.