BrainMax Vegán Omega 3, 90 lágyzselatin kapszula Vegán, mikroalgából kinyert omega-3 olaj növényi kapszulákban, étrend-kiegészítő
Kód: 67236Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása

A legtisztább omega-3 közvetlenül algából az agy és a szív számára
A BrainMax Vegan Omega a Schizochytrium algából származó legtisztább omega-3 forrást ötvözi prémium organikus antioxidáns olívaolajjal és szabadalmaztatott vegán D3 és K2 vitamin mátrixszal. Egyetlen adagban közel 800 mg DHA-t és EPA-t tartalmaz, így ez a kiegészítő ideális módja a legtermészetesebb omega-3 zsírsavak pótlásának. Az algaolaj maximális tisztaságot biztosít a tengeri halakra jellemző szennyeződések nélkül. Hatékonyan támogatja az agy, a szív és a látás egészségét.
Az algák a legjobb omega-3 források
Bár omega-3-at például a chia vagy a lenmagból is bevihetünk, az ALA DHA-vá és EPA-vá történő átalakulása ezekből a növényi forrásokból gyakran 10% alatti vagy annál alacsonyabb. Az algaolaj olyan formában tartalmazza az omega-3-at, amelyet a szervezet könnyen és hatékonyan fel tud hasznosítani. Ezért jobb, ha a tengeri moszatot választjuk, amely a tápláléklánc alapvető alapját képezi. Az algáknak köszönhetően a halak gazdagok omega-3-ban. Ezenkívül az algák fenntartható és mindenekelőtt elsődleges omega-3 zsírsavforrások, amelyek jelentősen kiküszöbölik a nehézfémekkel, toxinokkal és mikroműanyagokkal való szennyeződés kockázatát. Természetesen előforduló foszfolipideket is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően a zsírsavak tökéletesen felszívódnak. Az algák klorofillt tartalmaznak, amely egy olyan anyag, amely hozzájárul a hemoglobin képződéséhez.


Miért kellene halolajat inni, ha lehet olajat nyerni a halak által fogyasztott algákból?
Lehet, hogy nem tudtad, hogy a halak algát esznek, ami gazdag omega-3 zsírsavakban. Így kihagytál egy lépést, és omega-3 halolajjal egészítetted ki az étrendedet. Hagyd a halakat úszni, és válts ALGAE szűz algaolajra , ami sokkal több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint a hal, és 2008 -ban megerősítették , hogy tápértékét tekintve ugyanolyan tápláló, mint a lazac .
Laboratóriumban ellenőrzött főbb minőségi paraméterek
Az oxidatív stabilitás és a tisztaság nemcsak az omega-3 olajok minőségének alapvető mutatói, hanem annak is, hogy pozitív vagy negatív hatással vannak-e a szervezetre. Ezért fontosak számunkra ezek az értékek. A TOTOX és más mutatók tükrözik az oxidáció mértékét, és ezáltal a termék frissességét és stabilitását . Ugyanakkor figyelemmel kísérjük a nehézfémek, például az arzén vagy a higany, valamint más környezeti szennyező anyagok, például a dioxinok és a PCB-k (poliklórozott bifenilek) tartalmát is. Az elemzések eredményei garantálják az olaj pozitív hatását és alkalmasságát a hosszú távú kiegészítésre.

Tudod, hogy mennyire frissek az omega-3 zsírsavak?
Kérdezze meg omega-3 szállítóját az oxidációs minőségi indikátorok aktuális értékeiről! A legtöbb eladó inkább nem tünteti fel ezt az értéket, mivel ezek gyakran oxidálódnak. Az ilyenek határozottan nem járulnak hozzá az egészséghez, ahogy azt a National Geographic nemrégiben megjelent tanulmánya is említi. Omega-3-unkkal biztosan a legjobbat fogja kapni!


Hogyan ismerjük fel az oxidációt? Milyen értékeket kell figyelni?
Az oxidált omegát a halszag, a halszagú böfögés vagy az emésztési problémák alapján lehet felismerni. Ekkor már túl késő, ezért jobb, ha figyelemmel kíséred az oxidációs értékeket. Mikor fontosabb a TOTOX, és mikor a peroxidszám (PV)? TOTOX ( 2 x PV + p-AV) a közönséges, színtelenített és ízesítetlen olajok, például a színtelen halolajok esetében van értelme. Azonban, ha természetes pigmentek (pl. asztaxantin, klorofill az algaolajokban) vagy aromák vannak jelen az olajban, az anizidinszám (p-AV) gyakran torzul. Ilyen esetekben megbízhatóbb, ha csak a peroxidszámra (PV) hagyatkozunk.
Az omega-3 polifenol védelmet nyújt az oxidáció ellen
Az omega-3 zsírsavak hátránya az oxidációra való hajlamuk. A törékeny DHA és EPA omega-3 zsírsavak oxidációtól való védelme érdekében algaolajat kevertünk bio Picual olívaolajjal, amely polifenolokban és olajsavban gazdag. Ez a polifenol szinergia nemcsak az oxidáció ellen véd, hanem biztosítja a zavartalan áthaladást az emésztőrendszeren keresztül. A legfontosabb, hogy az omega-3 és az olívaolaj polifenoljainak kombinációja biztosítja az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) jobb beépülését a sejtmembránokba.


Az omega-3 és omega-6 közötti egyensúly kulcsfontosságú
A sejtmembránok megfelelő működése az omega-3 és omega-6 zsírsavak kiegyensúlyozott arányától függ. A sejtmembránoknak kellően áteresztőnek kell lenniük ahhoz, hogy a tápanyagok bejuthassanak, a salakanyagok pedig eltávolíthatók legyenek. Ezen esszenciális zsírsavak ideális aránya a szervezetben lehetőleg 1:5 alatt, optimálisan 1:3 alatt legyen, de Európában általában akár 1:15 is lehet, ami megzavarja a megfelelő sejtfolyamatokat. Ezért ma az omega-6 zsírsavak bevitele gyakran túlzott, ami az egyensúly fenntartásához fokozott omega-3 bevitelt igényel.
K2-vitamin MK7 K2VITAL®DELTA formájában, amelyet a norvég Kappa BioScience cég gyárt
A K2-vitamin ezen szabadalmaztatott formája, az MK7 all-transz forma, sokkal stabilabb, mint a K2-vitamin más formái. Jellemzője a magas hasznosulás és a biohasznosulás . A hagyományos K2-vitamin formákhoz képest, amelyek felezési ideje a szervezetben 1,5 óra, ez a K2-vitamin forma 78 órán át marad a szervezetben . Ez 48-szor hosszabb felezési időt jelent a szervezetben.

 Vitamín K2 MK-7 s oxidem hořečnatým.jpg)
Szabadalmaztatott K2-vitamin
A K2-vitamint MK-7 formájában, a norvég K2VITAL®DELTA márka szabadalmaztatott formájában használtuk. Ez a K2-vitamin legjobban felszívódó formája. Az összes K-vitamin közül ennek van a leghosszabb a felezési ideje, ami azt jelenti, hogy akár 72 órán át is a szervezetben marad! Gömb alakú héj védi, így mind a gyártás során, mind a gyomor-bél traktusban kellően védett. Ez segít megőrizni a magas stabilitását még magas hőmérsékleten is. A K-vitamin hozzájárul a normál véralvadáshoz és a normál csontozat fenntartásához.
Valójában K2-vitamint talál a K2-vitamin készítményeinkben.
A Kappa felmérést végzett a K2-vitamin minőségéről, stabilitásáról és hatékonyságáról a nem ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítőkben is, ahol a stabilitásnak nem szabadna problémát jelentenie. Ezen nem ásványi anyag tartalmú K2-vitamin termékek felénél minőségi problémák merültek fel, a minta teljes harmadában nem volt mérhető K2-vitamin-tartalom (nulla). A termékek egyötöde esetében a mért K2-vitamin-tartalom a címkén feltüntetett mennyiség 26-75%-a között volt. A termékeknek csak egynegyedénél egyezett meg a címkén feltüntetett mennyiség.


Az alga a legjobb tápanyag az agy számára?
A DHA elengedhetetlen a normális agyműködéshez. Mindazoknak, akik természetes, állati eredetű összetevők nélküli utat keresnek, a mikroalgákból származó, magas DHA-tartalmú vegán omega-3 zsírsavakat ajánljuk.
Hogyan őrizhetjük meg szívünk egészségét növényi alapú étrenddel?
A mikroalgákból származó EPA és DHA hozzájárul a normál szívműködéshez. Vegán vagy, vagy egyszerűen nem szereted a halolajat? Akkor a mikroalgákból származó omega-3 olajat tartalmazó vegán kapszulánk a legmegfelelőbb választás.
Hogyan válasszuk ki a legjobb vegán omega-3 kapszulákat?
Választáskor keress mikroalgákból származó omega-3 zsírsavakat, és teszteld az oxidatív stabilitásukat. A legjobb halolajmentes omega-3 zsírsavak a DHA és EPA mellett antioxidánsokat is tartalmaznak, például kiváló minőségű olívaolajat vagy E-vitamint.
Adagolás
Naponta 3 kapszula . Az adagot eloszthatja. Étellel történő bevételt javasolunk.
Összetevők 3 kapszulában | Tartalomjegyzék | Jobbkezes* |
---|---|---|
Schizochytrium sp. algából származó olaj | 1090 mg | ** |
ebből összes Omega-3 | 777 mg | ** |
ebből DHA | 759 mg | ** |
ebből EPA | 8,19 mg | ** |
Bio olívaolaj | 1907 mg | ** |
ebből Omega-9 | 1347 mg | ** |
ebből polifenolok | 1,47 mg | ** |
E-vitamin (tokoferolok) | 3,75 mg | 31,2% |
Vegán D3-vitamin (fenyőből) | 5,46 mcg / 218 NE | 109,2% |
K2-vitamin MK-7 formájában (K2 VITAL® DELTA 1% MCT olajból) | 5,46 mcg | 7,2% |
*a napi referencia beviteli érték %-a ** napi referencia beviteli érték nincs meghatározva |

Vásárlással a cseh erdőket is támogatod #treefororder!
Összetevők: Schizochytrium sp. algaolaj (1090 mg, RHP **), ebből összes omega-3 (777 mg, RHP **), ebből DHA (759 mg, RHP **), ebből EPA (8,19 mg, RHP **), BIO olívaolaj (1907 mg, RHP **), ebből omega-9 (1347 mg, RHP **), ebből polifenolok (1,47 mg, RHP **), E-vitamin (tokoferolok) (3,75 mg, RHP* 31,2%), vegán D3-vitamin (fenyőből) (5,46 mcg / 218 NE, RHP* 109,2%), K2-vitamin MK-7 formájában (K2 VITAL® DELTA 1% MCT olajból) (5,46 mcg, RHP* 7,2%). A kapszulahéj 100% tápiókából készült.
1. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO és James P HOFFMAN. Algaolaj-kapszulák és főtt lazac: táplálkozási szempontból egyenértékű dokozahexaénsavforrások . 2008.
Gyártó: BRAINMARKET sro, Hladnovská 83, Ostrava 712 00, Csehország.
Európai forgalmazó: BrainMarket GmbH, Enderstraße 94, 01277, Drezda, Németország.
Tárolás: Hűtőszekrényben, száraz és sötét helyen tárolandó. Ne vegye ki a szilikagélt a tartályból, és ügyeljen arra, hogy a fedél mindig szorosan le legyen zárva.
Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült, kivéve, ha orvos javasolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartson fenn egészséges életmódot.
Kiszerelés: 90 kapszula (30 adag). Tömeg: 128,7 g.
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a címkét.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Omega-3 és egyéb zsírok |
---|---|
EAN vonalkód: | 8595726815769 |
Csomag mérete: | 90 db növény kapszula |
Egyének megoldására: | Immunitás, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Szív, erek és vérnyomás, Ízületek és mozgásszervi rendszer |
Forma: | Vegan kapsle |
Típus: | Omega 3 |
Kapszulák száma:: | 90 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!