Cacao Crudo nyers étcsokoládé Gojival és hajdinával, BIO, 50 g *IT-BIO-006 tanúsítvány
Kód: 61602Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Cacao Crudo nyers étcsokoládé Gojival és hajdinával, BIO, 50 g
A 80%-ban sötét alaphoz 9% Goji bogyót és ugyanennyi egész hántolt hajdinaszemet keverünk. Az eredmény egy összhang a bogyók lágysága és a pirítatlan hajdina magok által biztosított extra ropogós hatás között, ami egyben sajátos ízét is adja ennek az innovatív csokoládénak. Az ízen kívül a Goji bogyók kiváló adag béta-karotint , vasat , C-vitamint és sok más, antioxidáns funkcióval rendelkező tápanyagot tartalmaznak. A hajdina viszont funkcionálisnak tekinthető a hajszálerek és az erek védelmében, és antioxidánsokban is gazdag.
Finom Criollo kakaó a perui Amazonasból
A nyers kakaó a csokoládé elkészítésének és kóstolásának új módja. Olyan gyártási eljárások, amelyek a hagyományos eljárásokhoz képest a legjobban megőrzik a kakaó és más felhasznált nyersanyagok ritka tulajdonságait. A Cacao Crudo az első nyers csokoládé gyártó Olaszországban.
Finom egyfajú Criollo kakaófajtákat használ a perui Amazonasból , amelyeket soha nem dolgoznak fel 42 °C felett. A kakaóbab klasszikus pörkölési folyamatát a lassú, védett légkörben történő szárítás váltja fel.
Összetétel
Pörkölt paszta Criollo kakaóbabból* (kakaó szárazanyag legalább 65%), koncentrált kókuszvirág lé*, goji bogyó (9%), hajdina mag (9%). Mandulát, mogyorót és diót tartalmazhat.
*ökológiai gazdálkodás terméke.
| Táplálkozási információ 100 grammonként: | |
| Energiaértéke 2440 kJ / 586 kcal | |
| Zsírok | 36 g |
| Ebből telített zsírok | 21 g |
| Szénhidrát | 48 g |
| Ez a cukor | 19 g |
| Rost | 11 g |
| Fehérjék | 12 g |
| Só | 0 g |
| Magnézium | 150 mg |
Értesítés
Tárolja száraz és hűvös helyen.
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Csokoládék |
|---|---|
| EAN vonalkód: | 8053251050043 |
| Csokoládé fajtái: | Keserű |
| Csomag mérete: | 50 g |
| Kakaótartalom: | 65 % |
| A tétel elfogyott… | |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Beszélgetés
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!