USUI Konjac, konjac spagetti sós lében, 270 g
Kód: 64581



Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
USUI Konjac, konjac spagetti sós lében, 270 g
A Konjac spagetti nagyszerű választás minden tészta szerelmeseinek, akik aggódnak az egészséges életmódért vagy fogyni szeretnének. Alacsony kalóriatartalmúak, vegánok és gluténmentesek , így mindenki számára ideális alternatívája a hagyományos tésztáknak.
Alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően mindenféle fogyókúrához kiválóan alkalmas, így bánat nélkül hódolhatsz neki.
Elkészítési utasítások
A konjac köret a sólé kiöntése után fogyasztható. A konjac köretet felforralhatod, piríthatod és kisütheted. Nagyon könnyű elkészíteni. Csak öblítse le vízzel, melegítse fel, és adja hozzá kedvenc hozzávalóit. Gyorsan és egyszerűen készíthet finom és egészséges ételt.
Semleges ízének köszönhetően sós és édes konjac spagettit is készíthet. Függetlenül attól, hogy szószokkal, húsokkal és zöldségekkel kombinálja, vagy más összetevőkkel ízesíti őket, mindig élvezni fogja az egészséges étkezést.
Összetétel
Víz 95,7%, szárított konjac gumó 4%, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Táplálkozási információ 100 grammonként | Energiaértéke 25 kJ / 5 kcal |
Zsírok | 0 gramm |
Szénhidrát | 0 gramm |
Rost | 2,7 g |
Fehérjék | 0 gramm |
Só | 0 gramm |
Értesítés
Emésztési problémákkal, krónikus bélbetegségben vagy Crohn-betegségben szenvedőknek nem ajánljuk a konjac tészta fogyasztását. A glükomannán rost magas tartalma, amely általában nagyon előnyös az emberi szervezet számára, problémákat okozhat a betegségben szenvedőknek. Ha nem biztos abban, hogy egészségi állapota lehetővé teszi-e a konjac-kiegészítők fogyasztását, használatuk előtt mindig konzultáljon orvosával.
Tárolás
5-25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után tiszta vízben hűtőszekrényben tárolandó és 2 napon belül fogyassza el. Nem fagyasztható.
Csomagolás
270g
Származási ország
Kína
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Főzés és sütés |
---|---|
EAN vonalkód: | 8594196635914 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!