BrainMax Native kecskefehérje, jegeskávé, 500 g Mikroszűrt, denaturálatlan kecsketejfehérje, 14 adag, étrend-kiegészítő

Kód: 69084
Újdonság Regeneráció Izomtáplálkozás
14 270 Ft
Raktáron (>5 db)

Európai gazdáktól származó, kiváló minőségű kecsketejből származó fehérje, amely ötvözi a kíméletes feldolgozást, a magas biológiai értéket és a természetesen könnyebb emészthetőséget sok ember számára. Ideális választás mindazok számára, akik a szervezethez közeli fehérjeforrást keresnek. A kecsketej egyedi összetételének köszönhetően azok számára is tökéletes, akik nehezen tolerálják a hagyományos tejfehérjéket.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

A natív kecskefehérje ereje

Prémium minőségű, natív tejfehérje kivételes emészthetőséggel és magas , 3,4- es biohasznosulással, köszönhetően az emberi szervezet számára nagyobb természetességnek. Az alacsonyabb A1 kazeintartalom kíméletesebbé teszi az emésztést, és alkalmasabb azok számára, akik számára a hagyományos tejfehérjék megterhelőek. A tehéntejhez képest a kecskefehérje finomabb micelláris szerkezetet hoz létre, ami jobb felszívódáshoz vezet, és változatosabb összetételű bioaktív összetevőket tartalmaz. A tiszta íz, a denaturáló beavatkozások hiánya és a kecsketej egyedisége teszi ezt a terméket a tejfehérjék közül a legjobb választássá.

pajzs.svg
Minimális fehérjedenaturáció
streva-pink.svg
Könnyebben emészthető
haladászöld.svg
Magas használhatóság
jegeskávé-főoldal.jpg
kecske.png
kecsketej
Kazein típus
több αs2-kazein
Zsírcseppek
Kevesebb
Fehérje szerkezet
Lágyabb
Állati étrend
Nagyon színes
A zsírok szerkezete
Rövidebb és közepes
tehén.png
tehéntej
Kazein típus
több αs1-kazein
Zsírcseppek
Nagyobb
Fehérje szerkezet
Sűrűbb
Állati étrend
Monoton
Zsírszerkezet
Magasabb hosszú szénláncú zsírsavtartalom

Mi teszi egyedivé a kecsketejet?

A kecsketej mind szerkezetében, mind molekuláris összetételében különbözik a tehéntejtől. Kisebb zsírgolyócskákat és eltérő arányú kazeint tartalmaz, ami gyorsabb és kényelmesebb emésztést eredményez. Alacsonyabb laktóztartalma és magasabb bioaktív peptidaránya miatt az érzékeny emésztésű emberek jobban tolerálják. Természetesen változatosabb spektrumot tartalmaz, és gazdag mikrotápanyagokban1 , főként a kecske étrendjének változatosabb jellege miatt. Sok ember számára a kecsketej ezért biológiailag közelebb áll az emésztéshez , és a szervezet általában kevesebb megterheléssel fogadja el.

Miért "könnyebben" emészthető a kecsketej?

A kazein a tejfehérjék 80%-át teszi ki. A kecsketejben azonban teljesen más szerkezetű, mint a tehéntejben. Jelentősen kevesebb αs1-kazeint tartalmaz, ami jelentősen hozzájárul a tehéntej allergén potenciáljához, és egyúttal szilárd kicsapódásokat képez, amelyek megnehezítik az emésztést. A kecskekazein nagyobb arányban tartalmaz αs2-kazeint és β-kazeint, aminek köszönhetően finomabb, puhább micelláris szerkezetet hoz létre a gyomorban. Ez könnyebben hozzáférhető az emésztőenzimek számára, és az aminosavak simább felszabadulásához vezet, kellemetlen nehézségérzet nélkül. Az eredmény egy olyan fehérje, amelyet sokan jobban tolerálnak.

kecske.jpg
kecskefehérje.jpg

Teljes értékű fehérje a regenerálódásért

A kecsketejfehérje kiváló minőségű, teljes értékű fehérjeforrás, amely mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza , különösen gazdag leucinban. Természetes bioaktív peptideket tartalmaz, amelyek az emésztés során keletkeznek. Finomabb micelláris szerkezetének köszönhetően lágyabb csapadékot képez a gyomorban, mint a tehénkazein, ami simább és egyenletesebb emésztést tesz lehetővé. Ez támogatja az aminosavak stabil ellátását, és a kecskefehérjét megfelelő választássá teszi az étkezések között és lefekvés előtt. Könnyű emészthetőségének2 köszönhetően gyors és egyszerű nassolnivalóként is szolgálhat edzés vagy más tevékenység előtt.

Minimális denaturáció, maximális hatékonyság

A natív fehérje nem a sajtgyártás mellékterméke. Közvetlenül friss kecsketejből állítják elő, mechanikus módszerekkel, amelyek tiszteletben tartják a tejfehérjék természetes szerkezetét. A tejet gyengéd mikro- és ultraszűréssel dolgozzák fel savak, kicsapószerek vagy magas hőmérséklet használata nélkül. Ez minimalizálja a denaturációt, és megőrzi a teljes kazein micellákat, a bioaktív peptideket és a természetes szerkezeteket, amelyek meghatározzák a fehérje magas biológiai értékét. Az eredmény kiváló ásványianyag- profil1 és nagyszerű BCAA- forrás1,2 .

produkció.jpg
pár.jpg

Kinek alkalmas?

  • Azoknak, akik nem szeretik a tehéntejet
  • A legtöbb érzékeny emésztésű ember számára
  • Azoknak, akik tiszta, natív fehérjét szeretnének denaturáció és kémiai feldolgozás nélkül
  • Bárki számára, aki jól felszívódó és biológiailag értékes fehérjeforrást keres
  • Bárki számára, aki funkcionális alternatívát keres a tehéntejből származó tejsavófehérjék helyett

Enyhe íz , kecske utóíz nélkül

Ennek a fehérjének az íze és aromája meglepően enyhe, tiszta és mentes a tipikus „kecskeíztől” , amit sokan elzárkóznak a kecsketejtermékektől. A természetes feldolgozásnak és a természetes aromák használatának köszönhetően telt íz jön létre, állati utóíz nélkül. A fehérje könnyen oldódik, az elkészített ital sima textúrájú és kellemes ízprofillal rendelkezik.

textúra.jpg

Erőforrás

Ceballos, LS, Morales, ER, Advare, GT, Castro, JD, Marínez, LP és Sampelayo, MRS (2009). Hasonló körülmények között előállított és azonos módszertannal elemzett kecske- és tehéntej összetétele. Journal of Food Composition and Analysis, 22, 322–329. 1

Roy, D., Ye, A., Moughan, PJ és Singh, H. (2020). Különböző fajoktól származó tej összetétele, szerkezete és emésztési dinamikája – Áttekintés. Frontiers in Nutrition, 7, 577-759 . 2

Campos, M., López-Aliaga, I., Alférez, M., Nestares, T. és Barrionuevo, M. (2003). A kecske- vagy tehéntej hatása a kalcium és a foszfor táplálkozási hasznosulására bélreszekción átesett patkányokban. British Journal of Nutrition, 90(1), 61–67. 3

Alférez, MJ, López Aliaga, I., Barrionuevo, M. és Campos, MS (2003). A kecsketej étrendi bevitelének hatása a cink és a szelén biohasznosulására patkányokban. Journal of Dairy Research, 70, 181–187. 4

Adagolás

Keverjen el 1 adagolókanál (35 g) port 200 ml vízben

Tápértékek

Tápanyagtartalom 100 g 35 gramm
Energiaérték 1477 kJ / 353 kcal 519 kJ / 124 kcal
Zsírok 0,85 g 0,30 g
ebből telített zsírsavak 0,51 g 0,18 g
Szénhidrátok 19,64 gramm 6,87 gramm
ebből cukrok 10,84 gramm 3,79 gramm
Rost 1,59 gramm 0,56 g
Fehérjék 64,63 gramm 22,62 gramm
0,26 g 0,09 g

Összetétel:

Összetevők : (93%) kecsketejből származó tejfehérje-koncentrátum, természetes aroma, sűrítőanyag: guargumi*, szárított szerzetesgyümölcs por. *biogazdálkodásból származó termék. Allergén: tej.

Adagolás : Keverjen el 1 adagolókanál (35 g) port 200 ml vízben. Naponta 1-3 adagot vegyen be, figyelembe véve a napi fehérjebevitelt. A adagolókanál a csomagban található. A csomag 14 adagot tartalmaz.

Tárolás : Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után 2 hónapon belül vagy a lejárati időn belül fogyassza el. Felbontás és használat után mindig szorosan zárja le a zacskót.

Figyelmeztetés : Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas 16 év alatti gyermekek és serdülők számára.

Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a címkét.

Súly : 500 g.

Gyártó : BRAINMARKET sro, Hladnovská 83/93, 712 00, Ostrava, Csehország.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Proteinok
EAN vonalkód: 8595726818005
Csomag mérete: 500 g
Egyének megoldására: Csontok, Regeneráció, Izomtömeg
Forma: Por
Típus: Protein

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés