Mert JSI - Cink kenőcs
Kód: 66987/20 66987/60 66987/120 Kérjük, válasszon változatotKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Mert JSI - Cink kenőcs
Cink kenőcs Ideális az érzékeny bőr ápolására , mivel nyugtatja és gyógyítja azt . és védi . Cink -oxidot tartalmaz gyógyszerészeti minőségű , bio shea vaj , bio napraforgóolaj és az E -vitamin , amelyek együttesen hatékony védőréteget képeznek a bőrön , támogatják a regenerációt és csillapítja a gyulladást .
A balzsam alkalmas gyermekek bőrére és enyhíti az ekcémát , horzsolásokat , kicserepesedett ajkakat és kiütéseket és a pattanások . A cink -oxid hatékonyan csökkenti a viszketést és elősegíti a gyógyulást kisebb sebek és repedések, ami miatt ez a kenőcs nemcsak gyermekek , hanem érzékeny bőrű felnőttek számára is alkalmas . Kiválóan alkalmas bőrkeményedések és száraz kéz kezelésére is . és lábakra , valamint műtét utáni ellátásra .
A cink kenőcs előnyei :
Gyógyítja és regenerálja a bőrt : Segít a pattanások, ekcéma, égési sérülések és horzsolások gyógyulásában .
Nyugtat és véd : Védőréteget képez , amely csillapítja a viszketést és megakadályozza a további irritációt.
Baba bőrápolás : Születéstől kezdődően tanúsított gyermekek számára , ideális az érzékeny bőr nyugtatására .
Ekcéma megelőzése és bőrápolás : Nagyszerű a vörös és viszkető , nyugtatást igénylő területekre .
Összetétel :
Cink - oxid , bio shea vaj , bio napraforgóolaj , E -vitamin
Használat :
Vigye fel a tiszta bőrre az érintett területeken , gyengéden masszírozza be . Naponta többször alkalmazza , hogy védőréteget képezzen a bőrön . Alkalmas ekcéma , pattanások, horzsolások , sebek vagy égési sérülések utáni használatra .
Tárolás :
Szobahőmérsékleten , legfeljebb 23° C- on tárolandó . Nyáron hűtőszekrényben történő tárolást javasolunk . Instabil hőmérsékleten apró szemcsék képződhetnek , amelyek nem befolyásolják a termék minőségét .
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Természetes kozmetika |
---|---|
Csomag mérete: | 20 g, 60 g, 120 g |
Forma: | Mast |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!