NaturLabs - Liposzomális D3-vitamin + K2, 30 kapszula

Kód: 98188
Tipp Immunrendszer
Márka: NaturLabs
9 235 Ft
Raktáron (>5 db)

Tökéletes szinergikus hatású D3- és K2-vitaminok liposzómális formában, nagy biohasznosulással. A D3 és K2 vitaminok különösen fontosak:

 • a csontok és a fogak egészségéért
 • megfelelően működő immunrendszer

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

NaturLabs - Liposzomális D3-vitamin + K2, 30 kapszula

D-vitamin   a zsírban oldódó fontos vitaminok közé tartoznak. A napsütéses napokon a testünk elegendő mennyiséget készíthet belőle, míg télen a test D-vitaminnal történő telítettsége problémás lehet. Ez pedig számos egészségügyi komplikáció forrása lehet.

A D3-vitamin a K2-vitaminnal kombinálva megtalálható a BrainMax D3 és K2-vitaminokban , a D3 5000 NE / K2- ben MK7 150 mcg-ként, vagy külön a BrainMax D3-vitaminban 5000 NE.

Miért D3-vitamin? A D-vitaminoknak több típusa létezik: A biológiailag leghatékonyabbak a D2-vitaminok és a D3-vitaminok. A D3-vitamin az állati eredetű élelmiszerekben, míg a D2-vitamin a növényi forrásokban található meg. Számos tanulmány kimutatta, hogy a D3-vitamin körülbelül egyharmadával hatékonyabb, mint a D2-vitamin.

A D3-vitamint a test szintetizálhatja a bőrben az UVB-sugárzás hatására. Ezt a folyamatot mi magunk is szabályozhatjuk. Ezért nincs fennáll annak kockázata, hogy a test túladagolja a hosszan tartó napsugárzást. A szükséges napi D-vitamin adag létrehozásához a bőrben az ajánlott napsütést 15-30 perc között adják meg. A jelenlegi életmód miatt azonban a lakosság többségének jelenleg hiányzik a D-vitamin.

A K-vitamin szintén a zsírban oldódó vitaminok egyike. A K2-vitamin elengedhetetlen például a csontok egészségéhez és a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez. Védő és megelőző tényezőként szolgál testünk jó állapotában késő koráig. Étrendünkben meglehetősen hiányos a K2-vitamin.

Miért kell kombinálni a D3-vitamint a K2-vitaminnal?

A D-vitamin növeli a kalcium raktározását a csontokban. Ehhez azonban még egy vitaminra van szükség, mégpedig a K2-re. Ha elegendő mennyiségű D3-at kapunk, de kevés K2-t kapunk, fennáll annak a veszélye, hogy megnövekszik a kalcium tárolása a lágy szövetekben és az erekben, ahol nem akarjuk tárolni, és éppen ellenkezőleg, a csontokban a kalcium elégtelen tárolása veszélye áll fenn magasabb a csontritkulás kockázata. Ezért mondjuk ezt   mindkét vitamin szinergikusan hat és együtt ideális kombinációt alkot .

Melyek a D-vitamin fő előnyös hatásai?

 • Hozzájárul a normális működéshez   az immunrendszer működése
 • Hozzájárul a karbantartáshoz   normális csontállapot
 • Hozzájárul a karbantartáshoz   normális izomaktivitás
 • Hozzájárul a karbantartáshoz   a fogak normális állapota
 • Részt vesz   a sejtosztódás folyamatában
 • Valamihez hozzájárul   a kalcium normális felszívódása és felhasználása   és   foszfor   és elősegíti a normális vér kalciumszint fenntartását

Melyek a K-vitamin fő előnyös hatásai?

 • valamihez hozzájárul   normális véralvadás
 • hozzájárul a karbantartáshoz   normális csontállapot

TIPP: cikkünkben többet olvashat a K2-vitaminról .

MIÉRT DIP + K2 LIPOSOMÁLIS VITAMIN?

A leggyakoribb vitamin- és ásványianyag-kiegészítők por vagy tabletta formában vannak   testünk nem szívja fel kellőképpen . A szállítás során az emésztőrendszerben az emésztőenzimek és a gyomornedv is lebontja a táplálékkiegészítőket. Tehát a hatóanyagnak csak kis százaléka ér el igazán rendeltetési helyét.

A D-vitamin liposzomális formája forradalmasítja a felszívódást!

Miért? A liposzómális burok kiküszöböli ezt a folyamatot és   védi a hatóanyagot . A liposzómák olyan molekulák, amelyek külső héja egészséges zsírokból (természetes foszfolipidekből) áll, amelyek bevonják a D-vitamint és a K-vitamint. A bélből történő felszívódás során ez a zsíros héj védőborítást nyújt a vitaminok számára. A liposzomális zsák természetesen felszívódik a bélfalon keresztül a véráramba, és vele együtt egy ép vitaminmolekula rejtőzik, amely aztán könnyen felszívódik a vérből közvetlenül a sejtekbe.

A VITAMINOK LIPOSOMÁLIS FORMÁJÁNAK ELŐNYEI

 • Jobb vitaminok szállítása a rendeltetési helyre - a bélfalon keresztül a véráramba, és onnan könnyen felszívódik közvetlenül a sejtekbe
 • Tökéletes biohasznosulás - a vitaminok felhasználhatósága a szervezet számára
 • A liposzómás réteg megvédi a vitaminokat az emésztőrendszer károsodásaitól
 • Szagtalan , hosszú eltarthatóság és tisztaság (adalékanyagok nélkül) - mindezt a laza formának köszönhetően

Miről szól?

A tiszta D3-vitamint a K2-vitaminnal együtt a természetes foszfolipidek szabadalmaztatott liposzómális szerkezetén keresztül szállítják a sejtekbe, amelyek   a vitaminok legmagasabb ismert biohasznosulása az emberi testben .

Liposzomális forma   növeli a felszívódást   hatóanyag akár húszszorosára és lehetővé teszi a sejtes   felszívódása meghaladja a 90% -ot . Ezenkívül a vitaminok liposzomális formája számos előnyt jelent a szervezet számára, amelyet a mennyiség bizonyít   klinikai vizsgálatok .

EGYEDI TECHNOLÓGIA A MOLEKULÁRIS SZINTEN

A vitaminok és ásványi anyagok liposzómális formáit évek óta sikeresen alkalmazzák az orvostudományban annak érdekében, hogy növeljék a hatóanyagok felszívódását a szervezetben.

A NaturLabs liposzómás vitaminjai 100% -ban természetes technológiát alkalmaznak   A LipoCellTech , amely biztosítja a tökéletes felszívódást. Így végre megérezheti   valódi hatása   kiegészítés.

Különösen úgy működik, hogy a feldolgozás során a vitamin molekulát foszfolipid réteggel vonják be. Nagyon hasonlít sejtjeinkhez, ezért a sejtek könnyebben elfogadják, és a tartalom könnyen behatol a belsejébe. A foszfolipid réteg egyrészt   védi a hatóanyagot   az emésztőrendszeren való áthaladás során, hogy megakadályozzák annak idő előtti lebomlását. Ugyanakkor lehetővé teszi a hatóanyag zökkenőmentes szállítását közvetlenül a sejtekbe is.

Ilyen   liposzómális szerkezet   a test sajátja, és a hatóanyag sejtbe juttatásakor maguk a foszfolipidek válnak   táplálék a sejtfal számára , ahol segítenek   sejtek és szövetek regenerációja .

MIÉRT KEDVEZMÉNYEZIK A LIPOSZOMÁLIS VITAMINOKAT A KAPSZULÁBAN?

A liposzómás étrend-kiegészítőket ömlesztve és folyékony formában állítják elő. Milyen előnyei vannak a porral töltött kapszuláknak a habosított folyadékkal szemben?

 • A por kapszulák könnyen hordozhatóak, utazásra alkalmasak és kényelmesen használhatók.
 • Vitaminjaink laza formája csak tiszta por adalékanyagok nélkül. Természetesen nem tartalmaz töltőanyagot, tartósítószert vagy inaktív anyagot.
 • A folyékony formákkal ellentétben, amelyek nem vonzó ízét gyakran aromák leplezik, a természetes kapszulában lévő por teljesen semleges ízű.
 • A kapszulába csomagolt por sokkal tovább tart. A folyékony adalékokkal ellentétben, amelyeket felnyitás után gyorsan el kell fogyasztani, a porforma hosszabb eltarthatóságú és stabilabb.

A felhasználás módja

 • 2 kapszulát vegyen be hetente egyszer étellel, igyon vízzel.
 • Naponta 1 kapszula hiányában étkezés közben, igyon vízzel.

Hozzávalók

LipoCellTech ™ liposzómás szabadalmaztatott keverék: palmitoleinsav-foszfolipidek, napraforgóból (nem GMO-ból), magnézium-citrátból, K2-vitaminból (MK-7 ™), D3-vitaminból (kolekalciferol), vegán kapszulából hidroxi-propil-metil-cellulózból.

Táplálkozási értékek Összetétel 1 kapszulában
LipoCellTech ™ liposzómás szabadalmaztatott vegyület 190 mg
Magnézium-citrát 60 mg (15%) *
K2-vitamin (MK-7 ™) 80 μg (106%) *
D3-vitamin (kolekalciferol) 24 μg (480%) *

* R a jövedelem tényleges értéke

Összeg

30 kapszula

Tárolás

Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja.

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült.

NaturLabs

A NaturLabs cég egy cseh márka, amely inspirációt keres a természet adottságaiban és egyúttal a legújabb biokémiai szakmai ismeretek terén is. Növényi alapú termékeket fejleszt, amelyek pozitív hatással vannak az emberi test sajátos funkcióira, különös tekintettel a termék minőségére és tisztaságára, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A tudományos megközelítést és a természet inspirációját ötvözve prémium minőségű termékeket fejleszt, magas funkcionalitással és hatékonysággal. Ugyanakkor hangsúlyozza a hatóanyagok maximális hatékonyságát a jelenlegi tudományos kutatások alapján.

Az étrend-kiegészítőket a természeti erőforrások lehető legnagyobb figyelembevételével állítják elő. A NaturLabs arra törekszik, hogy minimalizálja a létezéséből adódó negatív környezeti hatásokat.

A NaturLabs célja olyan táplálék-kiegészítők előállítása, amelyek minden élőlény számára hasznosak testi és lelki egészségük érdekében, lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben kihasználják képességeiket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitamin D
Egyének megoldására: Immunitás, Ízületek és mozgásszervi rendszer
Forma: Kapszula
Gyártó: NaturLabs
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 30 növényi kapszula
Származási ország: Cseh Köztársaság
Csomag tartalma: 30 kapszula

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: