Hampstead Tea London BIO zöld laza tea, 100g *GB-ORG-06 Certifikát

Kód: 9998
1 930 Ft
Raktáron (>5 ks)

Frissítő tiszta zöld tea az indiai Darjeeling tartományból a Makaibari régióból, antioxidánsokban gazdag méregtelenítő hatásokkal.

  • méregtelenítő hatások
  • serkentő hatások
  • Erjedetlen

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hampstead Tea London BIO zöld laza tea, 100g

Frissítő tiszta zöld tea az indiai Darjeeling tartományból a Makaibari régióból, antioxidánsokban gazdag méregtelenítő hatású, nem erjesztve. Csomagolás műanyag nélkül.

Hol termesztik a Hampstead Tea London teákat?

A Hampstead Tea London tealevelek Darjeeling indiai régióból származnak, pontosabban a Makaibari teakertből . A szubtrópusi öv ezen gyönyörű területén történő termesztése már 1859-ben megkezdődött, ami egyedülállóvá teszi a területet - ez az első, még mindig családi tulajdonban lévő teafeldolgozó gyár a világon. Az összes teát kizárólag kézzel szüretelik .

Makaibari az úgynevezett biodinamikus mezőgazdasági módszert alkalmazza , amely alternatív gazdálkodási módszer, amelyet Rudolf Steiner osztrák filozófus, pedagógus és ezoterikus a 20. század elején írt le. Ez a fajta mezőgazdaság különösen a nyersanyagok magas természetes minőségét és a termelés hosszú távú fenntarthatóságát hangsúlyozza a térségben . Az elv az, hogy a gazdálkodók takarékosan használják a természeti erőforrásokat, és a talajból kapott tápanyagokat természetes módon visszaküldik. A Hampstead Tea London jelentős segítségének köszönhetően Makaibari a világ első tanúsított biodinamikus gazdálkodási területe .

A termékek biodinamikus eredetét a Demeter biodinamikus mezőgazdaság tanúsítása védi. A Demeter tanúsítás garantálja a biodinamikus mezőgazdaság lehető legmagasabb szintjét. Ez meghaladja a szabványos BIO tanúsítást, és garantálja például, hogy a növények termesztésében nem használtak ember által előállított anyagokat, csak közvetlenül meghatározott ültetvényeken termelt komposztált talajt . A biodinamikus mezőgazdaságban szigorúan betartják a környezet védelmének és fenntarthatóságának etikai alapelveit.

Ugyanakkor Demeter tanúsítvánnyal rendelkező termék megvásárlásával biztos lehet benne, hogy a nyersanyagok tisztességes beszerzési árát fizették - olyanokat, amelyek teljes mértékben tükrözik értéküket és az emberi munka értékét .

A Hampstead Tea London-t 1989-ben alapították. Az első biodinamikus mezőgazdasági minősítésű és a Fairtrade teákat 1995-ben kezdték el gyártani.

A Hampstead Tea London nyereségének egy részét visszaadja azoknak a gazdálkodói közösségeknek, amelyekkel személyesen nagyon szorosan együttműködik . A pénzt a fejlesztés támogatására fektetik, különösen a gazdák képzése , oktatása és orvosi ellátása területén . A tealeveleket gyűjtő és feldolgozó emberek méltányos jutalmat kapnak munkájukért, és méltó körülmények között élhetnek otthonuk helyén .

Készítmény

Hagyja állni a frissen forralt vizet néhány percig. Öntsön egy darab tealevelet a kihűlt vízre, és hagyja, hogy 1-3 percig infúzióban legyen. Ez a folyamat megakadályozza a keserűséget és a zöld tea természetes kissé édes íze lesz.

Hozzávalók

Laza zöld tea. Minden nyersanyag az organikus és biodinamikus mezőgazdaság termeléséből származik

Csomagolás

100 g

Tárolja száraz helyen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Zöld tea
Súly: 0.07 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés