Aroma Dharma Dark diffúzor távirányítóval

Kód: 2380
14 460 Ft
Raktáron (2 db)

Rosszul alszol? Te nehezebben lélegzel? Allergiában szenved? Próbálja ki az aromadiffúzort, amely nemcsak a kellemes légkör megteremtését segíti elő a helyiségben, hanem vízpára segítségével tisztítja és párásítja a levegőt. Speciális illóolajok használatával megnyugtathatja elméjét, vagy megtisztíthatja a levegőt a levegőben lévő baktériumoktól és gombaspóráktól.Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval!

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Fedezze fel az aromaterápia jótékony hatásait ultrahangos diffúzorral

Ez a diffúzor ultrahangos hullámok segítségével, hő felhasználása nélkül elpárologtatja a vizet. Ennek köszönhetően az illóolajok az olaj felmelegítése nélkül mikrorészecskékké bomlanak, és így az olajok nemcsak az eredeti illatot, hanem főleg a gyógyító hatásokat is megtartják. Az illóolaj helyes megválasztásával gyógyító hatása van a fejfájás, az álmatlanság, de a különféle megfázások ellen is. Az illóolajok terápiás hatásainak köre változatos.

A diffúzor használata rendkívül egyszerű. Csak töltse fel a tartályt hideg vízzel, és nyomja meg a gombot. A diffúzor azonnal hideg vízgőzt kezd létrehozni. A tartály kiürítése után a diffúzor automatikusan kikapcsol, így nincs tűzveszély, mint amikor hagyományos aromalámpákat használnak nyílt tűzzel.

Ezenkívül mindent kényelmesen irányíthat a távirányítóval!

Ugyanakkor a készülék működése nagyon csendes. Illóolajok hozzáadása nélkül a diffúzor légnedvesítõként szolgál. Alkalmas lakóterekhez, tárgyalókhoz, valamint masszázs- és szépségszalonokhoz és wellness központokhoz. Illóolajok használatával viszont alkalmas magánterületeken vagy relaxációs zónákban történő használatra. A tompított háttérvilágítás különböző színekben és intenzitással szintén hozzájárul a tökéletes légkörhöz.

A diffúzort napi 30 m2-ig használhatja. A modern kialakításnak köszönhetően bárhová elhelyezheti a szobában, és mindenhol jól fog kinézni :)

Aromadiffúzor paraméterei:

Méretek:

  • 17 x 9 cm

Víztartály kapacitása:

  • 550 ml

Átalakított folyadék mennyisége:

  • 40 ml / h

Súly:

  • 600 g

Anyag:

PP, ABS

Szín:

Fa könnyű textúra

Időzítő

1 óra / 3 óra / 6 óra / BE

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: