Ekolife Natura - K2 + D3 liposzómás vitamin 60ml (K2 + D3 liposzómás vitamin)

Kód: 23871
Immunrendszer
8 115 Ft
Raktáron (>5 db)

A teljesen funkcionális liposzómákat, valamint a D-vitamin (kolekalciferol) és a K (menakinon MK7) bioaktív formáját tartalmazó prémium termék ideális felszívódást és hatást nyújt. A D- és K-vitaminokat biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ekolife Natura - liposzómás K2 + D3 vitamin (liposzomális K2 + D3 vitamin)

Prémium termék, amely teljesen funkcionális liposzómákat tartalmaz a D-vitaminok bioaktív formájával (kolekalciferol) kombinálva   a K (menakinon MK7)   ideális felszívódást és hatást kínál.   A D- és K-vitaminokat biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.
A liposzómák természetes foszfolipidekből állnak, amelyek valamennyi sejtünk alapvető építőelemei, így gond nélkül áthaladnak a falukon az úgynevezett passzív transzport révén. A liposzómák természetesen előfordulnak például a kolosztrumban és az anyatejben, ahol feltétlenül szükséges a maximális felszívódás és felhasználás. Az injekció beadása után a liposzomális forma egy másik leghatékonyabb alternatívát kínál a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen alkalmazásával a véráramba és a rendeltetési helyre, azaz a sejtbe.
A D3-vitamin a K2-vitaminnal kombinálva megtalálható a BrainMax D3 és K2-vitaminokban , a D3 5000 NE / K2- ben MK7 150 mcg-ként, vagy külön a BrainMax D3-vitaminban 5000 NE.
TIPP: A D3-vitaminról többet olvashat cikkünkben .

A D és K VITAMIN BIOAKTÍV FORMÁJA A TELJESEN FUNKCIÓS LIPOSÓMÁK FORMÁJÁBAN

A K- és D-vitamin tulajdonságai kiegészítik egymást, és kapcsolódnak a csontok, ízületek állapotához, az erek és a szív állapotához, valamint az immunitáshoz. A K-vitamin tulajdonságai összefüggenek a kalcium csontokba történő szállításával. Ha a K-vitamin hiánya van a szervezetben, a kalcium megtelepedhet az erek falának csontjaiban. Ekkor bekövetkezik az úgynevezett meszesedés és az erek megkeményedése, ami növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A D-vitamin hatása összefügg a kalcium felszívódásával az étrendből a szervezetbe. Ha a D-vitamin szintje nem elegendő a szervezetben, akkor a kalcium-anyagcsere és a csontok szilárdsága romlik.
A kutatások azonban kimutatták, hogy a K-vitamin és a D-vitamin nem elegendő mennyiségben szívódhat fel a szervezetben a hagyományos kiegészítőkből. Ennek oka lehet az, hogy más ételeket egyidejűleg fogyasztanak, vagy amelyek túl gyorsan lebomlanak a szervezetben.
A liposzomális forma viszont kiváló felszívódást kínál. Ezenkívül a liposzómák formája jelentősen csökkenti a hagyományos kiegészítéssel járó emésztőrendszeri problémák kockázatát, ami minden korosztály számára bónusz! Liposzomális transzport rendszerünk nagyon jól felszívódó receptet kínál mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékek vagy géntechnológiával módosított összetevők nélkül.
Dr. professzor dr. Borut Štrukelj, okl. (Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerbiológiai Tanszék, Ljubljana) megerősíti, hogy a liposzomális módszer egy fejlett gyógyszeripari technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyag jobb védelmét az emésztőrendszerben, jobb és gyorsabb felszívódást, és ezáltal a vér magas koncentrációjának elérését. .
MI A KÜLÖNBSÉG?  
 • 100% LIPOSOM TARTALOM
 • A hatóanyagok maximális biohasznosulása és felhasználhatósága
 • Európában készült (GMO-mentes)
 • A „tiszta szoba” üzemmódban előállított termékek gyógyszerészeti minősége (tudományos kutatás és az azt követő gyártás) + A liposzómák előállítása a minőségi előírásoknak megfelelően történik: HACCP, ISO 17021
 • Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen és védett szállítása a test sejtjeibe
 • Az Ekolife Natura liposzómák alacsony pH-értéken stabilak, ezért gyomorsavban is stabilak
 • Az Ekolife Natura liposzómákat az eltűnési rendszer felszívja
 • Az Ekolife Natura liposzómákat a máj nem metabolizálja (a felszívódás különböző útja)
 • Az Ekolife Natura liposzómák passzív transzport révén felszívódnak a sejtbe (további energiaigény nélkül).
 • Foszfolipid forrás: GMO-mentes napraforgóolaj (EU)
 • Mesterséges édesítőszerektől (szukralóz, aszpartám, aceszulfám, szacharin és mások) mentes
 • Mesterséges színezékek nélkül
 • Gluténmentes
 • Szója nélkül
 • Cukormentes
 • Vegetáriánus

Engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a 432/2012 / EU bizottsági rendelet alapján

A D-vitamin hozzájárul:
 • a kalcium és a foszfor normális felszívódása / felhasználása
 • normális kalciumszint a vérben
 • a normális csontállapot fenntartása
 • a normális izomműködés fenntartása
 • a fogak normális állapotának fenntartása
 • az immunrendszer működése
 • A D-vitamin részt vesz a sejtosztódás folyamatában
TIPP: cikkünkben többet olvashat a K2-vitaminról.
AZ ELSŐ ABSZORPCIÓ ÉS HASZNÁLHATÓSÁG
A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Ezek nagysága néhány nanométertől a több tíz mikrométerig terjedhet. A vízzel együtt a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, középen vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ezután a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen be kell szívnunk a szervezetbe. És bár a hidrofil (víz-vonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, a hidrofób (víztaszító) anyagok feloldódhatnak magában a foszfolipid membránban - ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat egyaránt képesek szállítani. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően mind az anyatermészet, például az anyatejben, mind pedig a speciális gyártók gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártása során használják őket.
A liposzómák mikrotápanyagok szállítására történő alkalmazásának fő előnye, hogy az emésztőrendszeren áthaladva önmagukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a test nagyon sok összetett molekulát megtör, mielőtt felszívódna, vagy egyszerűen nem szívja fel őket olyan könnyen, vagy később metabolizálja és lebontja a májat, így az általános felhasználás nagymértékben csökken.
Ezzel szemben a liposzómák stabilitása és ideális mérete miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Specifikus molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornába hatolnak közvetlenül a véráramba. A következő lépésben az összes sejtbe felszívódnak az úgynevezett passzív diffúzió révén. Ez ellentétben áll a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó klasszikus kiegészítőkkel, amelyek első lépésben belépnek a májba, ahol metabolizálódnak, és csak ezután jutnak be a véráramba.
A liposzómák azonban még jobban felszívódnak. Segítenek az aktív molekulák közvetlen transzportjában a sejtes folyamatokba, ahol nagy mennyiségű mikrotápanyagra van szükség. A liposzóma foszfolipid kétrétege képes összekapcsolódni más kétrétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy más hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.
AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL
Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres vállalat Szlovéniából, amely a klinikai vizsgálatok során tesztelt prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelát ásványi anyagokra és liposzómás tápanyagkészítményekre szakosodott. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Hatalmas motiváció az egészséges életmód iránti érdeklődés, az oktatás, az információmegosztás és mindenekelőtt az a tény, hogy mindketten három gyermek édesanyja. Ezért bármilyen új termék létrehozása előtt megkérdezik - adnánk-e gyermekeinknek is? Nem találnánk jobb minőségbiztosítást. Az Ekolife Natura liposzómás vitaminjai abszolút csúcsot jelentenek a test felszívódása és felhasználhatósága szempontjából. A liposzómák egyedülálló technológiája lehetővé teszi a hatóanyagok közvetlen szállítását a sejtekbe, hogy a vitaminok a lehető legnagyobb hatást érjék el a szervezetben.

Csomagolás

60 ml

Adagolás:

1 ml naponta közvetlenül a szájba, vagy adjon hozzá egy pohár vizet vagy gyümölcslevet. A cseh jogszabályok szerint kiigazított napi dózis.

Értesítés:

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 2 hónapon belül felhasználható. Használat előtt rázza fel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. A túlzott fogyasztás hashajtót okozhat. Alkalmas vegetáriánusok számára.

Az adagok száma a csomagolásban: 60 x 1 ml
1 ml * (RHP **)
K2-vitamin
45 (g (60%)
D3-vitamin
25 / g / 1000 NE (500%)

* 1 ml megfelel a napi adagnak. A csomag 60 adagot tartalmaz.
**% RHP— a vitaminok és ásványi anyagok referencia-bevitelének% -a
Hozzávalók
víz, édesítőszer xilit, emulgeáló napraforgó lecitin, nedvesítő glicerin, tartósítószer kálium-szorbát, K2-vitamin (menakinon MK7), D3-vitamin (kolekalciferol), sárgabarack aroma, antioxidáns E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

Étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, antioxidánsok
Súly: 0.1 kg
csomag tartalma: 60 ml
Egyének megoldására: Immunitás, Ízületek és mozgásszervi rendszer
Forma: Folyadék
Gyártó: Ekolife Natura
Származási ország: Cseh Köztársaság

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: