Itt a Probiomix Life

Kód: 4077
Immunrendszer
Márka: Ecce Vita
12 800 Ft
Raktáron (>5 ks)

Aktív probiotikus baktériumokat tartalmazó komplex keverék, prebiotikumok FOS és inulin. A Probiomix 10 aktív probiotikus baktérium törzset tartalmaz, amelyek 30 milliárd ilyen élő kultúrát tartalmaznak egyetlen dózisban, beleértve a prebiotikumokat (növényi rost) FOS-t és az inulint. A kapszulák bélben oldódó bevonattal rendelkeznek, átjutnak a gyomorban anélkül, hogy befolyásolnák a nyálkahártyát, és csak a bélben oldódnak fel.

A szállítás és tárolás speciális feltételeinek való megfelelés miatt a szállítás csak hétfőtől csütörtökig lehetséges (hétfőtől szerdáig a szállítószoba). A kőboltban hétfőtől péntekig.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Itt a Probiomix Life

A Probiomix 10 aktív probiotikus baktérium törzset tartalmaz, amelyek 30 milliárd ilyen élő kultúrát tartalmaznak egyetlen dózisban, beleértve a prebiotikumokat (növényi rost) FOS-t és az inulint. A kapszulák bélben oldódó bevonattal rendelkeznek, átjutnak a gyomorban anélkül, hogy befolyásolnák a nyálkahártyát, és csak a bélben oldódnak fel.

Az aktív probiotikus baktériumok természetesen a gyomor-bél traktusban fordulnak elő. Részt vesznek az emésztőrendszer és az immunrendszer védelmében és szabályozásában. A Lactobacillus törzsek természetesen a vékonybélben, a vizeletben és a nemi szervekben fordulnak elő. A vastagbélben található egészséges baktériumok többségét a Bifidobacterium törzsek alkotják. A talajbaktériumok (SBO) a talajban található probiotikus mikroorganizmusok. Ezen fajok közül a Bacillus coagulans és a Bacillus subtilis, a Streptococcus thermophilis képviselteti magát.

Adagolás

A Probiomix-ot hűvös, sötét helyen tárolja, lehetőleg hűtőszekrényben, optimális hőmérsékleten 5 ° C-on. Az ajánlott adag egy tabletta reggel, éhgyomorra, igyon vízzel, körülbelül 30 perccel étkezés előtt.

Az emésztést elősegítő kezelés esetén alkalmas a Gut protect és a Digest plus kombinációjára.

A csomag tartalma: 30 bélben oldódó kapszula

Hozzávalók

Bifidobacterium lactis (Bifidobacterium lactis), Lactobacillus plantarum (Lactobacillus plantarum), Bacillus subtilis (Bacillus subtilis), a Bifidobacterium longum (Bifidobacterium longum), a Bacillus coagulans (Bacillus coagulans), Lactobacillus acidophilus (Lactobacillus acidophilus), Lactobacillus casei (Lactobacillus casei), Lactobacillus rhamnosus (Lactobacillus rhamnosus) , Streptococcus thermophilus (Streptococcus thermophilus) , Saccharomyces boulardii (Saccharomyces boulardii) , inulin, FOS (FOS) , illóolaj

Értesítés

A szállítás és tárolás speciális feltételeinek való megfelelés miatt a szállítás csak hétfőtől csütörtökig lehetséges (hétfőtől szerdáig a szállítószoba). A kőboltban hétfőtől péntekig.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Emésztés és probiotikumok
Súly: 0.2 kg
Kapszulák száma: 30 kapszula
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés