BrainMax Coffee Honduras SHG kávé, őrölt, BIO, 1000 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány

Kód: 45192
Akció BIO VEGAN
Márka: BrainMax
11 660 Ft –24 %
kava honduras mleta 1000g
11 660 Ft –24 % 8 860 Ft
Raktáron (>5 db)

A kávé a tengerszint feletti 1200-1700 méter közötti területen lévő kávéfa termesztéséből származik , mely származási helye adja a kávébab egyedi tulajdonságait, telt, erősen aromás ízét. A 100%-ban bio Arabica bab íze kiegyensúlyozott, nem túl markáns savakkal és lágyabb ízű, csokoládé és citrusos felhanggal . A kávét sötét, jól záródó csomagolásba csomagoljuk.Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Biokávé kiegyensúlyozott íze

Honduras Latin-Amerika egyik legnagyobb kávétermesztője. Honduras területe főként hegyekből áll, így az ország ideális feltételekkel rendelkezik a magasabban fekvő, prémium minőségű kávé termesztésére és előállítására. A kávé intenzív aromájú, közepes savú, csokoládé és citrus jegyekkel .

kávé

Prémium minőségű bio kávé

Az SHG (Strictly High Grown) rövidítés a legmagasabb minőséget jelenti, amelyet 1200 méter feletti tengerszint feletti magasságban termesztenek , ahol a gyümölcs lassabban érik, és a kávé íze teltebb. Ez azt jelenti, hogy magas a tápanyagkoncentrációja, és egészségesebb és ízletesebb kávét eredményez. Az SHG címkével ellátott kávékat árnyékban termesztik, és védik az erős napfénytől és a széltől.

őrölt kávé részlet
kávé

Hogyan készítsünk kávét?

A kávét őröljük azonnali elkészítéshez mokakannában , emelőkaros kávéfőzőben vagy másként hideg főzet . Azonban továbbra is használhatja a francia sajtót. Javasoljuk, hogy légmentesen záródó edényben tárolja, mivel a levegő károsítja a kávét, és a kávé elveszti aromáját. A kávé hajlamos mindent felszívni körülötte, ezért tartsa távol más élelmiszerektől , különösen a fűszerektől és más aromás ételektől.

A legjobb idő kávézni?

Ha a nap folyamán a kávé az egyik energiaforrása, koncentráljon egy adott órára. Ennek az az oka, hogy a kortizolszint a nap folyamán ingadozik, és ha kávét iszik olyankor, amikor a kortizolszint a csúcson van, megzavarhatja a normál reggeli kortizoltermelést, és megterhelheti a mellékveséket. A kortizolszint 8:30 körül éri el a csúcsát, majd dél körül csökkenni kezd, majd ismét emelkedni kezd. Tehát 9:30 és 11:00 között a legjobb idő a maximális koffeinfogyasztásra.

mikor kell kávézni
fair trade kávé részlet

Fair Trade kávé

A Fair Trade jelzéssel ellátott prémium kávé azt jelenti, hogy a nemzetközi kereskedelem tisztességes feltételeiben és árakban állapodtak meg a termelők számára. És ez mind a termesztés, mind a kávé vásárlásakor. Tiltja a gyermekmunkát, és a termelési költségek és az emberi munka árának tiszteletben tartásán alapul.

Biokávé Hondurasból

A kiváló íz érdekében a kiválasztott Arabica fajok legjobb minőségű kávészemeit válogatják ki, amelyeket főként kézzel szüretelnek, és a lehető legkíméletesebb módszerrel dolgozzák fel. Csak azok a kávék minősülnek BIO minőségnek , amelyeket kizárólag szerves trágyával termesztettek mesterséges vegyszerek használata nélkül. És ezt magában a tenyészidőszakban és a korábbi években is. Ezenkívül a biokávétermesztés hozzájárul a fenntartható környezet kialakításához, mivel növeli a növény betegségekkel szembeni ellenálló képességét.

bio kávé

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #treezaobjednavku!

Összetétel: 100% Arabica.

Származási ország: Honduras

Tárolás: Tárolja száraz, hűvös helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.

Súly: 1000 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax Pure
Csomag mérete: 1000 g
Forma: Őrölt kávé
Gyártó: BrainMax Pure
Szolgál: BIO
Típus: Darált kávé

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: