BrainMax Vegán Omega 3, 2850 mg DHA és EPA, 275 ml Az Omega 3 legtisztább forrása, MEGA adag DHA, polifenol védelem, D3 és K2, 25-50 adag, 100% VEGÁN, étrend-kiegészítő
Kód: 47286Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Az alga a legjobb és legtisztább OMEGA-3 DHA és EPA forrás
Felejtsd el a kendermagot és más növényi forrásokat, amelyekből nagyon nehéz DHA-t kinyerni , ami esszenciális tápanyag a normális szem- és agyműködés fenntartásához . Most már létezik ALGAE algaolaj , amelyet zárt ökoszisztémában termesztenek, így nem tartalmaz nehézfémeket és toxinokat. Biztos lehetsz benne, hogy a termékben található összes összetevő növényi eredetű, mentes a szennyeződésektől, toxinoktól, de gazdag a könnyen felszívódó omega-3 zsírsavakban. Bár az alfa-linolénsavat (ALA) chia magból vagy dióból is nyerhetjük, az ALA EPA-vá (eikozatapentaénsavvá) való átalakulása maximum 9% , a DHA ( dokozahexaénsav) pedig még 1% alatt van! Ezért jobb, ha tengeri moszatot választunk.Ezek alkotják a tápláléklánc alapvető alapját. És pontosan az algák azok, amelyeket a halak fogyasztanak, ami miatt gazdagok omega-3 zsírsavakban.Ugyanakkor természetes és fenntartható omega-3 zsírsavforrások . Nemcsak nagy mennyiségű DHA-t és EPA-t tartalmaznak, hanem a bennük természetesen előforduló foszfolipideknek köszönhetően a zsírsavak könnyen felszívódnak . Ezenkívül az algák klorofillhordozók. Olyan anyagok, amelyek hozzájárulnak a hemoglobin képződéséhez.
 - 2025-07-29T065802.670.jpg)
 Vznik oleje.png)
Miért inni halolajat, ha ihatsz olyan olajat is, amelyet a halak esznek?
Lehet, hogy nem tudtad, hogy a halak algát esznek, ami gazdag omega-3 zsírsavakban. Így kihagytál egy lépést, és omega-3 halolajjal egészítetted ki az étrendedet. Hagyd a halakat úszni, és válts ALGAE szűz algaolajra , ami sokkal több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint a hal, és 2008 -ban megerősítették , hogy tápértékét tekintve ugyanolyan tápláló, mint a lazac . 4
Minőség szempontjából tesztelt. Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.
A BrainMax Vegan Omega 3-at egy független, akkreditált laboratóriumban tesztelik, amely alapos elemzést végez annak érdekében, hogy ellenőrizze a biztonságosságát, tisztaságát és az étrend-kiegészítőkre vonatkozó jogszabályi határértékeknek való megfelelését. Mit figyelünk?
 - 2025-07-28T135847.765.jpg)
 - 2025-07-29T070600.746.jpg)
Hogyan ismerjük fel az Omega-3 oxidációját
Termékünkkel nem kell aggódnia ezek miatt a kellemetlenségek miatt, mivel a már friss algaolajat andalúz bio olívaolajból származó polifenolokkal védtük az oxidációtól. Olajunk így nagyon alacsony peroxidszámot ér el - maximum 2,0 -, ami azt jelenti, hogy minimálisan oxidálódik.
 (30).png)
Kíméletes feldolgozás és rendszeres nehézfém-vizsgálat
A BrainMax Vegan Omega zárt ökoszisztémából származik, így mentes a nehézfémektől és a toxinoktól. A termékben található összes összetevő növényi eredetű, mentes a szennyeződésektől, toxinoktól, de gazdag a könnyen felszívódó omega-3 zsírsavakban. A folyamat szigorúan szabályozott, minimális hőterheléssel és kiváló oxidáció elleni védelemmel.
- Vegán Omega-3 mikroalgákból.
- Kíméletes feldolgozás – alacsony hő- és oxigénterhelés.
- Nincs hulladék – az alapanyagok optimális felhasználása.
- Környezeti szennyeződésektől mentes.
- Fenntartható omega-3 forrás
- Vegán termék.
- Kiváló íz és aroma.
- Első osztályú frissesség a piacon, alacsony TOTOX indexszel.
- Min. 90% triglicerid.
- Nem GMO.

Az omega-3 polifenol védelmet nyújt az oxidáció ellen
Az omega-3 zsírsavak hátránya az oxidációra való hajlamuk. A törékeny DHA és EPA omega-3 zsírsavak oxidációtól való védelme érdekében algaolajat kevertünk bio Picual olívaolajjal, amely polifenolokban és olajsavban gazdag . Ez a polifenol szinergia nemcsak az oxidáció elleni védelmet garantálja, hanem a zavartalan áthaladást is az emésztőrendszeren keresztül. És ami a legfontosabb, az omega-3 és az olívaolaj polifenoljainak kombinációja biztosítja az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) jobb beépülését a sejtmembránokba.A kiváló minőségű olívaolaj hideg hatására zsírcseppeket képez, amelyek az üvegen keresztül szabad szemmel is láthatók. Ha az olaj hideg hatására megszilárdul, és tejszerű vagy zavaros állagot ölt, az annak a jele, hogy kiváló minőségű olajat birtokol.
 (29)_1.png)
Akár 2850 mg DHA és EPA egy evőkanálban
A dokozahexaénsav, röviden DHA, kiegészítése nagyon fontos az egészségünk szempontjából. A DHA a normál agyműködés fenntartásához szükséges. Ez az agyszövet fő szerkezeti alkotóeleme, és hatással van a neuroplaszticitásra, a memóriára és a tanulásra. Fontos a normál látás fenntartásához is. Ezzel szemben a megfelelő mennyiségű DHA hozzájárulhat a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A DHA különösen fontos a magzat és a kisgyermekek normál agy- és látásműködéséhez . A DHA-kiegészítés a terhesség és a szoptatás alatt hozzájárulhat a gyermekek normális agyfejlődéséhez .
A szervezetünk nem képes elegendő mennyiségű DHA-t előállítani, ezért azt az étrendből kell pótolni. Mivel tudjuk, hogy a lakosság túlnyomó többsége DHA-hiányos, a maximális egészségügyi előnyök érdekében nagylelkű adagot választottunk.
 (Slovenčina) (14).jpg)
D3- és K2-vitamin Vital Delta
A D3- és K2-vitamin esszenciális vitaminok , zsírban oldódnak és növényi eredetűek . A D3-vitamint fenyőből, a norvég Kappa Bioscience cég által előállított K2-vitamint pedig szerecsendióból nyerik . Az omega-3 zsírsavakkal együtt biztosítják a foszfor és a kalcium megfelelő felszívódását, a normál immunfunkciót, a csontok, a fogak és az érrendszer egészségét. A K2 Vital Delta vitamin tanulmányok szerint a piacon kapható leghatékonyabb K2-vitamin, a kivételes stabilitást biztosító kapszulázási technológiának köszönhetően.

 (Čeština) Vitamí….png)
Szabadalmaztatott stabil K2-vitamin MK-7
K2VITAL®DELTA MK7 Más gyakori K2-vitaminokhoz képest sokkal stabilabb normál és magasabb hőmérsékleten, és még több hónap elteltével sem bomlik le olyan gyorsan, mint a K2-vitamin más formái.
 Pomer Omega kyselin.jpg)
A mai probléma: Magasabb az omega-6-tartalom , mint az omega-3-é!
A mai nyugati étrend problémája az omega-6 zsírsavak magas bevitele az omega-3-hoz képest. Az átlagos európai embernél az omega-3 és omega-6 sejtek aránya 1:15 . Ez azt jelenti, hogy minden rész omega-3-ra 15 rész omega-6 jut. Az egészséges arány azonban 1:5 aránnyal kezdődik, a legoptimálisabb pedig 1:3. 1:3 arányban a sejtmembránok megfelelően működnek, és ez minden szinten jobb általános egészségi állapotban tükröződik. Ezzel szemben 1:15 és annál magasabb arányban egészségtelen környezet alakul ki a szervezetben, és az egyén sokkal fogékonyabb a civilizációs betegségekre. Mindezt a rossz étrend okozza, amely az élelmiszerekből (sült termékek, növényi magvak olajai, nagyüzemi állati termékek) származó magas omega-6 bevitelen alapul. Mielőtt a nyugati étrend elérte az eszkimókat, azt tapasztalták, hogy sejtarányuk 1:2 volt, és gyakorlatilag semmilyen betegségben nem szenvedtek. Ezért a cél az omega-6 bevitelének korlátozása és a minőségi omega-3 bevitelének növelése kell, hogy legyen.
EPA és DHA az egészséges szív- és érrendszerért
1. Hozzájárulnak a normál trigliceridszint fenntartásához – a trigliceridek a véráramban található zsírok egyik típusa. A szervezet zsírszövetének nagy része trigliceridek formájában van jelen, amelyek energiaforrásként szolgálnak. A probléma akkor merül fel, amikor több trigliceridet fogyasztunk az étrendünkben, mint amennyit a szervezetünk felhasználni képes . Az omega-3 zsírsavak csökkentik ezek szintjét.
2. Szabályozzák a vérnyomást – a trigliceridszint csökkentése és a nitrogén-monoxid, egy olyan molekula termelődésének fokozódása miatt, amely segíti az erek ellazítását és tágítását, az omega-3 optimalizálja a vérnyomásszintet .
3. Megelőzi az érelmeszesedést - az erek elzáródását és az érfal jelentős elvékonyodását, amely ezután több helyen eltömődik.

Minden az OMEGA-3 és OMEGA-6 bevitel arányáról szól
Ahhoz, hogy sejtjeink membránjai megfelelően működjenek. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagok bejutnak, a salakanyagok pedig kijutnak, membránjaiknak áteresztőnek kell lenniük. Ezért az omega-3 és -6 sejtek arányának lehetőleg 1:5 alatt, optimális esetben 1:3 alatt kell lennie, de az európai szabvány sajnos 1:15 . A halolaj az eszkimóknak köszönhetően került a tudósok figyelmébe, akiknek étrendjében magas volt az EPA és a DHA zsírsavak mennyisége, ugyanakkor nem szenvedtek a szokásos civilizációs betegségektől, például a stroke-tól, a szívrohamtól vagy a 2-es típusú cukorbetegségtől. Napjaink problémája azonban az OMEGA-6 túlzott bevitele , és ezt nagyobb adag omega-3-mal kell kompenzálni. Tehát, ha például megeszel egy zacskó chipset 30 g omega-6-tal, akkor 10 g omega-3 zsírsavat kell bevinned mellé.

Adagolás
Naponta 1 evőkanál (11 ml). Étellel vegye be. Használat előtt felrázandó.
Hozzávalók 1 evőkanálban (11 ml) | Tartalomjegyzék | Jobbkezes* |
---|---|---|
Schizochytrium sp. algából származó olaj | 4 ml | ** |
az összes Omega-3-ból | 2850 mg | |
ebből DHA | 2782 mg | ** |
ebből EPA | 30 mg | ** |
Bio olívaolaj | 7 ml | ** |
ebből omega-9 | 4938 mg | ** |
ebből polifenolok | 5,4 mg | ** |
E-vitamin (tokoferolok) | 13,8 mg | 115% |
Vegán D3-vitamin (fenyőből) | 20 mcg / 800 NE | 400% |
K2-vitamin MK-7 formájában (K2 VITAL® DELTA 1% MCT olajból) | 20 mcg | 26,6% |
*a napi referencia beviteli érték %-a ** napi referencia beviteli érték nincs meghatározva |

Vásárlással az erdőket is támogatod!
1. WU, Aiguo, Zhe YING és Fernando GOMEZ-PINILLA. A DHA étrend-kiegészítők fokozzák a testmozgás hatását a szinaptikus plaszticitásra és a kognícióra . 2011.
2. GUSTAFSON, Deborah R, K BÄCKMAN, N SCARMEAS, Y STERN, JJ MANLY, R MAYEUX és Y GU. Étrendi zsírsavak és az Alzheimer-kór, valamint a kapcsolódó demenciák kockázata: Megfigyelések a Washington Heights-Hamilton Heights-Inwood Columbia Öregedési Projektből (WHICAP) . 2020.
3. THOMAS, J, CJ THOMAS, J RADCLIFFE és C ITSIOPOULOS. Omega-3 zsírsavak a gyulladásos neurodegeneratív betegségek korai megelőzésében: Fókuszban az Alzheimer-kór . 2015.
4. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO és James P HOFFMAN. Algaolaj-kapszulák és főtt lazac: táplálkozási szempontból egyenértékű dokozahexaénsavforrások . 2008.
Összetétel:Algaolaj (Schizochytrium sp.), ebből összesen Omega-3, ebből DHA, ebből EPA, BIO olívaolaj, ebből olajsav, ebből Omega-9, ebből polifenolok, E-vitamin (tokoferolok), vegán D3-vitamin (fenyőből), K2-vitamin MK-7 formában (K2 VITAL® 1% MCT olajból).
Gyártó: BRAINMARKET sro, Hladnovská 83, Ostrava.
Tárolás: Felbontás előtt hűvös, száraz, sötét helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 30 napon belül fogyasztandó.
Értesítés:Gyermekektől elzárva tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ügyeljen az egészséges életmódra.
Kiszerelés: 275 ml.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Omega-3 és egyéb zsírok |
---|---|
EAN vonalkód: | 8595726803575 |
Csomag mérete: | 275 ml |
Egyének megoldására: | Immunitás, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Szív, erek és vérnyomás, Ízületek és mozgásszervi rendszer |
Forma: | Folyadék |
Típus: | Omega 3 |
Válasz
Válasz