Hampstead Tea London BIO zöld laza tea, 100g *GB-ORG-06 Certifikát

Kód: 9998
1 835 Ft
Raktáron (1 db)

Frissítő tiszta zöld tea az indiai Darjeeling tartományból a Makaibari régióból, antioxidánsokban gazdag méregtelenítő hatásokkal.

  • méregtelenítő hatások
  • serkentő hatások
  • Erjedetlen

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Hampstead Tea London BIO zöld laza tea, 100g

Frissítő tiszta zöld tea az indiai Darjeeling tartományból a Makaibari régióból, antioxidánsokban gazdag méregtelenítő hatású, nem erjesztve. Csomagolás műanyag nélkül.

Hol termesztik a Hampstead Tea London teákat?

A Hampstead Tea London tealevelek Darjeeling indiai régióból származnak, pontosabban a Makaibari teakertből . A szubtrópusi öv ezen gyönyörű területén történő termesztése már 1859-ben megkezdődött, ami egyedülállóvá teszi a területet - ez az első, még mindig családi tulajdonban lévő teafeldolgozó gyár a világon. Az összes teát kizárólag kézzel szüretelik .

Makaibari az úgynevezett biodinamikus mezőgazdasági módszert alkalmazza , amely alternatív gazdálkodási módszer, amelyet Rudolf Steiner osztrák filozófus, pedagógus és ezoterikus a 20. század elején írt le. Ez a fajta mezőgazdaság különösen a nyersanyagok magas természetes minőségét és a termelés hosszú távú fenntarthatóságát hangsúlyozza a térségben . Az elv az, hogy a gazdálkodók takarékosan használják a természeti erőforrásokat, és a talajból kapott tápanyagokat természetes módon visszaküldik. A Hampstead Tea London jelentős segítségének köszönhetően Makaibari a világ első tanúsított biodinamikus gazdálkodási területe .

A termékek biodinamikus eredetét a Demeter biodinamikus mezőgazdaság tanúsítása védi. A Demeter tanúsítás garantálja a biodinamikus mezőgazdaság lehető legmagasabb szintjét. Ez meghaladja a szabványos BIO tanúsítást, és garantálja például, hogy a növények termesztésében nem használtak ember által előállított anyagokat, csak közvetlenül meghatározott ültetvényeken termelt komposztált talajt . A biodinamikus mezőgazdaságban szigorúan betartják a környezet védelmének és fenntarthatóságának etikai alapelveit.

Ugyanakkor Demeter tanúsítvánnyal rendelkező termék megvásárlásával biztos lehet benne, hogy a nyersanyagok tisztességes beszerzési árát fizették - olyanokat, amelyek teljes mértékben tükrözik értéküket és az emberi munka értékét .

A Hampstead Tea London-t 1989-ben alapították. Az első biodinamikus mezőgazdasági minősítésű és a Fairtrade teákat 1995-ben kezdték el gyártani.

A Hampstead Tea London nyereségének egy részét visszaadja azoknak a gazdálkodói közösségeknek, amelyekkel személyesen nagyon szorosan együttműködik . A pénzt a fejlesztés támogatására fektetik, különösen a gazdák képzése , oktatása és orvosi ellátása területén . A tealeveleket gyűjtő és feldolgozó emberek méltányos jutalmat kapnak munkájukért, és méltó körülmények között élhetnek otthonuk helyén .

Készítmény

Hagyja állni a frissen forralt vizet néhány percig. Öntsön egy darab tealevelet a kihűlt vízre, és hagyja, hogy 1-3 percig infúzióban legyen. Ez a folyamat megakadályozza a keserűséget és a zöld tea természetes kissé édes íze lesz.

Hozzávalók

Laza zöld tea. Minden nyersanyag az organikus és biodinamikus mezőgazdaság termeléséből származik

Csomagolás

100 g

Tárolja száraz helyen.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: